ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Helloooo, is there anybody in here???? Aparu si mama hippioatelor!

Liliana, doi embrionasi ai transferat, doi or sa ramana, fii increzatoare, ca doar ti-am promis ca iesim cu gemenii la plimbare in parc!

Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

I'm here!..here!..her!..er!Not for long.I'm going at the supermarket...sa cumper peshcoturi pentru tiramisu si alte buneteti.
Tu esti bine iubita-mama hippiotilor?
eu nu va fac urari inca, pentru ca o sa mai dau ture pe DC.Asa ca vorbim.Nu scapati inca
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori79 spune:

Salutare....
Lucialu, merci mult pentru informatie, o sa ma apuc iar sa beau ceaiuri, ca luna asta n-am mai baut; am aproape 1 an de cand ma tot chinui cu cutiute de ceaiuri si tincturi de tpate felurile. Luna trecuta am zis sa mai fac o pauza ca ma saturasem, dar se pare ca nu e o solutie.
Azi am inceract sa o prind pe Geta de la programari la Giulesti, dar se pare ca mai toata lumea are liber pe acolo, asa ca n-am reusit nimic, dar am vorbit cu o prietena care e asistenta acolo si mi-a zis ca dr. Marinescu vine imediat dupa sarbatori, asa ca o sa ma programez saptamana viitoare si de azi iau Ova-mit-ul. Luni pe 16.04. o sa fiu in ziua 14, iar daca ma vede vineri, in ziua 11, si duminica fac pregnylul, pot sa fac IAS luni, pe 16, asa cum mi-am propus. Ma rog, vad eu ce-oi face pana la urma.
In rest, va pup pe toate si Paste fericit si dupa sarbatori sa ne impartasimi toate bucuri de a fi .
Liliana, eu cred ca petele maro au legatura cu implantarea asa ca poate e cu noroc!!!
Va pup.

fori

Mergi la inceput

Sunt bine, prestam la greu. Tocmai m-am intors de la shopping. Tu? Te tii de program?

Zenobia

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Zeno, cand ma vezi, te rog sa ma ierti ca n-am fost aici-am plecat sa ma spal, dupa care am plecat la cumparaturi.Si n-am mai apucat sa vad mes-ul tau.
eu acuma o sa imbrac sarmalele si apoi imi pun masa de calcat langa comp.Asa ca voi fi pe aproape.
Si suntem calare pe barza sa vedem ce iasa:scapa ciupilita din mainile noastre sau se conformeaza si ne face placerea, daca mai vrea sa traiasca!
Flori bafta mare!Dar ceva imi spune ca o sa fie cu noroc!Sunt Portile Raiului deschise dupa Noaptea de Inviere!Asa ca Doamne-ajuta!
KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

.... ....sunt bine,stau mai mult la pat zilele acestea si f.putin la calculator...intru totusi sa vad ce mai faceti....mi-as muta calculatorul cu mine in pat dar nu am fir asa lung...Lucia+Zeno...
Ioanacum te simti?.......am sa ma uit si eu la stiri,am TVRi
Adelamaria....tu cum mai esti?
Florisi eu ma gindisem si vreau sa credca ar putea fii de la implant dar totusi e prea devreme....oricum au fost doar niste pete care nu s-au mai facut vazute dar care m-au omorat intr-o sec.
Gabitu,Boo,Ralu,Alexia,Geo,Jubica...toate fetele(scuze daca mai uit pe careva-sper sa nu...numai bine tuturor

Mergi la inceput

N-o ciufuli prea tare, Lucialu, sa mai scape si prin ograzile noastre. Moooaaama, ce bine e fara monitorizari... la liber... acum doua nopti l-am visat pe Tutunaru, ma gandeam ca imi lipseste adrenalina monitorizarilor, dar pe de alta parte e asa bineeeee......

Zenobia

Mergi la inceput

Liliana te tzuc si fff bine ca stai cuminte!lasa-ne pe noi, ca nu plecam nicaeri;tot aici ne gasestiTu sa fi bine!si she fashi draga?Ne-ai innebunit cu orangeul si acum scrii cu rosu? Tu gandeste asa:acolo s-a umblat, da?Si orice ar fi fost era maro si putzin.Si nu mai este.Eu zic ca este bine!Dar fi mai optimista te rog din suflet, nu te stresa!Si cu chestia cu implantarea, nu exista sarcina la fel nici macar la aceeasi femeie, deci fiecare dezvoltare a unei vieti este unica!
PS:limonada face rau la gigei, ca tot vit C ca si pomelo?Sau ce facea rau?
Zeno uite vezi?De-asta fug eu de monitorizari!Ca sa nu sperii si barza, ca barzoiu ce sa mai zic:se streseaza usor!Si noi radem ca apucatii, de fapt asa e naturel sa fie!

KISSES

Mergi la inceput

Liliana, nu ridica nici un fir de praf, stai in pat si bucura-te de embrionasii tai si de toata perioada asta minunata care cu siguranta va dura 9 luni!
Lucia, sport-sport... da' vineri ne abtinem...

Zenobia

Mergi la inceput

Vineri who?Oricum vineri trenul cam plecase.Nu se mai ingrasa porcu atunci...Asa ca sa vedem, sa vedem ce-o sa iasa!
Incerc sa nu ma gandesc acolo, sincer:sunt optimista si basta.Nici nu-mi bat capul-teste alea alea, toate la timpul lor!
N-am motive sa cred altfel, cred ca seia, ca prea multe sunt orange in perioada asta!Parca-i la liber!
Ioana tu nu mai spui nimic?azi n-ai aparut deloc.
KISSES

Mergi la inceput