Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31
Raspunsuri - Pagina 4
Nicole31 spune:
Mi-a aparut o steluta si tare mandra-s!
Iyoana si machus, v-am trimis PM. (Problema era ca dadeam paste, dar nu si copy )
Cine mai vrea Acatistele, le gaseste aici
ysa26 spune:
Maria215ro mult succes luna aceasta cu IA, sa vi cat de curand cu II.
Ana_Alexia mersi
Ioana sigur ai aratat foarte bine, voi fi cu ochii pe tine.
toate tutunicile
ana-alexia spune:
Iyoana, deocamdata sunt la partea cu utrogestanul, pe fond de dieta, naturiste si homeopate. Asta Astazi...ziua de Maine, mai vedem...
Sa va ajute Doamne-Doamne sa fie bine! Sa speri MEREU! Speranta nu moare niciodata! Vei vedea ca va fi bine!
toate tutunicile
break_fast9 spune:
ysa26, nu m-a sunatT...am sunat eu si mi-a spus ca aparatul e inca in vama...era....
am hotarat ca il sun dupa Paste, si sa speram ca interventiile vor fi undeva prin aprilie....cat mai repede ca deja nu mai pot....nu faca acu nimic decat stau in asteptare...e naspa rau!
Eu trebuie sa fac laparo si histero....am vreo 3 noduli fibromatosi...si se presupune ca ei sunt de vina....ca de zece ani aproape nici o sarcina!
Nu am facut stimulare cu el...nici monitorizare....eu sunt din SM....dar fac aici dar vreau sa fiu odata dupa operatie!
toate cele bune...poate nu mai apuc sa intru...va doresc tuturor tutunicilor spor la ultimele pregatiri de Paste si apoi un Paste in pace!
si de ce nu.... cat mai multe...!
ca asta ne dorim toate!
Alexela spune:
toate tutunicile!
Am fost la dr. Matei azi. Mi-a placut de ea, a fost foarte amabila. Nu la fel de dragutz a fost si ce mi-a spus. Rezultatul de la ultima spermograma e nasol de tot, mi-a dat trimitere pt dr urolog (nu la Ciurel, ci la Calomfirescu), ca sa vdm daca nu cumva e vreun varicocel care a dat rezultatul nasol. Daca nu e varicocel, a zis ca situatia nu e ok deloc, adica sunt slabe sanse sa putem face pe cale naturala... Asta e, o sa vedem!
Nici analizele mele nu au iesit tocmai ok, valori cam mari, din cauza ovarelor mele polichistice. Marti merg la Tutu si o sa imi spuna mai multe, probabil.
Iyoana, asa cum am zis, nu am vb cu dr. Ciurel, pt ca Dna Matei mi-a zis ca mai bine mergem la Calomfirescu. Ne-am facut programare pe 25 aprilie. Deocamdata nu ne-a dat nici un tratament, dar eu, fiind atat de tulburata cand am auzit de probleme, am uitat sa o intreb de tratament pt ce s-a descoperit la spermocultura... asa ca daca cineva ma poate ajuta cu un mobil al dnei Matei, v-as fi recunoscatoare...
Eu cam atat... Noutati mereu proaste...
Va pup si somn usor!
Alexela
ana-alexia spune:
Buna dimineatza, tutunici! Sa aveti o zi frumoasa, cu soare in suflet si in zambet!
Alexela, ti-am dat PM.
Nicole31, felicitari pentru steluta! Ai fost harnicutza si ai meritat-o! Esti la dieta si naturiste?
Zenobia, asa frumosi sunt cerceii! Mi-au incantat privirea si sufletul...vreau si eu....
toate tutunicile
vali_delide spune:
Buna dimineata, fete dragi.
Eu ma pregatesc de plecare, asa ca nu stiu daca voi mai putea sa mai intru pe forum pana sapt. viitoare.
Va doresc tuturor un Paste fericit, linistit si imbelsugat, lumina Invierii sa ne patrunda in suflete si sa ne ajute sa depasim cu multa speranta greutatile vietii!
Va pup pe toate, sunteti niste fete minunate si va iubesc mult de tot.
Valentina
noi doi
merdan spune:
Buna dimineta fetelor!
Desi nu prea am noutati, intru sa va urez de pe acum spor la pregatiri si apoi un Paste fericit alaturi de cei dragi.
Eu sunt intr-o pasa f.proasta, Cm nu a venit desi z.54 azi, ma simt rau-rau: balonata de simt ca explodez,ma dor de nici nu le pot atinge, capul imi vajaie, ma buseste plansul mai tot timpul(noroc ca sunt singura in birou); ieri la indemnul sotului am executat si un test sacina desi stiam de la inceput rezultatul de I, l-am sunat pe T si nu mi-a raspuns toata ziua,de cateva zile iau si progesteron si acum astept.Asa ca din cele trei luni pe care mi le-a acordat T dupa laparo sa incerc natural au trecut aproape doua fara macar sa am ovulatie, desi am fost asigurata ca dupa drilingul ovarian o sa ovulez mai bine.Sunt la capatul puterilor, se pare ca orice as face, nu iese ce trebuie.Si cel mai rau imi este cand ii intalnesc privirea sotului plina de speranta, luna de luna si nu se intample nimic, simt cand il vad ca mi se rupe sufletul fetelor; acum in zilele libere de sarbatori am decis sa luam o hotarare daca mai incerc FIV sau renuntam si ne traim viata frumos, fara monitorizari, asteptari care ne macina nervii si sufletul.
Nu o sa mai intru o vreme pe-aici, pana nu-mi revin si iau o hotarare dar asta nu inseamna ca n-am sa va urmaresc in fiecare zi pe toate, am sa va sustin din umbra, am sa ma bucur si o sa plang daca va fi cazul pentru fiecare dintre voi. Dar acum trebuie sa iau o pauza.
Va pup si va iubesc absolut pe toate!
lucialu spune:
Buna dimineata tutunici!
Intru sa verific ce fac fetele si ce vad? O tutunica necajita...
Merdan am verificat inceputul paginii sa fiu sigura ce probleme ai.Vad ca la tine chisturile serice iti dau batai de cap, dar ai avut si aderente.Eu te inteleg,dar vestea buna este ca poti face ceva mai mult decat ce s-a facut.eu am scapat de un chist seric mare, care a recidivat de doua ori in decurs de 6 luni- nu mai scapam si pace, si crestea 2 cm/saptamana.Am scapat intr-o luna definitiv de el si, cu toate ca am fost diagnosticata cu endometrioza, chisturi nu am mai facut de nici un fel.Intelegi?Se poate cu tratament homeopat.Daca nu dai peste un dr. bun homeopat si vrei sa incerci(daca este bun sau nu remediul, daca raspunzi sau nu la el-asta trebuie sa se vada intr-o luna,imbunatatiri cel putin)ma cauti si iti dau adresa de la clinica mea, unde ma tratez eu.Este mai greu adevarat, ca eu stau in TM si clinica se afla la 30 km de aici.Dar daca alta solutie de tratament bun nu gasesti,eu sunt aici!Si iti vo da toate datele de contact.Crede-mamerita sa incerci, homeopatia face mult bine cand este aplicata corect(clinica are rezultate exceptionale in ginecologie-mie nu mi-a recidivat endometrioza, am reglat CM la 26Z-in noiembrie am avut intarziere de 51Z si am fugit repede la dr. crezand ca este vreun chist,dar n-am nimic.asa ca m-am dus din nou la homeopat si acum de 3 luni CM regulat, ca la carte+ovulatie, dupa dureri si gler.La fel si in cardiologie au rezultate f. bune.la astea doua sunt exceptionali.Iar tratamentul consta in remedii nemtesti ale unor firme recunoscute international-eu le-am verificat pe net)Asa ca incearca tu si chestia asta, eventual intreaba tutunicile sau chiar pe dr. ca si dansul recomanda un dr. homeopat, sa-ti spuna cine si cum sa dai de el.Te pup si ti doresc liniste sufleteasca si multa multa sanatate!Si ai grija si la mancare, daca nu stiai ar trebui sa te fersti de alimentele puternic estrogenice.Sarbatori fericite iubita!
Fetele dragi va doresc spor la treaba si mai vorbim noi!
Vali asemenea si tie iubita:Un PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
machus spune:
Nicole31, imi pare rau ca nu ti-am raspuns in timp util la intrebarea despre trimiterea PM-ului. Dar te-ai descurcat si multumesc pentru acatist. Felicitari pentru stelutza !!! Sunt sigura ca urmand tratamentul naturist, dieta, homeo ai sa reusesti cat mai repede! Eu sunt alaturi de tine !!!
IyoanaTugs, si eu am sa ma uit la TV!
Merdan, Imi pare rau ca e asa de mare intarzierea, dar noi te incurajam si sa-ti aduca DD multa liniste si pace. Poate o etapa de relaxare iti va prinde bine !!! Toata lumea spune ca atunci cand te astepti mai putin si cand "abandonezi" se intampla! FII OPTIMISTA !!!
Va pup pe toate fara exceptie !!!