Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31
Raspunsuri - Pagina 23
maria2007 spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
maria2007 nu ma contrazic cu nimeni,fiecare isi spune doar parerea, multumesc frumos,sunt cat se poate de linistita si iti ofer si iti trimit un virtual!Va fii cum va vrea DD...
Kora
CARPE DIEM!
scuza-ma , m-am exprimat eu gresit , vroiam sa spun ca citesti niste texte , mesaje scrise de cineva ..., care nu spun nimic , chestiile alea cu cade caramida si asa mai departe , am vazut ca tu esti relaxata dar am vrut sa te incurajez mai departe sa stai cuminte in gandurile tale de optimism
am vrut sa te incurajez , sa iti fac galerie si sa nu mai citesti chiar acuma zilele astea , orice mesaj
"TACI FUGI LINISTESTE-TE"
Iyoana spune:
Buna tutunici!
Simonasima bine ai venit printre noi! Iti doresc succes la laparo sa vii cu vesti bune! Daca doresti, te trec pe listuta.
Teo, Felicia, Amely, Lauravoinicu , ma bucur sa va vad postand din nou pe la noi, mai ales ca stiu ca ati fost printre initiatoarele subiectului.
Va doresc intalneala placuta, din pacate eu nu pot veni sa va vad si cred ca o sa-mi ling ranile impreuna cu celelalte fete care nu pot veni la voi. Lucialu, ce zici? Ce ma mai distreaza postarile tale...
Poate ne trimiteti si noua niste poze, care sa ne mai aline suferinta departarii
Merdan, n-am nici cea mai mica idee despre scurgerile albicioase, sunt cam ciudate, e adevarat. dar iti este rau?
Kora, Vali graviduta noastra cea noua, !
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!
Si la cererea publicului, pentru ca vad ca ati inceput sa va obisnuiti si ca sa nu se piarda obiceiul:
"Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare." .(Langston Hughes)
Poate reusesc sa o conving si pe Zenobia sa revina cu lectia de engleza si cu picatura de shopping...
iyoana
merdan spune:
Maria08 in a 47 -a zi de la laparo ca eram in z.13 de cm la operatie(oricum e mult dar asta a fost).
M-am gandit mai bine si ma gandesc ca or fi niste resturi de aderente?
Nu stiu oi mai vedea, acum mi-e mai bine, fata de zilele premergatoare CM.
felicia_ spune:
Merdan, eu zic sa stai linistita, a mai patit cineva ca tine, iar fetele i-au zis ca sunt bucati de endometru... de obicei, nu se observa, acum, probabil a avut alta consistenta, sau a fost mai gros, fiindca a venit CM asa de tarziu.
lucialu spune:
Iyoana deci te distrez, ai?macar o fac bine sau de mantuialapai ce sa facem:spunem ca vulpea ca-s acrii strugurii, daca nu putem sa ne-ntalnim si noi.
Merdan eu am mai patit chestia.E normal in general, mai ales ca ai avut ceva intarziere.Beai ceai de coada de soricel sa te mai reglezi cat de cat, sa scurtezi perioada CM.
Eu am o obsesie cu ceaiul asta, dar e bun.
Felicia,Zeno, Kora, Mariilor,Alexelelor,Anelor si Ioanelor,Kristinicilor,Teodara, Amely,ClaudiciSimonele pupici
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
merdan spune:
Mersi Felicia acum m-am linistit de tot ca nu mai elimin de vreo 2 ore, probabil ca asa e cum zici, parca citisem si eu pe undeva ca endometrul poate fi si albicios.Oricum bine ca s-a oprit ca ma cam speriasera bucatile alea albe.
merdan spune:
lucialu beau si eu ceai de codita de soricel dar pana la ovulatie ca dupa cica face rau unei eventuale sarcini.Si eu sper sa ma reglez de luna asta, macar la 41-42z de cm cat era inainte de laparo.
Iyoana am inteles ca o parte din analizele sotului au iesit bine nu? Lasa ca or sa iasa si celelalte si poate prinzi FIV-ul pana in iulie cand pleaca T in concediu(am citit pe undeva pe-aici).
Kora intreaba-l pe T daca nu ai putea sa iei niste estrofem pt. endometru.Ahh si bea niste ceai de cretisoara-asta cica pregateste endometrul si poate-l mai si ingroasa un pic, in vederea primirii lui BB.
Strategia pe luna asta(dupa ce am pricocit ceva vreme) este urmatoarea: stimulare cu clomifen(de la mine putere) si monitorizare aici la mine in oras(deja m-am programat. Nu-l mai sun pe T decat dupa 1 luna sa ma programeze la FIV/GIFT sau ce-o zice,doar am 3 luni la liber de la el nu ?
Amely spune:
Deci fete, ramane pe maine seara dupa ora 18.00, ok? Eu voi fi acolo. Vine care cand poate/scapa de la serviciu, de dentist, de sot, de soacra etc...
Ralu_t, te asteptam cu drag mai ales daca esti amatoare de chinezarii, atunci esti de a noastra!
Ioana, Felicia, Alexia, Teo (si lista sper sa continue) abia astept sa va vad! imi pare tare rau pentru cele care nu pot veni sau nu sunt din Buc., dar nu-i nimik, ca sigur vor mai fi ocazii si gravidute de sarbatorit!
Lauravoinicu, un special de la mine si David!
lucialu, chiar ca ai fost simpatica...cu cashketa! mai bine zi, cand te faci de un drum prin Bucuresti?
Iyoana, Kora si toate-toate fetele, multa bafta (Kora, in special tie multa incredere, sigur vei reusi!)
Va imbratisez cu drag pe toate
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe
34+ si David Cristian
ladyxe spune:
Salutare
Ralu t, multumesc pt incurajare si sper sa treaca repede si cu rezultate bunicele.
Multi pipici
http://tt.lilypie.com/VBwpp3.png