Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

salut !
alexa e ok. cuminte si dulce si minunata ! ea e motivul pentru care pot merge mai departe... fara ea cred ca as fi clacat de mult...

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!!
M-am intors si eu azi......
Kora: Doamne Ajuta sa fie totul bine!!! Daca T a spus ca e bine atunci asa e!!!
Ioanatugs: Tin pumnii sa fie asa cum iti doresti! De fapt am un presentiment......cred ca va fi bb!! O meriti!!!
Hera: Ti-am trimis pe PM opiniile mele in legatura cu tratamentul....eu m-am oprit de sarbatori...as fi facut 3 luni pe 18 aprilie....vom vede arezultatele, desi stiu ca depinde fffffff mult de afectiunile pe care le ai. Daca te hotarasti iti doresc succes!!
toate fetele!!!!! Fug la munca!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Hristos a inviat! La multi ani, fetele mele dragi!
M-am intors in aceasta dimineata din provincie si am o veste pentru voi, mai ales pt. fetele vechi, care ma cunosc mai bine:
AM II !!!!!
Am facut testul acum o ora si inca nu vad bine de cat am plans de fericire! Fetele care au trecut prin asa eva stiu ce inseamna, celorlalte va doresc din suflet sa ajungeti sa cunoasteti cat mai repede acest sentiment!
Inca nu mi-am revenit complet, am intrat doar sa va dau vestea cea mare,sa o rog pe Iyoana sa ma treaca pe cealalta listuta si sa va rog sa-mi dati si mie un pm cu nr. lui Tutu., ca eu acum tremur toata si nu mai stiu nici cum ma cheama,dar sa caut nr. de tel.
Va pup pe toate!Sa stiti ca mi-ati lipsit!

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Vali!!!!!!!!!!!!!!!!

Felictari si sarcina usoara!! Ai vazut ca nu au fost in zadar eforturile tale! Bravo! Sa te bucuri de lunile astea cat poti mai mult si de bebelushul/-i care va va/vor umple viata!

www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Valiiiiiiiiiiiiii asta e cea mai buna veste pe ziua de azi,nici nu iti poti inchiupui cat ma bucur,cred ca am sa ma duc tot intr-un picior pana la cabinet !!!!!!DD e mare..uite ti-a daruit cel mai frumos cadou dupa atata suferinta!!!!!!!Sarcina cat mai usoara bebe asa cum vi-l doriti!!!!!!!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Multumesc, Zeno! Ce rapida ai fost! Multumesc din suflet, pentru mine e o minune, mai ales ca DD mi-a dat semnul in ziua sfanta de Pasti! Iar poimaine e ziua mea,fac 36 de ani! Era timpul sa se intample minunea, dupa atatea rugaciuni si sperante! Si nu pot decat sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru asta si sa-L rog sa ne tina sanatosi pe toti!

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Kora, te pup, fata scumpa si iti multumesc din suflet! Ma rog ca in curand sa fim amandoua cu burtici si sa ne vedem la un ceai! Te pup!

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

FELICITARI VALIIIIIIIII!!!!!!

CEA MAI BUNA VESTE DE ASTAZI!!!!

Si tocmai eu sa te trec pe listuta....cu cea mai mare placere draga mea, dupa cate ai patimit si dupa toata stradania, o rasplata atat de meritata pentru rabdarea ta!!!

FELICITARI si iti doresc sa va bucurati de aceste momente la maxim!

Nr. de telefon dr. T. 0723999939 sau Ramona 0720099299. Cred ca o sa te trimita sa faci beta HCG, daca te grabesti s-ar putea sa mai reusesti sa faci azi la IDS cu raspunsul tot azi!

Sper sa nu se supere fetele pe mine ca am scris nr dr. T pe forum dar s-a scris de atatea ori si era si postat pe site-ul lui, asa ca...

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Vali,felicitari!!! Sa ai grija de tine si de minunea din burtica![flo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Vali multe multe felicitari!!! Spune-mi povestea ta si ai incredere in Dumnezeu ca ti-a facut cel mai frumos cadou! Sarcina usoara si frumoasa, o sa vezi ca e placut, mai ales cand mica viata din tine isi face simtita prezenta pe monitorul de la ecograf sau impingand burtica in toate partile.
Si eu primul telefon l-am dat lui Tutu care mi-a spus sa vin imediat (calculase el ca ar fi fost 6 saptamani, de fapt erau 5 de la ultimul CM) si s-a vazut un punct mic mic de 2 mm atunci.
La urmatoarea consultatie era de 6 mm, si tot asa. Acum avem 33 cm probabil pt ca asa spun site-urile, eu mai merg peste 3 saptamani abia la eco la 28 saptamani.

Zeno esti o draguta, te urmaresc pe la diverse subiecte

Ioana, imi pare atat de rau ca nu te-am vazut la TV! Am incercat sa accesez site-ul lor sa vad stirile de ieri sau ceva si nu am putut gasi...:-( eram in parc cu sotul, faceam poze cu lalele ieri, a fost atat de frumos si de cald! plus ca de la sarcina (poate, pt ca am mai mare volumul sangelui si inima bate mai repede) mi-a cald si am trecut la tinuta de vara cu papuci si sandale. Si ma simt atat de bine...

Va pup pe toate.

Clau

25+ Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput