Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

Vali felicitari!...ce bine ar fi ca gravi sa se ia...prin simpatie!
Kora nu fii suparata...... endometru poate sa creasca si are timp si pana se fixeaza oul...eu asa stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

eu tot in asteptare sunt...T mi-a spus sa-l sun luni dimineata
pana atunci fac poze cand am timp...va invit sa le vedeti!
http://www.flickr.com/photos/12945233@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Valiiiiiiii,asa da vesti bune!!!!
Felicitari,iubita,ma bucur din tot sufletelul!
Ce aniversare fericita trebuie sa ai!!!
Uraaaaaaaaaaaa!

O veste super pe ziua de azi!

Ioanatugs,a fost o reala placere sa te vad asa frumusica si dezinvolta, aseara ,si la TV.Si sotul meu a fost placut surprins sa te revada!Ni s-a facut pofta de ,,legume 4 seasons''!!!
Nu fi tristuta,pentru testul negativ:,,ce-i al tau,e bine pus deoparte''.Ce-ai zice de un cadou asa frumos ca al Valentinei?Si lucrul asta se poate intimpla chiar luna viitoare!Tauroaica ambitioasa ce esti!

Kora,pai cum sta treaba cu optimismul,fata draga?Vrei sa te parasc lui Tutu?Si sa stii ca se supara tare daca te vede cu starea asta de neincredere!
Nu tu erai cea care ne preda ,,lectia increderii in dr.ales''?
Hai,capsorul sus!Vei face acest FIV,vei face si ET,si vei ramane si !Da?

Alexia,pui mic?Ce-i cu tine?Iti inteleg perfect temerile!Roaga-te la Doamne-Doamne sa te faca sa alegi cea mai usoara solutie

Feli,guest starul nostru!Ce faci fatoooooooo?Iarba verde,pomishori

Eu sunt tare fericita,am fost la echo in seara asta,bebicul un deliciu,cu gesturi haioase,radea si TUTU,cica zici ca-i bb-icul dintr-un site care-ti indica sexul.Cunoscatorii stiu!Se pare ca frecventam aceleasi site-uri,ca am fost gind la gind cind l-am vazut cit de saltaret era!Deformari profesionale!
E f bine dezvoltat,i s-au format toate cele,are vreo 7 cm,ditamai bebeloiul!
Peste o saptamina avem programare la Iosup si cu ocazia asta vom afla si culoarea caruciorului:sau !Ce-o vrea DD ,sanatos sa fie!
Dar azi mi s-a parut ca vad ceva intre picioarele lui.Radea TUTU,zice:pot sa te pacalesc putin cu cordonul asta dintre picioarele lui si sa-ti zic:,,ia uite ce putza are!!!!!''Si io i-am zis ca nu de pacaleala am nevoie,mie sa-mi spuna ce este pe bune!Intr-o sapt.nu crap!

Vreau si io la o intilnealaaaaaaaaaaaaaa!Nu ma aude nimeni?

Pupici speciali LauraSilk,Kitty_nic,Amely,Copilut,Diddy,Lauravoinicu,Claucia,Maria08,mmc_nd Miruna79
Unde stati ascunse ,fetelor?

Teodora 13 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

break_fast09,ce talentata esti!
Super fotografiile!
Sa ai noroc sa rezolvi tot cu Tutu,si sa intrii repejor in randul -lor!

Teodora 13 +

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Vreau si io la o intilnealaaaaaaaaaaaaaa!Nu ma aude nimeni?

Te aud eu. Pai hai sa comentam in direct... Cand? Unde? Propun la Ioana.

www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Vali, sarcina usoara si nastere la termen!
Sa fiti sanatosi si tu si BB!

Mergi la inceput

De-acord!
Si eu agreez locatia!

Teodora 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna, fetele mele dragi!

Kora mea draga, tu esti un exemplu, un monument de optimism, nu vreau sa te stiu trista! Vei vedea ca totul va fi bine! Crede-ma, e prea devreme sa spui ca o sa incerci altadata..vei reusi acum! EU ITI SPUN CA TU VEI MERGE CU MINE LA ODISEE! Avem acolo atatea prietene dragi, care ne asteapta!
Maine dimineata vreau sa imi spui ca esti din nou fata optimista pe care o stiu eu! Pup!

Ioanatugs, iti multumesc si tie pentru urari,le multumesc tuturor fetelor, stiu ca este o surpriza mare! Ai sa vezi,asa va fi si la tine,pana la urma vei reusi!

Bluel, acum, mai mult ca oricand am nevoie de rugaciunile Parintelui Adrian; pentru mine tot ceea ce mi se intampla este doar o minune de la DD, cred asta cu tarie si de aceea preotul va juca un rol f. important in viata noastra.

Teo, am lesinat cand am citit de cordon, esti mortala, ca intotdeauna... a propos...ce-ti face soacra? Ca a mea a plans toata ziua! De fericire!

Marusea si ana_id, ce mandra ma simt sa ma vad pe lista, haideti sa tragem cu noi cat mai multe fete!

Nu va mai enumar, imi sunteti toate foarte dragi si va multumesc inca odata pentru sprijin si pentru bucuria voastra. Si sa stiti ca nu voi pleca de aici, chiar daca o sa fiu si la odisee, voi ramane langa fetele mele dragi, pana va trag dupa mine!Pe toate!

Pupici si noapte buna!

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Vali,ca sa pastrez nota sarcastica vis-a-vis de soacra mea:e plecata in Oltenia!
Stiu ca nu te superi,ca si tu esti olteanca,dar cind o sicanam ii spunem ,,olteanca cu gura mare''!Noroc ca sotul meu a mostenit genele lui tac'su,nu de alta dar nu mai avea loc de mine!

Teodora 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

hello tutunici!

gand la gand cu intalneala...ma primiti si pe mine? tocmai ce am vorbit cu Alexia in seara asta si ne gandeam sa ne vedem la Ioana vineri seara. Ce ziceti? Nu de alta, dar n-am de gand sa nasc pana nu mai facem o intalneala cu legume de sezon si ceiut de iasomie..., ca pe vremuri, in plus mi-e tare dor de voi!

Avem si oaspeti surpriza (acum nu mai e surpriza), o fata tare draguta din Londra (unele din voi o stiti), tot tutunica - Stuart care mai scrie uneori la FIV. Probabil vor veni si MOana si (sper) Danyalo, pe care vreau sa o sun maine.

Teo, Felicia, Zenobia, ce ziceti?

cine se mai inscrie la intalneala?

PS azi am fost la eco la Tutu, l-am vazut pe bebe, in sfarsit a stat cu fetisoara spre noi, facea o gurita maaare...probabil casca sau inghitea lichid, tare haios. Are cam 2,5 kg. DPN-ul meu, in jur de 15 mai. Mai multe, va spun vineri

Pupici la fete!

editez: (era sa uit!) FELICITARI, DRAGA VALI, SARCINA USOARA SI LA TERMEN SI BEBIC SANATOS!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

34+ si David Cristian

Mergi la inceput