Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Nicole chiar daca nu voi fi eu deschizatoare de drumuri in ale FIV-ului ct dr. T sper totusi ca mainile lui si cele ale d-nei Matei sa ma ajute in cele din urma sa devin si eu mamica…Multumesc frumos si iti doresc mult success la monitorizare, san e scrii valorile la fiecare monitorizare ca sa iti facem galerie asa cum numai tutunicile stiu!
Merdan chiar vei fi prima GIFT-uita de dr. T?Pai sa fie cu noroc si sa vezi atunci ce ”ploaie” de pacinete pt GIFT va avea!Bafta mare!
Zenobia multumesc!Tu cum stai cu regimul alimentar ca si mie mi-au facut pfta retetele tale sic red ca oricine le poate incerca !Luna asta faci monitorizare ?Bafta multa!
Lucialu ai dreptate mi-am dat denumirea pt ca ma caracterizeaza,dar ar fi trebuit sa scriu “fata optimista,dar realista”, oricum iti trimit un pupic virtual ca esti o scumpa ca intotdeauna si cum scrii tu cu portocaliu ca se zice ca e culoarea fertilitatii pe mine ma distreaza tare de tot!Eu astept san e surprinzi cat mai curand cu niste vesti grozave de la barza…
Marusea imi pare nespus de rau…..DD sa iti dea putere sa treci peste toate si cumva sa reusesti sa gasesti drumul cel bun pentru bebe!
Machus multumesc si eu din tot sufletelul meu!
Ralu t ai dreptate,acum nu mai am ce face decat sa am rabdare si sa ma mai injectez pana dumineca si daca nu...o sa pregatesc stocul de injectii pt data viitoare si chiar nu conteaza daca voi ajunge un fel de sita ,numai bebe sa vina Mult succes cu tratamentul si spor la papat retete delicioase ca si ale Zenobiei!
Iyoana,Vali,Teo

Fetelor va doresc o seara minunata tuturor ,iar celor care mergeti la intalneala distractie placuta si abia astept sa vad poze!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Kora, eu luna asta am trecut de ovulatie, acum astept. Pana luna viitoare mai e... mai vedem... totusi, nu cred ca ma voi duce la monitorizari, pentru ca eu niciodata nu am avut probleme cu ovulatia, asa ca nu cred ca are rost. Plus ca e si foarte bine asa fara stres, fara sculat dimineata, fara numarat, fara CSD, fara "robodick" (vorba stiu eu cui )... Cu regimul nu ma mai stresez, evit doar sa mananc carne, E-uri, lactate, cafea... in rest zic eu ca e ok

Apropos, o reteta noua:

Chiftelute de ton, 2 conserve de ton in suc propriu (scurse foarte bine), branza rasa (un tip de branza mai tare), un ou si un galbenus, usturoi, marar. Se amesteca toate, se procedeaza la fel ca in cazul chiftelelor normale si se prajesc putin in ulei de masline. La asra eu am mai adaugat si ceapa verde tocata. Sunt fff bune.

Distractie placut fetelor diseara la intalnire.

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Buna, fetelor! Intru si eu sa raportez: am inceput ieri tratamentul pentru FIV, cate un diphe pe zi iar de azi menogonul. Pe 18 am prima monitorizare.
Marusea, Doamne ce ghinion!
Le urez fetelor intalneala placuta diseara si sa se gandeasca si la noi, "provincialele" de mai departe.
Marina, fata ta este un ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Fetelor, multumesc de incurajare... Sper si eu sa scap rpd la odisee, sa nu trec prin laparo, dar daca o sa fie nevoie, o sa o fac, nu conteaza!!!
Eu ce sa va zic?!?!? De Marusea v-am spus, stiam, dar si acum, la doua saptamani dupa ce am aflat, tot am lacrimi in ochi cand vb despre asta. Cand sunt langa ea, incerc sa ma abtin, dar e greu, foarte greu...
Ralu, eu sunt mai , imi scrii si mie pe PM ce e cu CM de-abia in septembrie?!??!
Kora, ne vdm duminica, da?
Va pup si va urez relaxare maxima, pofta buna si distractie placuta diseara!!!!!!! Eu, din pacate, lucrez...
Acum va pup pe toate, fara nici o exceptie!!!!!!!!!!!
Pentru Marinar, bucura-te la maxim de ziua de maine!!!
Va pup pe toate!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

pe unde sunteti fetelor? ati si plecat la intalnire? sper ca ma asteptati si pe mine, ajung pe la 7, serviciul asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

lucialu, Ioanatugs, dana vio, Iyoana, merdan, vali_delide, machus - vorbele voastre au fost un adevarat balsam pentru mine ! Fetelor, stiti, ce facem noi aici este ceva atat de frumos ! Uneori stau si ma gandesc cate suflete alese s-au strans pe subiectul asta si ma intreb: oare T isi selecteaza pacientii dupa suflet ??

Marusea ! Sa te faci bine, da ?
Marinar, ai o fetita atat de frumoasa!! Sa-ti traiasca, voioasa si fericita! Baita placuta maine si petrecere frumoasa!!

Zeno - la Salzburg e foarte frumos! Poate reusesc sa pun ceva poze dintr-o vacanta de acum 2 ani!

Dragelor de voi care mergeti la Ioana in seara asta, have fun! Data viitoare poate ajung si eu!

Si gata, de acum vreau numai vesti bune la subiectul asta!

http://tt.lilypie.com/bWZyp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Fetele, am vb putin cu Marusea, mi-a spus ca i-a mai scazut putin Beta HCG, si Tutu i-a spus ca daca se opreste si nu continua scaderea, s-ar putea sa o opereze. Ea este optimista si spune ca nu crede ca o sa ajunga la operatie.
Va pup!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

pentru toate fetele.
Astazi am fost la cabinet pentru prima monitorizare si m-a mai chemat duminica la spital, dar am uitat sa intreb la ce ora trebuie sa ajung. Rog fetele care au mai fost sa-mi dea un raspuns si sa ma ajute cu cateva indicatii referitoare la cum dau de dr. in spital, ca asa pe afara am identificat spitalul.

Mergi la inceput

nuchi, te duci pe la 8 fara un sfert la parter, la colposcopie. Iti spune oricine unde este.

Barzoiul buclucas,
Poze1,
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Marina, sa iti traiasca gagalicea si sa aiba o copilariarie frumoasa! Va doresc din toata inima ca botezul de astazi sa va umple inimile de bucurie si sa aveti viata lunga si fericita impreuna!

Barzoiul buclucas,
Poze1,
Poze2

Mergi la inceput