Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31
Raspunsuri - Pagina 27
yannis2007 spune:
Am o intrebare pentru voi mamicilor.am nascut pe data de 3 februarie 2007, si pana la momentul la care va scriu nu mi s-a terminat acel lichid galben care curge.Ce se intampla? stie cineva sa imi raspunda?
Zenobia spune:
Marusea, oooofffffff, Doamne
Marina, sa-ti traiasca mogaldeata si sa se faca mare si frumoasa! Azi am avut putin timp si m-am uitat la toate pozele ei. E o scumpete si o dulcica!
Machus, back.
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Iyoana spune:
si eu m-am uitat azi pestele pozele Emmei....e tare bucalata si draguta
Fetelor am un spion prezent acum la cabinetul lui Tutu si cica e o aglomeratie.......
iyoana
lucialu spune:
Marusea ce durere!Sper sa te ajute Dumnezeu sa te recuperezi cat mai repede si total.Stiu ca dr. este extraordinar in astfel de situatii.Suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii sa fi bine!
nu mor caii cand vor cainii...
ralu_t spune:
marusea fara cuvinte...off , parca nu e de ajuns ca ne chinuim atat pentru o sarcina, trebuie sa intampinam probleme si dupa??? total nedrept, dar multe sunt nedrepte pe lumea asta asa ca sa nu uitam niciodata, oricand poate fi mult mai rau.cata vreme suntem iubite si cu un sprijin in barbatul de langa noi, eu zic ca stam bine. sa-ti dea DD putere sa treci peste, sa te scuturi si s-o iei de la capat. o sa exista si o linie de finish la un moment dat, pentru toata lumea, eu sunt convinsa de asta
Kora draga mea, pana nu ai ajuns in ziua recoltarii te stresezi degeaba. rabdarica. it ain't over till it's over, da? hai, gandeste pozitiv sa stimulezi foliculashii
alexela sa speram ca nu ajungi la laparo. sa dea DD ca in lunile pana la operatie sa-ti trimita si tie o barza, una singura din tot stolul ala de l-ai vazut tu
despre mine nu-s multe de zis...dupa calcule voi avea CM cel mai devreme in 4 septembrie pana atunci incerc sa nu ma agit, ma apuc de mancat sanatos si de multa miscare sa combat efecte nedorite: azi Z4 fara tutun!!!!
v-am pupat pe toate
lucialu spune:
Yannis2007 poate stiu mamicile mai bine,cele proaspat nascute.eu una nu sunt asa avansata, mi-ar place mie!Sa-ti traiasca puiul, sa fiti sanatosi!
E dulcica rau mai fetelor boboaca lui Marinar.mie imi plac pozele unde face nani!
Alexela poate scapi totusi la odisee, fara alte interventii decat ale sotului.Doamne ajuta!
Iyoana si zi asa:spionezi!Pingoponguri spioancei!
Machus inainte spre odisee cu toata viteza!
nu mor caii cand vor cainii...
Bluel spune:
Am revenit, de fapt v-am citit in toate aceste zile, m-am bucurat si intristat pentru fiecare dintre voi ...imbratisez toate tutunicile
Nu pot sa nu ma abtin sa nu pentru Marusea, dar sper ca D-zeu sa o ajute in cele din urma. Este exact durerea de care m-am temut intotdeauna, stiind ca pot ajunge si aici in cazul in care as incerca sa am o sarcina cu fibroame. Sper c
a Diphe sa isi fi facut treaba si sa scap de dihaniile astea inainte de a incerca priectul bb.
Ralu_t, ca o gluma, o sa vezi in avans cum iti va reactiona organismul la menopauza, ca sa stii la ce sa te astepti la 50-60 de ani . Intra-adevar, am auzit si de menopauza fara bufeuri (matusa mea), astea fiind cele mai nasoale efecte adeverse ale Diphe pe care a trebuit sa le suport, mai nou ma apuca si ziua la birou . Cat despre kg in plus, ce sa-ti spun, eu am luat 1 kg pe luna, dar nu ma plang ca am avut de unde
Ioana, intalneala placuta, nu pot veni si eu, dar tot am sa dau eu de restaurantul ala
Pup fetele
(Iyoana, Lucialu & company)
simonasima spune:
Mi-ar placea foarte mult sa fiu si eu pe listuta. iti multumesc pentru incurajari, va tin la curent.
sima