Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

da...si pe mine ma intereseaza cand pot sa-l sun maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

toate tutunicile!
Multumesc pt raspuns! Intre timp am reusit sa dau de Ramona, care mi-a confirmat ca intelesesem bine,si programarea e pt maine.
Si profit de ocazie sa iti raspund, Kora: Tutu pe mine m-a chemat de la ora 11.30 incolo, la orice ora, deci probabil ca de pe la 11 el e acolo.
Va pup mult pe toate!
Va mai dau noutati maine cand ies de la prima monitorizare din ciclu 2... Intre timp, v-am dus acatistele din nou la Sf. Anton.
Va pup!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata tutunici!
Alexela multumesc frumos pt informatie,l-am sunat pe doctorasul nostru si la ora 12 ma asteapta la eco...abia astept...am emotii....Poate ne intalnim
Va pe toate,va doresc o zi minunata si revin mai tarziu cu amanute despre foliculasii mei.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Break_fast9, ti-am raspuns pe PM. Pentru toate fetele interesate, histeroscopul a venit, cand m-a suit pe masa de operatie mi-a zis ca il inaugureaza pe mine, i-a facut histeroscopie si tipei care s-a operat in aceeasi zi cu mine.

Kora bafta multa, mai e putin si o sa ai bebe in burtica sau bebei

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Alexia multumesc...sa-ti fie gura aurita!Si eu iti doresc bebe cat mai curand,mai ales acum ca ai unda verde!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

fetelor, am rezolvat ! am reusit sa'mi fac programare, si mai mult decat atat, mi'a facut programarea cand are si sotul meu drum la bucuresti, deci e totul perfect !!! va multumesc !
acu ca m'am linistit, sa va zic si despre ce e vorba. eu am o endometrioza urata. acu 2 ani m'am operat laparoscopic, am facut tratament cu diphereline, dar cam degeaba. acu am cate un chist endometriozic pe fiecare ovar, unul de 7x5 cm, celalalt de 6x4 cm. doctorul meu zice ca ar trebui operat, dar asta inseamna ca e posibil sa se ajunga la scos ovare si probabil si uter... iar gandul de histerectomie la 31 de ani ma termina ! de ieri de cand am aflat sunt la pamant... parca ideea ca am sterilitate primara a fost mai usor de suportat...
si de'asta vreau neaparat o a doua parere. mai ales daca parerea asta este a lui dr. T...
va multumesc din suflet ca m'ati ajutat si ca m'ati ascultat...

mai am nevoie de putin ajutor de la voi, si anume de adresa cabinetului.

va multumesc, fetelor, si va doresc tot binele din lume ! sa va ajute Dumnezeu sa vi se implineasca dorintele !

alexa si mami

Mergi la inceput

Alexa Ioana eu inteleg ca tu esti deja mamica,nu?
Adresa cabinetului e str. Sandu Aldea nr. 86,aproape de Elias.Multa sanatate!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

kora, da, sunt mamica, dar prin adoptie

multumesc mult pt adresa

alexa si mami

Mergi la inceput

Alexa Ioana important e ca esti mamica,sa iti creasca printesa mare si frumoasa!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Ioana

Bine te-am regasit!
Daca iti aduci aminte, vorbeam pe site-ul acela si eram Lia , nu ca acum n-as mai fi
Ce face Alexa?

Mergi la inceput