Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31
Raspunsuri - Pagina 29
alexia28 spune:
Marina sa-ti traiasca EMMA, sa fie toata viata sanatoasa si fericita....si sa nu ai emotii da?
alexia28 spune:
Am uitat sa va spun ce frumos a fost la intalneala, ca de obicei si am mancat bunatati
Ioana, Amely, Felicia, Ralu_t, Danyalo, Stuart, Copilut si ma bucur ca am mai petrecut inca o seara frumoasa impreuna De un singur lucru imi pare rau....ca am uitat sa beau ceiut dupa Amely
Teo imi pare rau ca nu ai stiut, noi tot te asteptam si ne intrebam de ce nu mai vii si apoi te-a sunat Feli
Maruseaimi pare tare rau pentru ce s-a intamplat
kristind spune:
Buna fetele!!
Ieri am fost si eu la Tutu, am ajuns la 17 si am reusit sa intru pe 18 si ceva..foarte aglomerat!!
Din pacate nu mi-a dat nici o veste buna - beblina mea si-a infasurat cordonul in jurul gatului, dar la cat se misca are timp sa il dea inapoi.
Colul meu a scazut de la 3,9 la 3 - nu e chiar rau, doar sa nu mai scada...iar IR este marit si nu prea i-a placut.
Raspunsul care nu mi-a placut a fost ca durerea mea de burta din pacate nu va trece, e posibil sa se accentueze, din cauza aderentelor, care, spune el, s-ar refacut la 3 sapt. dupa laparo...iar in ceea ce priveste durerea de mijloc, acesta e doar inceputul...Norocul meu e ca nu am burta prea mare pentru cele 6 luni in care sint, dar ce o sa ma fac pana la 9??? A zis ca ii pare rau, dar nu are ce sa imi dea, sau sa imi faca.
In fine, probabil ca voi sta mai mult in pat si voi renunta la serviciu mai devereme dacat credeam.
Va pupic si va doresc o zi buna!!!
kristin 23+
nuchi spune:
Zenobia si iti multumesc, da asa devreme? Asta inseamna ca trebuie sa plecam pe la 3-3.30 de acasa. Nu ne ramane decat sa ne rugam la DD sa ne ajute sa ajungem sanatosi in Bucuresti ca de data asta e randul meu sa conduc ca sa invat drumul. Eu nici pe lumina nu stiu daca nimeresc da noaptea ? Cred ca o sa fie sotul si numai cu gura pe mine ca daca nu merg bine mai vad Bucurestiul numai cu trenul.
felicia_ spune:
Kristind, imi pare tare rau ca ai primit numai vesti proaste... Dar va fi totul bine pana la urma, trebuie!
Fetelor, imi pare rau ca nu ati putut veni la intalnire, a fost super, ca de obicei! Marina, ti-a luat locul Amely in capul mesei!
Mi-a facut placere sa revad fete dragi, si sa cunosc altele noi!
Ralu_t, fata hotarata, care stie ce vrea!
Pozici vedeti aici
Si daca tot va arat poze, nu m-am putut abtine sa nu adaug poze si cu nepotelele mele, fetele mai vechi le "cunosc"! cele mai dulci fetite
ralu_t spune:
Feli...oi mai da nu reusesc sa vad pozele...pe link-ul pe care-l dai nu merge si pe cel cu nepotelele, frumoasele, m-am uitat pe toate albumele tale, dar pozele de aseara nu sunt acolo.
f frumos a fost aseara, fetele dulci, papa bun, excelent
Alexia de ce nu ai venit sa vedem si noi catelul? suntem mai multe pasionate de asa ceva, nu numai felicia. Ce rasa e? eu am un golden retriever de 8 ani, mandria mea (desi e un moshulet deja, minte tot de pui are)
Ioana,danyalo,copilut,amely,stuart si toate tutunicile
acum fug in parc, desi ar trebui sa lucrez, nu ma pot abtine sa nu ma bucur de soare
alexia28 spune:
Ralu_t off, imi pare rau ca nu v-am chemat pe toate, nu stiam ca va plac cateii, stiam de Feli ca vroia sa-l vada si de aia am chemat-o si de Ioana stiam ca-i plac pt ca are si ea 'piticul' ei acasa Cainele meu este un labrador retriver, are 3 ani si sunt topita dupa el. LAsa ca mai sunt ocazii si poate ne vedem cu cateii la o plimbarica
Feli nu merge linkul cu pozicile
Acum fug, imi pare rau ca nu pot ajunge la biserica la botezul Emmei asa cum am vorbit aseara, daca ajunge cineva sa o pupe pe Marinush si din partea mea
Iyoana spune:
Kristind, ai grija de tine si de bebe! Lasa-l incolo de serviciu ca poate sa astepte! Sanatate multa!
Nuchi, la spital te poti duce de la 08h30, dar dupa cum spunea si Zenobia, sa fii acolo mai devreme ca apoi se face aglomeratie! Succes! Cum au fost valorile la prima eco?
Kora , Alexela si voua bafta la eco maine si sa veniti cu valori excelente!
EMMA IOANA, sa-ti fie spre folos botezul, spre sanatate si fericire! FELICITARI tie si parintilor!
Marusea, ne gandim la tine!
Madlen, iti doresc ca tratametul pentru FIV sa dea rezultatele ncesare pentru un FIV reusit! Cu Dumnezeu inainte! Cand este programata punctia daca totul e ok?
Madutz, asa vreau fata optimista!
Vali, Lucialu, Machus, Merdan, Marinar, Alexia28,Felicia, Amely, Ioanatugs, Teo, Ralu_t,Simonette, Bluel,Zenobia, o gradina de pentru voi!
Maria2007 am citit eu bine ca ai facut o IA luna asta, dar ca te temeai ca momentul ovulatiei a fost prea tarziu? Sa fie cu noroc si, mai ales, cu ochisori!
Fetelor ma gandesc sa deschid un nou capitol, mi-e teama ca, cu week-end-ul asta sa nu uitam si sa nu ne inchida moderatorii...vad ce fac...
Astazi nu avem maxima, pentru ca e weekend si putem face ce vrem!
iyoana
Iyoana spune:
Nuchi, cabinetul dr. T la spitalul Elias este la parter, intri pe la camera de garda si mai intrebi acolo ca e destul de greu de explicat. Dar il gasesti ca iti poate explica orice asistent sau infirmiera de pe acolo...Succes!
iyoana