Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31
Raspunsuri - Pagina 19
Iyoana spune:
Kora, nu fii suparata, mai ai 8 zile de stimulare si sigur iti va mari doza hormonala. In 8 zile eu cred ca foliculii existenti se vor mari si vor mai apare si altii noi, ca sa le tina de urat. cat despre endometru, si el se va mari cu siguranta.
Tinem pumnii in continuare!
Dar ce analize mai faci acum si in ce zi de stimulare esti?
iyoana
Alexela spune:
Mmc_nd,
acum vreo doua saptamani am fost si eu pana la tara si in drum am vazut nu una, ci de-a dreptul un stol de berze!!!!!!!!!!! Cred ca ne ajungeau la toate!
Alexela
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
VALI-DELIDE FELICITARI IUBITA!!!Ce veste buna si ce cadou frumos de ziua ta!! Sarcina usoara iubita!!
Fetelor va multumesc pentru incurajari si ca v-ati uitat la TV special sa ma vedeti, sunteti deosebite! Rezultatul beta HCG-ului meu din pacate e negativ : 0.1, dar mergem mai departe, asta e!! Acum astept invazia, sunt in z29 si inca nu au venit, dar trebuie sa fie pe aproape, asa ca ai astept ca sa incep o noua luna.
...cu drag Ioana
maria2007 spune:
Kora, nu imi pot imagina ce emotii ai zilele astea ... sa te ajute Dumnezeu sa fie bine si fericire mare !
maria2007 spune:
Ioana , sunt alaturi de tine si numai tu poti gasi puterea sa iti revii si sa faci ce trebuie in continuare pentru a avea colilul mult dorit. Dumnezeu sa te ajute !
ana_p spune:
Kora, endometrul trebuie sa creasca, iar foliculii vor ajunge la dimensiunea optima!
Sa fie bine maine la analize, iar vineri sa-i rastorni toate pronosticurile pesimiste doctorului! Am o presimtire buna in ceea ce te priveste, fata optimista!. Poate ne vedem maine la IDS, la ce ora te duci?
Ana
Iyoana spune:
Kora, Ioana, asta este pentru voi, ca va trebuie multa putere si rabdare zilele astea
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.. (Victor Hugo)
iyoana
felicia_ spune:
Vali, felicitari din tot sufletul! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos! Si uite-asa, ai cel mai bun motiv/argument sa te lasi de fumat!
Ioana, imi pare rau ca n-a fost sa fie nici de data asta...
Kora, sper ca endom sa mai creasca, timp mai este! Tin pumnii sa vii cu vesti bune data viitoare!
gabitoni spune:
FELICITARI, VALI!!!!
M-AM BUCURAT ATAT DE TARE CA MI-AU DAT LACRIMILE.
ESTE O VESTE EXTRAORDINARA.....
INCEPUSEM SA CRED CA NU SE MAI POPATE.......DEMULT NU AM MAI VAZUT POSTAT O ASEMENEA VESTE...
Mi-a dat incredere...te pup dulce
astazi l-am sunat pe T si mi-a reconfirmat data de 27 aprilie..DD ajuta!!!
mmc_nd- era sa fim colege de suferinte ...poata ne intalnim cu alta ocazie.... Am citit (la tine) ca totul este in regula...dar unde este problema...
te rog mult, poti sa imi spui ce caseta video ai cumparat?
Kora- nu iti pierde speranta, o sa fie bine.