Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Un bun-venit calduros si din partea mea Danei-vio.
Bine ai venit,sanatate maxima si sa-ti fie sanatosi nepoteii, sa te bucuri de ei si sa vina barza curand si la tine!

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata tuturor!
In primul rand vreau sa multumesc tuturor fetelor dragi de aici care m-ati sustinut si incurajat pana acum,nu va enumar acum ca sunteti multe si asta ma bucura mult!
Am fost la eco azi si endometrul crescuse de la 3,2 cat era alataieri la 6,2 azi...insa din pacate foliculasii mei nu au mai crescut...de ce...nu stiu....poate ca isi revin mai greu la munca dupa cele doua luni de AC consecutiv...ma mai duc dumineca la eco si daca situatia nu se imbunatateste intrerupem tratamentul si luna viitoare il vom relua,ajustat,schimbat vom vedea...
Nu ma dau batuta,voi merge mai departe cu lupta !
Va pe toate si va trimit fiecareia cate o virtuala!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Kora, imi pare rau pentru valorile tale, dar pana duminica mai e o raza de speranta. Ii dai tu de cap in cele din urma.

Tutunici, de la mine fara numar :

Lectia de engleza:to make the grade = to manage, to be successful
Picatura de shopping:www.harrods.com/Cultures/en-GB/Categories/JEWELLERY.htm/CS_BreadCrumbs/HarrodsComCatalogGB%3b0001For_Her%28HarrodsComCatalog%29%3b5Jewellery%28HarrodsComCatalog%29" target="_blank">goodies from Harrods - London
Picatura de vise:www.panoramio.com/photo/1034923" target="_blank">Salzburg

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Kora, o sa fie bine la eco duminica, o sa vezi! Deja daca endo a crescut este un semn bun, nu? Hai ca nu ne gandim la luna viitoare, ca nu va mai fi nevoie...

Zenobia, multumim pentru extra-picatura, imi place sa visez la locuri noi, neexplorate pana acum...

merdan, deci zici ca in Mai esti cu GIFT la purtator ? Ma bucur ca ti-ai revenit, ca esti din nou optimista si ca ai ales aceasta cale! Mult succes la stimularea de luna asta, dar m-am gandit la un lucru: daca in mai incepi procedura de GIFT, banuiesc ca pentru asta iti va da dr. T ceva stimulente hormonale. Crezi ca e bine sa iei cu de la tine putere luna asta hormoni? Scuza-ma, ma bag si eu ca musca...dar, sper sa fie bine pentru tine! Tu iti cunosti mai bine organismul, si nu ma lua in seama daca nu vrei...

Lucialu, nu semnezi condica astazi?

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Iyoana astea-s planurile mele ca la sfarsit de Mai, mai vad ce spune T peste 2 saptamani.Dupa Laparo T mi-a zis ca-mi va da stimulare usoara cu clomifen pt.GIFT ca nu trebuie decat un folicul.
Acum daca se va razgandi si imi va zice FIV probabil ca mai dureaza vreo 2-3 luni pana-s gata analizele si pana ma programeaza, asa ca zic eu am timp sa ma "dehormonizez".
Eu stiu ca nu trebuie facut stimulare asa de capul fiecaruia, dar mi-am zis sa nu mai risc un ciclu anovulatoriu din ala de 60 de zile.
In schimb am hotarat sa ma monitorizez la o dr. cu echograf performant, si in felul asta as vrea sa impusc mai multi iepuri: sa ovulez, sa scurtez ciclul, sa aflu posibila zi a ovulatiei la stimularea cu clomifen acum dupa laparo.
Nu stiu daca e prea inteligent planul meu dar la atat m-a dus capul in zilele astea de gangeala/razgandeala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Iyoana:prezent!Ping!
Diana-vio bine ai venit!Si intrare rapida pe circuitul odiseei!
Valisi tie si lui BB.sa fi cuminte si sa ai grija de tine!
Merdan mult succes in planul de bataie pe care l-ai pus la punct!ce bine de tine ca esti cu vedere la mare!Chiar ieri la o plimbare de seara povesteam cu al meu, ce frumos ne mai plimbam noi de manuta seara pe faleza si in statiune!As fi vrut sa am buton de teleportat sa repetem experinta!
Ioana nu sunt suparata iubita!asta e!Dar cum aispus, poate ne vom vedea toate intr-o buna zi!
Kora tu ti-ai dat o denumire frumoasa, sper ca pe rationamentul ca asa si esti!Noi iti tinem pumnii, n-ai de unde sa stii ce lucruri se mai petrec in microuniversul foliculilor.Poate totusi va fi bine acum!
Zeno excelente propunerile tale!Si spui ca faci planuri de conced?ei poate BB iti pune piedica si te vedem cu burtica in loc de cadru peisagistic!
Marinar sa-ti traiasca ghinduta si sa aiba o viata frumoasa ca proaspata crestinuta!felicitari parintilor si papusicii!
Madut 1 milion de si de la mine!
O zi buna tutunici!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fetelor multumesc mult de urari, sper sa fie frumos maine si sa iasa totul bine. oricum important e ca o sa am de maine o frumoasa crstina. va asteptam cu drag la biserica.... gata am fugit la smotru

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Dragi tutunici,
am intrat doar putin, pentru ca sunt cam prinsa zilele astea pe la servici. Voiam doar sa va spun, de fapt destinatar principal e Iyoana, ca draga noastra Marusea are o problema foarte nasoala. Are sarcina extrauterina. Tutu i-a dat tratament ca sa elimine, nu a reusit si imediat dupa Paste a venit in Bucuresti si acum e internata la Elias. Eu am trecut de dimineata pe la ea si m-a rugat sa va spun sa o stergeti de pe listuta. Eu stiam de vreo doua saptamani, dar nu am spus nimic, in primul rand pt ca speram sincer sa se rezolve si, in al doilea rand, pt ca mi se pare anormal sa va dea ea vestea... Astazi de dimineata, cand am trecut eu pe la ea, avea dureri destul de mari, spunea ca o sa-l sune pe Tutu, ca poate o sa o opereze, pt ca deja a facut cheaguri de sange in uter.
Eu zic sa ii tinem pumnii, ca sa reuseasca sa treaca cu bine peste aceste clipe care dor atat de tare!!!
Si pentru Iyoana, te-a rugat sa o scoti de pe listuta, nu inainte de a te ruga pt ea cand o muti din nou la aspirante.
Eu asta am vrut sa va spun.
In ceea ce ma priveste, nu am noutati. Am inceput monitorizarile, deocamdata nu se vede mai nimic, endometrul era azi de 6.6, oricum sunt in Z15 din CM de 45, ceea ce, spune Tutu, e echivalent cu Z8 din CM de 28... Deci inca nu e totul pierdut luna asta. A zis ca oricum, daca nici luna asta nu ovulez, o sa-mi dea stimulare. Si eu, intre timp, o sa il rog sa ma programeze pt laparoscopie, ca sa stiu ca sunt pe lista si in lunile de asteptare, pot sa ma monitorizez si sa ma stimulez cat vreau...
In rest, astept cu oarecare teama intalnirea cu urologul, si... cam atat!!!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Cu inima stransa am sters-o pe Marusea de pe lista gravidutelor...e prea multa durere ca sa o pot exprima in cuvinte!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Va spun si eu, ce-i adevarat mai tarziu, HRISTOS A INVIAT!

VALI DELIDE FELICITAAAAAARI !!!!! Iti doresc o sarcina usoara si un copilas frumos si sanatos !!! Si Pentru fiecare dintre noi, aspirantele, atunci cand se anunta o noua gravidutza, este o mare, mare bucurie pentru ca stim si avem credinta ca ne va veni randul, atunci cand trebuie.

Kora, te admir si te sprijin din tot sufletelul meu, ca toate Tutunicile de altfel. Eu zic ca o sa fie bine!

Madutz, eu zic ca acesta e un semn si asa cum ziceau si celelalte fete dragi barza e la voi in familie !!! Eu am doua nepotele frumoase foc ( ale surorilor sotului)si mi-s tare dragi. Unele persoane spun ca seamana cu sotul meu si tare ma bucur. Si eu sunt cateodata trista din cauza ca nu am inca un copil, dar sper din toata inima ca Dumnezeu imi va oferi si mie un la fel de frumos.

Merdan, ma bucur ca ai reintrat in cursa. Eu zic ca lucrurile "se aranjeaza" incetul cu incetul.

IoanaTugs, imi pare rau ca nu te-am vazut la TV. N-a fost sa fie luna asta, dar sunt sigura ca esti aproape de odisee. Eu de Pasti am plecat la munte pe nepregatite. Adica joi seara ne-am hotarat si a fost minunat ! Dar am sa ma uit pe site-ul TVR1 ( am tras cu ochiul la topicul Endometrioza)

Iyoana

Marinar, sa-ti binecuvanteze DD fetita si sa reverse asupra ei toata dragostea si tot binele din lume.

Zeno

Ana alexia

Va pup pe toate !!!

Mergi la inceput