Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31
Raspunsuri - Pagina 5
madlen spune:
Buna, fetelor!
Ieri am fost si eu la dr. T si la dr.Matei si am inceput oficial cursa ptr FIV. De fapt dupa ce voi face profilul hormonal din ziua 2. Vestea buna este ca vom face FIV normal si nu va fi nevoie de ICSI. Alexela, cred ca ne-am intalnit ieri la dr. Matei. Erai imbracata cu o fustita verde? Eu am stat exact langa tine, in blugi si pulover alb. Imi pare rau ca nu te-am recunoscut din prima, abia dupa ce am citit postarea ta.
KoraPop, tu ce mai faci? Ai fost invadata? De-abia astept sa incepi propriu-zis tratamentul.
merdan, imi pare rau de problemele tale, dar iti doresc sa fii tare si sa treci peste ele cat mai repede!
Ioanatugs, te asteptam pe sticla!
Pup toate fetele si va urez o zi buna!
Bluel spune:
Sa aveti o Joie Mare minunata fetelor!
Unele vor inrosi oua, noi acest site!
Desi sint la birou, mi-am permis sa va citesc toata dimineata (asa cu o jumatate de fereastra ca de, la japonezi nu e voie), avand in vedere ca ieri nu am putut accesa deloc site-ul. Va spun ca mi se facuse frica, cu cine mai vorbeam eu despre problemele mele, cine imi mai dadea atatea raspunsuri (mai multe decat am putut afla de la toti doctorii), sfaturi?!
Iyoana iti multumim pentru un nou capitol si pentru urarile tale! Chiar daca nu apar in listuta, eu stiu ca va ganditi si la mine.
FYI: uter fibromatos, in momentul de fata 3 fibroame, 2 subseroase de 3 cm, unul anterior, unul posterior, al 3-lea de aproape 4 cm intramural in zona istmica, plus altele mai mici sub 2 cm tot in zona istmica ; descoperit primul fibrom pe la 25-26 de ani, facut tratamente homeopate, naturiste fara rezultate, acum tratament cu Diphereline 3 luni, dupa D-zeu cu mila , operatie laparo sau clasica si pe urma bb sau intai bb si gata
Lucialu , ai fost foarte tare cu barza, super tare, chiar ai talent, nu te supara ca te intreb, ce meserie ai?
Vali_delide multumesc pentru primire, cat despre parintele Adrian si eu simt la fel. Este un om deosebit si chiar recomand fetelor de aici (celor din Bucuresti cel putin), atunci cand nu mai pot sa vorbeasca cu el. Mie el mi-a salvat-o pe mama atunci cand doctorii habar n-aveau ce sa-i faca si tot el este cel care s-a rugat pentru sora mea si acum e insarcinata, am aflat duminica trecuta! Nu mai stiu cine ma intreba aici ce acatist a citit sora mea in acest post, e vorba de Acatistul Parintilor Sfinti Ioachim si Ana bineinteles.
Merdan, iti dau dreptate, ia-ti o pauza, linisteste-te, bucura-te de aceasta sarbatoare alaturi de cei dragi, roaga-te (si noi o vom face pentru tine) si ai sa vezi ca in final totul va fi bine. Vine si vremea noastra, trebuie sa avem rabdare! Cine vorbeste, , EU, care atunci nu mai pot, fac ca trenul, plang, ma dau cu capul de pereti , ma intreb DE CE EU, etc, noroc ca nu ma tine mult si a doua zi o iau de la capat cu si mai multa forta.
Fetelor va pup pe toate!
nu dau nume ca n-am memoria numelor
si Keep in touch!
Iyoana spune:
Buna dimineata!
Lucialu fata zapacita si zambareata dis de dimineata! Am completat in dreptul numelui tau...sa te simiti si mai bine! De cat timp faci Dipherelinul? Corect pentru faza cu Esca, Stoiceasca etc...1-0
Vali PASTE FERICIT si multa liniste si pace in sufelt! Sa petreci frumos alaturi de parinti si de familie, si sa te intorci cu forte proaspete!
Kora tu nu mai zici nimic? A venit CM-ul?
Felicia, imi pare rau pentru z1, dar asta inseamna ca luna asta vei face stimulare, nu? Si asta, vorba Nicolei, te va tine ocupata cam 9 luni !!!
Ioanatugs iti tin pumnii luni, cu siguranta vei fii frumoasa! Si deci, cum petrec mongolii ziua de Paste, sau asteptam reportajul?
Alexele, imi pare rau de rezultatele rele, dar totul are o solutie. Sa nu-ti pierzi speranta, dr. Matei este foarte competenta si iti va explica toate solutiile posibile. Bafta la dr. Calomfirescu, o sa fie bine! si multa sanatate!
Ana_alexia sufletista si iti urez multa sanatate si sa raspunzi bine la tratementul de endometrioza.
Merdan, vorbele de mai jos sunt pentru tine, draga mea!
"Ori de cate ori treci prin momente grele, fa tot posibilul sa-ti amintesti ca Dumnezeu iti poarta de grija!"
Te rog mult sa nu mai fii suparata si, mai ales, nu capitula! Nu trebuie sa iti pierzi speranta si sa nu renunti! Te cred ca esti suparata, crede-ma stiu ce simti! Cand am avut rezultatul analizelor noastre, am crezut ca o sa cada cerul pe mine, mi-am spus ca toate relele vin numai pe noi, si ca o sa renunt la bebe, pentru ca nu are sens. GRESEALA! Cadem, dar ne ridicam, plangem, dar ne stergem lacrimile, ies proaste toate analizele din lumea asta, dar exista tratamente si ne facem bine. Este poate inutil ce-ti scriu eu acum si prostesc...poate...Va doresc sa luati cea mai buna decizie pentru voi si pentru familia voastra!
In aceasta frumoasa zi de Joia Mare, va doresc mult soare afara si in sufletele voastre!
iyoana
Iyoana spune:
Bluel, te-am trecut pe listuta, cu diagnosticul scris de tine!
Si spor la treaba la toata lumea, la pregatirile de Paste!
iyoana
Iyoana spune:
Madlen, felicitari! Ma bucur pentru voi ca ati inceput pregatirile! Acum mai dureaza foarte putin si vei fi cu bebe la purtator! Iti tin pumnii sa iasa bine toate analizele, si ale tale si ale sotului!
Dar, spune-mi te rog, ce a determinat decizia pentru FIV si nu pentru ICSI? Este foarte important pentru mine.Multumesc de raspuns.
Nicole31, ti-am multumit pentru Acatist? fata grijulie si atenta!
Bluel cu multa placere!
iyoana
lucialu spune:
Bluel multumesc, dar eu nu cred:sunt doar glumeata, drept dovada sunt sluga menajerului,deci fara legatura
Iyoana, deci asa, facem puntaje:ei bine atunci este 1-1 ca m-ai citat cu...capiataNoroc ca fetele incep sa se invete cu mineAm facut diphelerynul anult recut, corse, dupa ...scapiata,asa ca reactiile adverse au disparut ca un fum de tigara in fata ventilatorului,aaa timpuluiMulte fete fug de el, mie asa de mult mi-a placut ca am facut 4.
Pupici cu du-te -vino!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
ralu_t spune:
buna fetelor
n-am mai intrat de mult pe la voi, nu de alta da n-am mai avut vesti bune de dat, doar vesti proaste...
una peste alta, am si eu o rugaminte. fetele care au fost la scos de fire dupa laparo, la ce ora s-au prezentat?
mie mi-au zis sa merg miercurea dar nu mi-au zis o ora anume, am fost pe la 10 si n-am gasit pe nimeni, dar absolut nimeni nici tutu, nici bogdan, nici ioana...doar scumpetea de ramona care s-a ratoit la mine ca ce, asta e ora de venit? i-am explicat ca n-am avut nici o ora, mi s-a spus ca oricum gasesc pe cineva. mi-a zis ca nu stie nimic, ca poate e in operatie, m-a facut sa caut de nebuna peste tot. am intrebat-o daca e la cabinet la dansul si a zis ca nu.
in fine, am asteptat de mi s-au lungit urechile,cautari prin tot spitalul, cu zeci de telefoane si mesaje pt tutu-nici un raspuns, si pe la 12:30 -13:00 m-am hotarat sa ma duc la cabinetul dansului. am avut noroc si l-am gasit acolo(dragutza de ramona....), mi-a scos fierele, insa nu am foaia de externare, in concluzie nu am nici un diagnostic clar, tot ce mi-a explicat tutu dupa operatie a fost foarte lapidar, in ideea ca vad eu pe caseta video mai multe cand ajung acasa (caseta video pe care nu s-a inregistrat absolu nimic)
concluzie: imi poate spune si mie cineva la ce ora sa ma duc la spital sa gasesc pe cineva care sa se ocupe de mine, sa nu fie doctorii in operatii, consultatii, etc?
va multmusc mult
toate fetele
ralu
madlen spune:
quote:
Originally posted by Iyoana
Madlen, felicitari! Ma bucur pentru voi ca ati inceput pregatirile! Acum mai dureaza foarte putin si vei fi cu bebe la purtator! Iti tin pumnii sa iasa bine toate analizele, si ale tale si ale sotului!
Dar, spune-mi te rog, ce a determinat decizia pentru FIV si nu pentru ICSI? Este foarte important pentru mine.Multumesc de raspuns.
iyoana
Sa ai gura aurita! Oricum acelasi lucru ti-l doresc si tie, si rezultatele la analizele pe care trebuia sa le faca sotul tau sa fie cat mai bune!
La decizia pentru FIV simplu a contribuit spermograma sotului meu (28 mil/ml, 35% mobilitate si 25% forme normale).
alexia28 spune:
Ralu_t, eu o sa merg maine la fire dar am intrebat fetele si mi-au zis ca pe la 8.30 sa fiu la spital. Si eu sper sa aiba Tutu timp de mine sa discut si eu diagnosticul si ce este de facut in continuare. Tu cum te simti? Pe mine ma dor umerii in continuare, ufff si pieptul, burta parca nu mai este asa umflata de la gazul ala. Te pup si bafta in continuare