Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31
Raspunsuri - Pagina 24
mmc_nd spune:
gabitoni, sa ai gura aurita si sa fim colege de burtica... Da, la mine n-a fost nici o problema, poate suntem prea stresati, cine stie... Cu Dumnezeu inainte! Sotul meu mi-a luat o caseta de 90 de min de la magazin... dar nu stiu ce tip exact... oricum nu a mers, Bogdan i-a spus sotului meu ca nu a intrat in video - acum dupa ce am citit ca au probleme cu aparatul, nu ma mai mira asa de tare.
mihailescu teodora, ce simpatica esti cum povestestei despre BB... mi-ai adus aminte de ce mi-a scris nasha mea, care-i in 20s, si imi spunea cum se joaca cu bebe, il gadila si el impinge si tot asa, toata m-am topit!
Amely, ce-a mai trecut timpul parca mai ieri ne dadeai vestea cea mare...
Intalneala ziceti, uraaaa... sper sa pot ajunge!!!
alfa_anca spune:
Buna, fetele optimiste!
Desi nu va scriu prea des(ca nu prea am noutati asa multe), va urmaresc zilnic din umbra si traiesc alaturi de voi bucuriile si tristetile voastre.
Vali FELICITARI!, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos si destept si te asteptam la odisee.
Si acuma, dc nu va e cu suparare, as vrea si eu sa va mai vad maine la intalneala.
Va pup.
Anca 10+
Vine bebe
Alexela spune:
Dragi tutunici,
eu ma uitampe TVR 2, la o emisiune si au dat acolo un reportaj despre Biserica Sf. Stelian, de aici, din Bucuresti. In material au dat un interviu cu o tipa care spunea ca se chinuia de 5 ani sa faca copil, si o prietena i-a spus de aceasta biserica. S-a dus, a lasat acatiste acolo, la moastele Sfantului Stelian, si acum era gravida in 8 luni. Eu mai citisem despre Sf. Stelian, se spune ca e protectorul copiilor, si am si citit acatistul lui 40 de zile la rand (il gasiti si voi aici: http://www.bisericasfstelian.ro/slujba/acatist.html)
Am cautat pe net si am gaist informatii despre biserica, va dau si voua site-ul, poate vreuna dintre voi va dori sa mearga, la un moment dat. http://www.bisericasfstelian.ro/
Va pup!!!
Cu drag,
Alexela
Alexela spune:
Am mai gasit si date de contact:
Biserica Sf. Stelian
PR . PAROH GEORGESCU ILIE
Tel. 021-3271517
ADRESA
Str. Logofat Udriste 6
Sector 3, Bucuresti
Alexela
maria215ro spune:
Intru sa va anunt ca am facut ieri IA in care imi pusesem mari sperante.Dimineata aveam folicul de 21,9.Azi dimineata am constatat la eco ca nu se sparsese, insa crescuse la 26.Am mai facut un pregnyl si cu asta sperantele mele de reusita s-au cam dus.Din cate stiam eu , spermatozoizii prelucrati nu traiesc mai mult de 12 ore.Voi ce credeti(stiti), cele care ati trecut prin asa ceva?Va pup pe toate si astept un raspuns de la voi
KoraPop spune:
merdan eu beau ceai de cretisoara dar inca nu stiu daca are vreun efect pozitiv,estrofem sau altceva mi-au spus inca sa nu iau,acum astept sa vorbeasca d-na Matei cu Tutut sa stabileasca daca imi maresc doza de tratament sau nu,mi-am scos analizele si estradiolul e cam mic ( 73pg/mL) acum vedem ce va fi.Multa bafta la stimularea cu closty luna aceasta!
Amely multumesc mult, mai ai un pic si vei fi cu David in brate,cred ca abia astepti!Multa sanatate si numai bucurii!
Kora
CARPE DIEM!
Amely spune:
Kora, nu vii si tu maine la intalneala? Mai ales ca vor fi acolo si Danyalo si, poate si OanaM (ii dau acum mesaj ca vad ca are mobilul inchis). pup fata!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe
35+ si David Cristian
Zenobia spune:
Lectia de lipsa de stres sau cum sa nu ne mai gandim la fertilitatea noastra . Caci bebe va veni cu siguranta!
Lectia de lb engleza: to play hard to get = to pretend not to be an easy catch
Picatura de shopping: www.tarafashion.ro/romana/products/42552/" target="_blank">jacheta
Picatura de vise: www.panoramio.com/photo/40247" target="_blank">Nice
Eu sunt in pregatiri febrile de concediu. Nu ma mai pot gandi la altceva, sunt cu nasul in harti si trasee. Si ia sa vezi ca vine bebe sa-mi "strice" planurile.
Doamne ajuta!
Pup tutunicile.
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
KoraPop spune:
Tutunici va mai spun doar ca d-na Matei si dr. Tutu mi-au marit doza de menogon la 4 fiole si maine ma duc la eco.
Cam atat deocamdata...acu' ma duc sa ma ocup si de sotiorul meu ca a zis ca imi pune interdictie pe site-ul asta
-ici tuturor si o seara excelenta!
Kora
CARPE DIEM!
Madutz spune:
Vali ! Ai grija de tine!!
Kora - sunt sigura ca T si Matei stiu ce fac - stai linistita si optimista si ai incredere in sansa ta !! Tu vei deschide un luuuuuung sir de reusite FIV ale lui T, ai sa vezi !!!
Eu sunt cam suparata .... pe mine !! Tocmai m-a anuntat sora mea ca e insarcinata, era foarte fericita - eu m-am bucurat, e sora mea mai mica, o iubesc foarte tare, daaar in adancul sufletului m-a durut!! Si m-a durut taaaare !! Pur si simplu nu am putut sa-mi reprim sentimentul asta infect si sunt tare amarata !! Am senzatia ca toata lupta asta nebuna pentru un copil al meu pe care mi-l doresc cu disperare e pe cale sa ma dezumanizeze, sa ucida orice sentiment bun si frumos care e in mine!! Asa ca acum stau si bocesc - nici eu nu stiu de ce prea bine: ca-s rea, ca nu-s si eu insarcinata, ca n-am un bebe !! N-am vrut sa va amarasc cu mesajul asta idiot - imi cer scuze daca am facut-o! Sper sa-mi revin!
Va imbratisez pe toate si va multumesc a mia oara ca existati!
Madalina
http://tt.lilypie.com/bWZyp3.png