Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31
Raspunsuri - Pagina 17
lucialu spune:
Valiiiiii FELICITARI DIN TOT SUFLETUL!!!!SARCINA USOARA SI BB SANATOS SI LA TERMEN!!!AI REUSIT!SA-TI TRAIASCA MINUNEA SI SA VA BUCURATI DE EA TOATA VIATA!!!
Pupici tutunici!!!La cat mai multe gravidute!!!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Zenobia spune:
Clau,
www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
madlen spune:
Buna, fetelor! Va spun si eu cu intarziere Hristos a inviat!
Vali, felicitari! Sarcina usoara si bebelus sanatos!
Kora, mult succes azi la echo, foliculi multi si babani. Eu astept ziua 2 pentru a face profilul hormonal si in functie de acesta, voi incepe tratamentul ptr FIV. Kora, am deja o gramada de intrebari pentru tine, cred ca pe masura ce trece timpul intru si mai tare in panica, si te voi bombarda cu intrebari.
Ioanatugs, tin pumnii pentru rezultatul bhcg de astazi, sa fie "foarte" pozitiv! Eu nu am vazut ieri emisiunea, dar va stiu din poze si stiu ca sunteti o pereche foarte draguta.
Iyoana,
Iyoana spune:
Vali, uita-te pe prima pagina!
Fetelor, am adaugat pe prima pagina o rubrica de Informatii utile cu adresa cabinetului, nr de telefon la programari si spitalul la care e doctorica al nostru. cred ca este foarte utila in special pentru noile tutunici.
Va rog sa-mi souneti daca sunteti de acord cu ea sau daca trebuie imbuntatita.
iyoana
Zenobia spune:
Ioana, multumim , cred ca este foarte utila rubricuta asta. Nu avem de ce sa nu afisam numarul doctorului de vreme ce el singur il afisase pe site-ul personal. Numai ca sa adaugi faptul ca nici joia nu este la cabinet si ca exceptiile acestea sunt cazurile de FIV de care se ocupa, sanu inteleaga cineva gresit.
www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
ladyxe spune:
Buna fetelor,
Vali, sincere felicitari, sanatate multa, un bebe sanatos, frumos asa cum ti-l doresti.
Dragelor azi am vorbit cu dr T, ramane stabilit, duminica merg sa fac laparo. Cu toate ca am mai facut-o o data, tot mi-e teama, asa ca rugati-va si pt mine. Mai ales ca s-ar putea sa-mi optureze trompele, macar una de ar putea fi posibil sa-mi pastreze.
Va pup,
Ladyxe
ana_id spune:
valiiiiii, felicitari!!!!!!!!!!
sa-ti fie bb sanatos si fericit
te astept la mamici de nov-dec
pupici
diana
vali_delide spune:
Fetelor, va multumesc din suflet tuturor, sunteti ca intotdeauna niste adevarate prietene! Iyoana, ce-mi place prima pagina! Si ce mandra ma simt!
Claucia, candva, zilele astea, o sa va scriu povestea mea, acum ma duc sa fac nani, nu prea am dormit azi-noapte si acum sunt franta.
Va pup pe toate si va multumesc inca o data, vorbim mai tarziu!
Valentina
noi doi
maria2007 spune:
Luni dupa ora 17:00 sunt si eu la doctor, a 3-a monitorizare , mi-a dat clomifen, nu prea stiu eu la ce foloseste, dar cam da greturi, insa iau numai 5 tablete.