Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

salut, ma bag si eu in seama
pe 20 aprilie, fac laparoscopia, sunt programata din ianuarie, emotiile sunt mari

[/quote]

sima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Felicitari Valiiii !!!!

Iyoana frantuzoaica frumoasa.
Eu sunt z2 si astept cu nerabdare sa vina ziua sa fac laparo. Cand m-am programat, T mi-a spus k va incepe sa faca mai multe laparo pe zi si ma va reprograma, dar nu stiu cum trebuie sa procedez. Sa-l mai sun eu sau ....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Simona inseamna k va trebui sa te duci de pe 19. Mult succes si sa ne dai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

da, plec din Constanta pe 19 dimineata, ajung la Buc. si ma internez, pe 20 - laparo
daca stiti ceva de pretentiile dr. Tut., va rog sa-mi spuneti - mi-ar fi de ajutor. Maine am sa-l sun sa vad daca totul este ok, ca nu am mai vorbit din ianuarie.
va tin pumnii tuturor celor care urmeaza sa faceti laparo.

sima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Va multumesc mult fetelor pentru incurajari, adevarul e ca astazi nu sunt in cea mai buna forma si ma impresioneaza orice. Sper sa treaca mai repede aceasta stare, ca nu-mi place deloc!
Amely iubita, ce ma bucur ca mai ai putin si ca de ziua mea vei fi deja o fericita mamica. De serbat tot o vom serba impreuna, ca ce mai conteaza o zi diferenta, nu-i asa???
Teo m-ai facut sa plang iubita, multumesc mult pentru vorbele frumoase si sper sa fie cum spui tu!
Alexia28, Zenobia, Vali_delide, Felicia...si tuturor fetelor, va multumesc mult!

Daca toate fetele sunt de acord, eu va astept cu draga inima! Va pup pe toate si va urez o seara linistita!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ioana, si abia astept sa te vad zilele astea! da-l incolo de beta hcg, n-a fost sa fie acum, va fi luna viitoare. Pana vineri vreau sa aud ce planuri de bataie iti faci. Daca nu, le facem impreuna!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

34+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Vali , FELICITARI, ma bucur din toata inima pt tine , LA MULTI ANI ! sa fii fericita si sa ne iei dupa tine pe toate , prima sa o iei pe Ioana

Kora , nu iti fa griji , incearca sa fii relaxata , totul o sa fie bine in final ai sa vezi . Eu cand am facut stimulare cu menogon rezultatele le-am dat foarte tarziu , aproape de final , cel mai mult mi-au crescut folicilii cand am intrerupt tratamentul cu menogon , si crede-ma am facut in jur de 30 de foliculi la prima stimulare si vreo 40 la a doua stimulare , mi-a parut rau ca nu am facut atunci FIV , dar asta este alta poveste....... 8 zile de stimulare inseamna mult , este timp sa creasca si endometrul si foliculii , mai bine mai putini foliculi si de calitate . Iti tin pumnii si sa dea DD sa fie bine .
Ioana , vezi ca am vb cu barza , zicea ca urmatoarea statie la tine este...
Amely , ce bucurie ca va intalniti iarasi , asa as vrea si eu ......dar nu pot deloc sa vin , muncesc pana tarziu. As fi vrut foarte mult sa revad fetele dragi , fete noi si mai ales pe tine cu burtica , sa puneti poze macar sa va vad si eu intr-un fel. Ce a trecut timpul .... mai ai un pic si nasti si eu nu apuc sa te vad cu burtica . Sa beti si pt mine ceai de iasomie .
Fetele va pup pe toate , nu va mai enumar pe toate.... ca toate imi sunteti la fel de dragi .
Despre mine nimic nou , ma pregatesc de FIV tocmai in mai - iunie , eu cred ca trebuie sa fac din nou driling ovarian , mai vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Valiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nasico!!!!

Ce ma bucur pt. tine!!!!!!!! Felicitari!!! Sa iti dea Domnul un bebeb sanatos si sarcina usoara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Te pupic!!!

kristin 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fete,

Deci ramane stabilita intalneala de vineri la scumpica noastra Ioana? Chiar imi era dor ca a trecut ceva timp.
Amely, Teo ma bucur ca sunteti bine si voi si bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Din pacate vinerea asta eu nu pot veni pentru ca musafiri anuntati de acum 2 saptamani, dar nu e nici o problema, intalniti-va voi si recuperez eu. As fi vrut sa va revad pe toate, dar daca faceti poze e foarte ok

www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput