Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Madutz e firesc ce simti tu si faptul ca realizezi tot ce ti se intampla, ce simti arata ca esti un om bun .Doar ca ai o durere a ta, un calcai la care daca esti cumva atinsa reactionezi.Felicitari pentru vestea primta, pentru ca de ce nu:si tu vei fi matusa, nu?Si pana vine si la tine barza, te vei putea antrena si delecta cu sarcina, respectiv BB-ul(dar eu nu cred ca va mai dura atat de mult la tine)surorii tale!Oricum barza este in zona, in familie, deci s-ar putea sa aiba urmatoarea oprire chiar la tine!Iti dai seama:vei putea sa bei dupa sora ta de cate ori vei dori
Hai nu mai fi neca si nu mai plange, ca o sa fie bine, stai linistita!Si aici poti sa-ti spui of-ul,dar cu conditia sa-ti revina repede zambetul pe buze!
Amely ce mi-ar place, dar nu stiu zau! cand voi ateriza si eu pe la voi prin Bucuresti!Poate vedem poze cu voi si cu burticu tau!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Iata-ma si pe mine, dupa o cam lunga absenta... Dar am citit tot, tot din urma, sa stiti!
Vali, mii de felicitari, draga mea! Sarcina usoara si la termen si BB sanatos, voios si cum mai vrei tu! LA MULTI ANI!!!
Ioana, imi pare rau pentru rezultat, dar luna asta sigur nu te mai ocoleste barza! Si te rog eu mult de tot sa o convingi sa vina si pe la noi, ca o vom cinsti cum se cuvine, parol!
Teo, bebicul tau tot de sotii se tine! E haios tare, dar las' ca are cu cine semana!
Zeno, sa dea DD sa nu mai pleci tu nicaieri anul asta, din motiv de BB, bineinteles! (Uite cum ajunge omu' sa blesteme...)
Kora, fata optimista, ai sa vezi cum vei fi tu deschizatoare de drumuri la FIV cu Tutu si Matei si o sa ne dai lectii noua, astora mai profane in meserie... Sa-ti ajute DD!
Va pup cu drag pe toate!
La mine, din pacate, ziua 30 a devenit z1 Dupa 2 zile de intarziere incepusem sa-mi fac sperante... Asta e! Astept monitorizarea de vinerea aviatoare! Si colac peste pupaza, nu pot nici sa ajung la intalneala, asa ca imi rod unghiile de ciuda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Lucialu!
Noapte buna, fetelor, si vise frumoase !

http://tt.lilypie.com/bWZyp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Kora-pop multumesc frumos pentru incurajari! Multa bafta sa creasca foliculii si endometrul la dimensiunile dorite pentru a face acest FIV, iar la sfarsitul lui sa fii o fericita viitoare mamica!
Madutz ai mare dreptate sa te simti asa, e normal, nu e invidie, e pur si simplu suferinta ta, in fata reusitei surorii tale. Nu fi suparata, ca poate luna viitoare vei fi si tu o graviduta. Stiu multe surori care au ramas gravidute la diferenta de cateva luni, chiar Claucia, daca nu ma insel e graviduta impreuna cu sora ei. Asa ca poate ea a deschis calea si veti fi amandoua gravidute in scurt timp. Mult succes iubita!
Amely abia astept sa te vad maine!
Lauravoinicu multumesc mult pentru incurajari iubita si-mi pare rau ca nu poti veni si tu!
Maria08 multumesc iubita! Nu fi trista cu prima ocazie cand vii in Bucuresti vom da o petrecere in cinstea ta.
Lucialu la fel vom face si in cazul tau, cand vii in Bucuresti programam o alta intalneala. Ti-a mai trecut din suparare??
Nicole31 ne luam de manuta luna asta: si la mine z30 a devenit z1, sa ca suntem surori de suferinta. Nu fi trista iubita, e un nou inceput poate mai norocos! Multumesc pentru incurajari!

Fetelor va astept atunci maine si daca e frumos afara ca azi, poate inauguram terasa pe anul asta, daca vreti. Deja toata lumea vrea afara, a fost asa de cald si de frumos azi, ca am mai uitat de supararea mea. Va pupic si abia astept sa revad fetele vechi si sa le cunosc pe cele noi. Pe maine!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

vai ce rau imi pare ca nu pot veni cu emmi sa va vedem dar maine avem botezul s azi ma avem de bananait dupa cumparaturi.

cine vrea sa o vada pe Emma Ioana cum face baitza in cristelnita este asteptat cu drag maine la ora 13.30 la biserica Sf. Gheorghe Capra- sos pantelimon 131.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
Originally posted by Madutz

Eu sunt cam suparata .... pe mine !! Tocmai m-a anuntat sora mea ca e insarcinata, era foarte fericita - eu m-am bucurat, e sora mea mai mica, o iubesc foarte tare, daaar in adancul sufletului m-a durut!! Si m-a durut taaaare !! Pur si simplu nu am putut sa-mi reprim sentimentul asta infect si sunt tare amarata !! Am senzatia ca toata lupta asta nebuna pentru un copil al meu pe care mi-l doresc cu disperare e pe cale sa ma dezumanizeze, sa ucida orice sentiment bun si frumos care e in mine!! Asa ca acum stau si bocesc - nici eu nu stiu de ce prea bine: ca-s rea, ca nu-s si eu insarcinata, ca n-am un bebe !! N-am vrut sa va amarasc cu mesajul asta idiot - imi cer scuze daca am facut-o! Sper sa-mi revin!

Va imbratisez pe toate si va multumesc a mia oara ca existati!
Madalina

http://tt.lilypie.com/bWZyp3.png

Nu mai fii suparata nici macar pe tine, asta e viata, nu este drept ca unii sa aiba tot ce-si doresc si altii mai putin. Fratele meu este cu 3ani mai mic decat mine si are o fetita de 5ani si un baietel de 4luni. Cand s-au hotarat pentru al doilea copil eu am fost cea care i-a convins a mai faca inca unul si in ianuarie06 au zis facem, si im martie mi-au spus ca gata, este! Eu sunt casatorita de 7ani si toata lumea, inclusiv eu, si-au cam pierdut sperantele ca voi avea un copil al meu. Nepoteii mei cand ma vad imi sar toti in brate, eu le cumpar tot ce vor si i-am invatat multe si ii iubesc si ei ma iubesc. Ar trebuie sa fie de-ajuns, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Neata fetele!!!

Valiiii, nu mai zici nimic??? Ce faci??Cum iti este???

kristin 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Madutz nu mai fi suparata,nu esti rea deloc crede-ma fiecare din noi trece si prin astfel de momente cu sentimente contradictorii:te bucuri pe de o parte pentru noul sufletel si suferi ca nu ti se intampla si tie o asemenea bucurie-stiu cum e si cred ca stim cu toate, important e sa nu te lasi coplesita de sentimentele negative si sa vezi partea buna a lucrurilor: vei fi matusa, la scurt timp poate mamica,bb-ul tau va avea un verisor/verisoara de varsta apropiata cu care se va juca,vei invata din experienta de graviduta si mamica a surorii tale etc.Aaah si nu uita barza e prin zona familiei tale.

Kora tin pumnii sa vi cu vesti bune de la eco azi!

Incet-incet scot si eu capul din butoi; in primul rand ca e o noua luna deci o noua sansa, ca e cald si frumos aici la mare si nu in ultimul rand ca am vorbit aseara cu T la tel. si mi-a zis ca i-au sosit cele 2 catatere de care avea nevoie pt. a face GIFT si Histeroscopie si ca trebuie sa le incerce si sa-l sun peste vreo 2 sapt.Sper ca la sfarsitul lui Mai sa fiu prima GIFT-uita de pe aici si cine stie poate barza se milostiveste si chiar imi trimite un GIFT(Cadou).

Pentru ca in fiecare dimineata ascult urmatoarea maxima pe un post de radio, si tare bine imi face, v-o impartasesc si voua:

"Invingatorii nu renunta niciodata, cei care renunta nu vor invinge niciodata"(Larry Kerston)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Marinar, FELICITARI pentru botez!!! Sa-i fie spre folos micutei Emma, cu sanatate si noroc! Iar pentru voi (si, de ce nu, si pentru ea) DISTRACTIE MAXIMA! Mi-ar fi placut sa o vad la baita cea sfanta, dar departare, departare.....vorba Loredanei .

Madutz vorbele de mai jos sunt si pentru tine, draguta!
Dana vio bine ai venit! Mult adevar ai grait, draga mea...dar si tristete printre randurile tale...Daca iubirea noastra pentru copii este sincera si nemarginita, ar trebui sa stim sa ne bucuram de fiecare puiut de om care se zbenguie pe langa noi...Din pacate (sau din fericire?), sufletul nostru este capabil sa inmagazineze o bucatica de dragoste pe care o va scoate "la vanzare" numai pentru puiutul care ar trebui sa fie al nostru. E greu sa ramai cu inima usoara cand vezi ca ceilalti din jurul tau fac copii foarte usor si fara sa stie de probleme...Ma rog...
Dar spune-mi, te rog, esti tutunica si tu?

Kora cum au mai iesit analizele? Ai te duci din nou la eco, nu? Tin pumnii!

Ioanatugs,Vali, Lucialu,Felicia,Amely,Marinar, Emma Ioana, Claucia, Teo, Orchis, Kristind, Nicole31, Merdan, Machus,Daniela,Maria2007,Maria25ro si TUTUROR tutunicilor, o zi frumoasa, petrecere frumoasa diseara si un week-end excelent!

"Toate neputintele se reduc la una: aceea de a iubi, aceea de a evada din propria tristete." (Emil Cioran)

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

'Neata, fete dragi!
Madutz, dupa ce vei citi postarea Lucieilu, vei vedea cum te lasa supararea.E normal sa simti amaraciunea neimplinirii, e firesc sa te simti neputincioasa, dar va trece!
Kora, zici ca ti-a marit doza? Cand te duci la T.? Bafta, iubita, o sa fie bine, ai sa vezi!
Marinar, sa o pupi pe Emma, sa va ajute DD, ma bucur ca de azi e deja o domnisoara careia i se poate spune pe nume.Va doresc din tot sufletul tot binele din lume, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.
Ioanatugs, azi, cand vor veni toate fetele, sa le pupi din partea mea. Imi pare rau ca nu ajung si eu, dar am o gramada de treaba azi!
Nicole31, multumesc mult, iubita!
Kristind,te pupa nasa, imi pare rau ca nu te simti in forma, bine ca bebica e bine.
ana_alexia, o sa-ti trimit un pm, dar nu stiu cand, sper sa-mi mearga netul mai tarziu, ca am probleme de 2 zile....ba e, ba nu e.
Si pt. ca nu am avut net, ieri m-am dus si m-am rasfatat, m-am tuns scurt, ca doar vine caldura...acum sunt ca un baietoi!
Feli,Zeno,Iyoana,Mariile, Kora si toate fetele, multi pupici.Sa aveti o zi excelenta.

Editez: Kristind, ma simt destul de bine, iubita, am ceva greturi dimineata, dar, momentan sunt bine!
Stati linistite, nu plec nicaieri, am doar probleme cu netul. Va pup.

Valentina
noi doi

Mergi la inceput