Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31
Raspunsuri - Pagina 22
kristind spune:
Hai ca eu tot la 21+ ramasesem
Maine merg si eu la Tutu sa se uite pe morfo nr.2, sa vedem ce mai zice. Am fost la Iosup, a ramas tot fetita , are aproape 500g si 25cm. Problema mea ar fi ca imi trage niste suturi de nu mai pot - nu stiu cum face dar ma nimereste numai in operatie, sau cel putin asa simt eu, si problema e ca ma doare...vedem ce zice Tutu, ca sa nu mai zic ca ma doare mijlocul de nu mai pot!!!!
Va pupic!! O zi buna!!!
kristin 23+
felicia_ spune:
Buna dimineata! Am scris aseara un mesaj lung, dar nu ma logasem si s-a pierdut, si de ciuda n-am mai scris!
In legatura cu intalnirea, bineinteles ca spun si eu prezent! Voi intarzia putin, ca trebuie sa merg la medicul de familie sa-mi iau rezultatul unor anlize (acelea uzuale), dar apoi vin!
LauraVoinicu, ai grija de tine, da?
Kristind, ma bucur ca fetita e bine, imi pare rau ca tie iti e mai putin bine...
Kora eu mai intru si pe la Fiv... eu nu sunt in masura sa ma pronunt in legatura cu analizele , fetele de acolo sunt experte... dar sunt alaturi de tine, sper din tot sufletul ca analizele de azi sa fie ok! Tin pumnii!
KoraPop spune:
Buna dimineata fetelor!
Vali scumpa ai fost la Tutu?Cred ca sunteti in culmea fericiii asa cum binemeritati!Multumesc mult pt ca ti-ai rapit putin timp si mi-ai scris cuvintele frumoase care chiar mi-au mers la sufletel!
Lauravoinicu ma bucur ca ai dat un semn de viata!Tu ce mai faci,care e planul tau?Multumesc pt tot,ce va fi,va fi...
Am fost dimineata la IDS am donat sange pt analize si pe la ora 14-15 am sa am rezultatele,ii voi suna pe dr. Matei si pe Tutut si vom vedea ce facem in continuare.Oricum am sa merg pana la capat,adica pana va zice dr. STOP....
Ioanatugs nu fii trista,viata ne pune multe obstacole in cale dar trebuie sa trecem cu rabdare si incredere peste toate si sa mergem inainte cu speranta si indarjire...Luna aceasta e o noiua incercare pt tine!Bafta multa!
Va pe toate si va doresc o zi minunata!
Kora
CARPE DIEM!
lucialu spune:
Buna dimineata!
Bine mai frate(soro) la endometrioza se vorbeste de intalneli,la tutunici tot intalneli, cum altfel decat la IoanaCe va pasa:va doare la cashcheta.Iar noi astealalte care nu suntem aproape,mushcam cana cu cafea de cicoareMacar sa puneti niste poze sa ne bucuram si noi ochii,daca nu putem sa va vedem in carne ,oase si burtici
Iyoana unde-i maxima?Ce faci, nu ne trezesti?Daca n-avem voie cafa macar o maxima de premiu la ceai,cicoare,suc si limonada.
Kora esti pe maini foarte bune!Tot ce trebuie matalutza sa faci este sa fi optimista, ca in rest are grija nenea doctorulNu te mai stresa, o sa fie bine!Piano, piano arrivi lontano!
Simonasima nu are doctorul nici o pretentie, nu trebuie decat sa il asculti, sa ai grija de tine si in rest mergi linistita, ca chiar nu ai de ce sa te stresezi.Eventual cine merge cu tine, sa astepte pe culoar afara din sala de operatii, sa-l poata prinde sa-i spuna dr. ce si cum endetail, ca sa nu fierbi dupa ce iti revii din anestezie,sa stii cat mai mult.Succes sa vii cu vesti bune si foarte bune!
O zi a la Esca, tutunici!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
merdan spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare, nici nu stiu daca aici ar trebuie sa intreb, aici intram de obicei si mai stiti cate ceva din povestea mea de aceea totusi am sa postez aici.
In sfarsit dupa indelungi asteptari mi-a venit in z.60(dupa ce am luat progesteron) azi z.2 de cm si constat ca elimin niste pielicele albicioase semitransparente pe langa sange menstrual.Ce o mai fi si asta? Eu in viata mea n-am eliminat asa ceva.O fi de la Laparo facut in z.13 a cm anterior? Precizez ca n-am endometrioza, deci ce ar putea fi? Sau am facut intre timp adica la 1,5 luni de la operatie? A mai patit cineva asa ceva?
maria08 spune:
Buna fetelor!
Kora: Nici eu nu sunt experta in interpretarea rezultatelor dar stiu sigur ca vei reusi!!! Ai sa vezi!!! Finalul va fi cel pe care ti-l doresti!!! Crede cu tarie asta!!! Mai sunt destule zile de stimulare si lucrurile vor evolua in bine!!!!!
Ioanatugs: Imi pare rau.....dar eu cred ca vei reusi in curand !!Poate primesti cel mai frumos cadou chiar de ziua ta!!( inteleg ca esti taur)
Simona: Bine ai venit printre noi si tinem pumnii pentru laparo!! Sa vii cu vesti bune!!!
Merdan: Ti-a venit CM dupa 60 zile de la laparo??!! Pare cam mult....nu stiu de la ce ar putea fi ceea ce elimini tu....dar in rest esti bine sau iti este si rau??
Zenobia: Nu mai vad lectia de engleza si nici produsele acelea frumoase....de ce??
Sa beti si pentru mine ceiut la intalneala!!!!
toate fetele!!!
KoraPop spune:
felicia,lucialu,maria multumesc fetelor pentru incurajari!Eh,nu ma las eu cu una cu doua,daca nu va fi acum cu stimularea cea mai usoara,va fi alta data cu o stimulare adecvata organismului meu si tot voi incerca FIV-ul,deocamdata merg inainte cu rabdare si ma las cu toata increderea pe mana lui DD,EL stie cel mai bine cum sa aranjeze totul...
Kora
CARPE DIEM!
ralu_t spune:
vreau si io la intalneala
am intrat pe net pe pagina restaurantului...hmmmmm, ce ne asteapta acolo
spuneti-mi si mie o ora la care v-ati hotarat, eu am programare vineri seara la dentist, dar poate fac cumva sa ajung in ambele locuri.
maria2007 spune:
Kora, nu te mai contrazice cu stii tu cine ... pe forumul asta ..., nu te mai gandi , fugi de scenarii si polemici cat poti ..., pentru ca tu s-ar putea sa ramai din prima insarcinata la FIV , tocmai pentru ca vei fii linistita cat poti tu si ... sper ca intelegi ce vreau sa spun ...
exista niste vorbe duhovnicesti :
"TACI FUGI LINISTESTE-TE "
hai sa fie o poveste reusita ce se intampla cu tine
KoraPop spune:
maria2007 nu ma contrazic cu nimeni,fiecare isi spune doar parerea, multumesc frumos,sunt cat se poate de linistita si iti ofer si iti trimit un virtual!Va fii cum va vrea DD...
Kora
CARPE DIEM!