Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

HRISTOS A INVIAT!
Eu nu am mai avut noutati, asa ca am stat in umbra si am citit.
Vali, felicitari!!!!!!!!!!!!! Se dea DD sa ai o sarcina usoara si la termen.
Eu am reusit sa racesc si mai rau e ca am inceput sa tusesc. Asta-noapte a fost un adevarat concert. Saracul bebe, cred ca l-am zguduit intr-un hal...Nu stiu ce sa mai fac. Am baut ceaiuri cu miere si lamaie, dar nu cedeaza. Probabil ca o sa trec la leacurile mamei, adica inhalatie cu apa si sare si ceai de ceapa si nuca

Sim 19+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Vali, felicitari! sa va dea DD sanatate!!!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Sim, intr-adevar, leacurile mamei tale sunt cele mai bune! Sunt verificate. Sanatate!
Ioana, itit tin pumnii sa ne dai o veste buna diseara.

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Vali, FELICITARI, sa fie intr-un ceas bun!
P. Adrian se va bucura si se va ruga pentru tine, sint sigura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Fetelor, am nevoie de sfatul si ajutorul vostru.
Tocmai mi-a venit rezultatul de la Papanicolau: CII BP, TBS inflamator, proces inflamator intens cu aflux leucocitar abundent. Ce sa fac? Acum vreo 5 ani am facut si o cauterizare pe col.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Hristos a inviat!!!
salutare fetelor,
felicitari Vali!!! asa vesti sa tot primim, ma bucur mult pentru voi, sa mearga toate ca la carte, bebeul sa fie sanatos si tu la fel,
ladyxe iti tin pumnii pentru duminica. sa treaca repede prima zi, si operatia sa se sfarseasca cu 2 vesti bune, pentru fiecare trompitza.
ultimele noutati: am facut primul diphe...pana acum nici o schimbare, astept bufeurile sa ma lupt cu ele.
neplacuta reintoarcerea la serviciu, mai ales pe vremea asta...
copii nu pot face,tin regim, m-am lasat de tutun...vai de capul meu
va pup pe toate
ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Vali mii de felicitari si din partea mea!
BB sanatos,mancacios si la termen care sa va aduca numai bucurii in viata.
Ai vazut ca incercarile de a te lasa de tutun au fost prevestitoare parca? Acum e musai sa te lasi.
Ai grija mare de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Vali: FELICITARI!!!! O sarcina usoara!!! Ce mult ma bucur cand mai citesc despre o noua reusita!! Astept povestea reusitei tale!!!
Pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor m-am intors de la eco nu prea vesela,dar asta este...endometrul meu e de doar 3,2 mm ( a crescut cu 1,1 mm in doua zile) foliculul mai maricel a crescut la 16,4 si ceilalti doi au aceleasi valori ca data trecuta,maine fac analizele si mai mult ca sigur imi mareste doza de menogon...Sper inca sa fie bine pe mai departe ca mai am cca 8 zile de stimulare,vineri ma voi duce din nou la eco.Daca nu iese bine nu facem FIV-ul acum si voi face alta data alt tratament probabil,dar eu inca sper ca va fi bine....ca doar sunt "fata optimista"!
Multumesc tuturor care imi tineti pumnii!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Hristos a inviat!

Bine v-am gasit, am ajuns inapoi in Bucuresti aseara. A fost tare frumos, dar si obositor ca deh, cam lung drumul si cam multe de facut. Sa stiti ca am vazut-o pe tanti BARZA pe drum si am rugat-o sa vina si la noi!!! Serios, avea un cuib maaaare in varful unui stalp de pe marginea drumului.

Alexia28, imi pare rau de diagnostic, dar nu fi foarte suparata, cu ajutorul lui Dumnezeu totul este posibil.

KoraPop, curaj... sa stii ca si mie mi-a crescut foarte greu endometrul in primele zile de stimulare, dar apoi a recuperat. Iar eu am facut stimulare blanda, cu clomifen.

gabitoni, initial si eu tot pe 27 aprilie eram programata petru laparo, bafta mare!!!

vali_delide, FELICITARI!!! Ce cadou frumosss ai primit - sa fiti sanatosi si sa aveti un BB asa cum iti doresti!!!

si pentru toate!

Mergi la inceput