ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)
Raspunsuri - Pagina 8
lilianaFi spune:
LUCIA-de evitat:vita,porc,mezeluri,cascaval,lapte,porumb,griu,portocale,pomello,kiwi,lamai...influenteaza ph-ul vaginal....un ph acid e ostil spermatozoizilor....asa e... aveam in cap doar rosu...obsesia..!!!
Zenosunt f.cumintica....pt moment
NUMAI BINE TUTUROR...!!!
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Ma pregatesc sa plec acasa mai deveme in seara asta si inainte de a pleca am bagat un ochisor la voi sa vad ce mai faceti.
Eu sunt bine si astept cumintica ca si LilianaFi.
LilianaFi sa nu te mai gandesti la petele alea, ai grija de puiuti in continuare, ca ei sunt bine acolo!
Lucialu nu am disparut iubita, sunt mereu prin preajma!
Adelamaria nu ai mai dat nici un semn de viata, sper ca esti bine iubita si tu si bebe!!
...cu drag Ioana
adelamaria spune:
Buna, dragele mele!
Sa iertati absenta, dar azi vin cu vesti bune in Vinerea Mare
Aseara am fost la eco la dr. mea. Inutil sa va spun in ce stare de tensiune am fost pana am intrat...Noroc ca imi fusese rau in timpul zilei
In fine, vin sa va spun ca aseara la 8 l-am vazut pe bebe...E micutz, are 5 mm abia, dar i-am vazut inimioara sclipind pe monitorul ecografului ca o luminitza din bradul de Craciun...Nu fac poezie, exact asa se vede...A fost ca si cum m-ar fi salutat Atat de mic si totusi o atat de mare minune!!!...E absolut inexplicabil...
Concluzia: sarcina de 6-7 saptamani Tratament de sustinere in continuare, programari la eco pana in sapt 16 (Doamne Ajuta!...) si ...carnetul gravidei Deci sunt gravida cu acte!!
Nu va zic cum am dormit aseara
Azi vad ca mi-e bine deocamdata....o fi din cauza ca sunt libera ...Sper ca totusi bebe o sa-mi mai dea semne din cand in cand....nu de alta, da' are o mama cu tendintze paranoice...
Liliana, fetele au zis bine: scurgerea maro a fost prea devreme ca sa anuntze ceva rau! Ori a fost din cauza ca s-a umblat pe acolo, ori de la implantare. La FIV embrionasii se pun direct in uter? Daca da, atunci ai raspunsul tau! Hai, daca a fost si nu mai e, si mai ales daca e maro, nu e semn rau! Asculta-ma pe mine, ca o gravida mai dusa cu capul nu gasesti! Si daca eu zic ca e bine....
Boo, nu stiu daca poti sa mai schimbi duphastonul cu progesteronul acum...Teoretic ar trebui sa se poata, practic...doar un dr. iti poate spune! Eu zic sa mergi cu Duphastonul inainte acum...si sa ai repede rezultate! Cum te mai simti?
Zeno, eu mi-am luat deja cercelusi din aia...rosii...As propune sa ne luam toate...portocalii, of course Si sa-i purtam la prima noastra intalnire
Gabitza, mi-a parut rau sa aud de bubitza ta! Sper ca deja a trecut! Ca sa fiu sigura, uite, mai dau si eu
Ioana, esti cuminte, da? Sper ca nu te tii de curatenie sau alte alea! Si mai lasa programul ala pana la ore mici din noapte! Cand o veni bebe o sa vrei sa dormi si n-o sa mai poti!
In Noaptea de Inviere o sa ma gandesc la tine, la voi toate, o sa fim aproape una de alta in felul asta si vom gasi puterea de a trece peste orice ne asteapta! Cand voi lua lumina vois pune Doamnea Ajuta si Hristos a Inviat pentru voi toate! Pentru ca nu voi putea niciodata sa va multumesc destul pentru tot ce ati facut pentru mine! Si voi, si restul fetelor care poate doar citesc aici...Doamne Doamne ne vede pe toate si ne va ajuta!
Azi plec in provincie si nu voi mai putea intra pe DC, asa ca va urez Paste Fericit! (si cat mai portocaliu ), multa liniste in suflet, putere, rabdare si...credinta!
Cu drag pentru niste prietene minunate
Boo spune:
Adelamaria nici nu stii ce ma bucur pentru tine !!!!!!!!! Graviduta noastra cu acte !!! De abia astept sa intre in legalitate si celelalte fete. Liliana, Ioana tin pumnii in continuare sa stiti ..
Eu o sa continui cu Duphastonul, acum ca tot l-am iceput, 10 zile nu o fi asa mult. Ce poate sa fie mai rau decat toate astea 5 luni care au trecut de la prima injectie cu D ??? Ma simt bine, de fapt nu simt nimic. Nu stiu cat o sa dureze pana o sa-mi vina Cm-ul. Voi stiti ? Am inteles ca in cateva zile dupa ce termin tratamentul.
Zeno, Lucia lasati barza sa respire ca altfel pana ajunge la noi e si cheala si mai are nevoie si de resuscitare ...
Gabitu unde esti in dimineata asta ??? O cafea, un ceai ??
Fetele va pupez pe toate. Azi mi-am luat liber asa ca s-ar putea sa ies din casa, dar revin eu ..
Adelamaria iti doresc un Paste Fericit si plin de caldura si liniste in suflet. Cred ca ai primit deja cadoul de la iepuras si unul mai frumos nu se putea !!
Poze
alexia28 spune:
Buna fetele,
Ma primiti si pe mine printre voi? Tocmai ce am facut laparo cu diagnosticul Endometrioza pelvina, chist endometriozic ovarian stang. Dr mi-a recomandat diphereline de indata ce-mi vine CM timp de trei luni, apoi dupa ce-mi vine sa incercam natural 6 luni dupa care daca nu se intampla minunea sa facem FIV. Eu am mai ramas insarcinata o singura data in toamna cand s-a oprit din evolutie, doctorul zice ca din cauza endometriozei care da o calitate proasta ovocitului si prin urmare sarcinii. Sunt tare suparata, mi-e teama si de efectele adverse, mi-e ciuda ca voi pierde si destule luni in proiectul bebe
va pup pe toate
GEO30 spune:
BUNA FETELOR,
AM INTRAT DOAR SA VA SPUN CA VA DORESC LA TOATE PASTE FERICIT ,PACE SI LINISTE SUFLETEASCA SI SA DEA DUMNEZEU CA LA URMARORUL PASTE SA FIM TOATE CU BEBE ,SA NU MAI TREBUIASCA SA SCRIEM LA ACEST SUBIECT, NUMAI EVENTUAL PENTRU A POVESTI DESPRE REUSITELE NOASTRE.
VA PUP .
gabitu spune:
Dragele mele Paste Fericit si de la mine. Sa aveti sarbatori cu liniste si bucurie alaturi de cei dragi.
Nu stiu daca mai pot intra dar...vorbim. Oricum eu marti merg la Szeged, soooo....
Tin pumnii pentru Liliana si Ioana dar si pentru luptatoarele noastre Zeno si Lucialu.
Adelamaria sarcina sanatoasa in continuare iubita.
Boo sper ca dupa tratament sa vina nebunia.
Alexia 28 bine ai venit si sper sa fugi repede la odisee.
Va pup pe toate
lucialu spune:
Va salut! care mai sunteti azi pe aiciVad ca ati disparut!
Boo only us? Cred ca stiu de ce ti se spune asa, chit ca esti inalta - pentru ca la felul de a fi, dupa scris, esti aidoma chipului shmecheriteiDaca barza are nevoie de resuscitare chemi Smurdul, da sa vina cu elicopterul ,vezi ce numar formezi-sa nu faci ca Anda Adam.Daca vine cheala sa nu o pui sa cante, ca asta nu stie decat klap-klap si e buna sa aduca BB-ei, nu sa tina program de entertain Sa ai grija de tine iubita si ti doresc sa ti se intample numai lucruri bune!
Ioana daca esti prin preajma si nu te vedem, te iert
Liliana eu ieri am baut in oras o limonadaaaa aha ah ahCe ma fac daca am killerit gigeii?
Adelamaria bine ai spus:paranoica, curat paranoica!Noroc ca ai copil destept si nu ia in seama lamentarile tale, sta cuminte si.. creste!
Alexia28 nu mai fi matalutza suparata. Te-am vazut in timp ce scriam deja mes-rile la fete s drept pentru care de apostrofez cu...oUite, vezi?Noi folosim orange la nume sa atragem fertilitatea.sa inteleg ca prin pelvina a fost de fapt doar chistul?ca la majoritatea le scrie exact pe foaia de externare toate locurile pe unde a fost gasita.Daca da, pai ai din prima o veste buna!Ca i-a dat foc cu laser si scapi destule de ieftin!acum daca ti-a spus sa faci injectiile, sa stii ca nu toate fetele au avut efecte adverse, iar daca totusi le vei avea, noi suntem aici sa dai cu ele in noi.Vreau sa spun ca ne vom ajuta,ok?Nu esti singura.Iar faptul ca ai fost insarcinata si nu de mult,ia partea buna-inseamna ca se fff. poate la voi:nu sunt alte probleme sa ramaite si ce inseamna 3 luni de injectii, iar apoi o sarcina safe cap-coada, fata de cine stie cat timp te-ai mai fi chinuit,cu pierderi inexplicabile si dureroase?
Mai bagaboantelor pe unde umblati?
acum v-am vazutGeo Sa te-auda Dumnezeu si Maica Sfanta! Sarbatori fericite si luminate si tie si celor dragi tie!
Gabita multumim asemenea iubita!Sa vina Iepurasul incarcat cu ...oua la tine, numai bune de polenizatCe faci smotruiesti?Eu sper ca mai vorbim pana marti.Sa dai semn pana atunci
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
gabitu spune:
Lucialu nu smotruesc. M-am trezit, ce-i drept tarziu . Am mancat si acum sunt la calc. imi fac curaj sa ma apu de calcat si aranjat prin casa. Smotru in adevaratul sens al cuvantului dupa ce venim de la consultatie.
Mi-am luat si restul analizelor si au iesit bine. Acum mai am un singur stres. Echo lui Chivu. daca si acolo va fi bine, nu ma indoiesc de asta, dar am o mica retinere, terenul este gata...
Sigur mai vorbim pana atunci si chiar si din Timisoara. Eu voi sta la aceiasi prieteni si ei au net.
Pupici