ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)
Raspunsuri - Pagina 6
lucialu spune:
Gabita of of !mai mai! Ce ne mai pupim
Flori eu sunt beata!Scuze ca nu ti-am raspuns la intrebare:CM asa cum il descrii tu poate avea multe cauze, asa ca este cam la ghici pentru noi profanele sa spunem cauza.Eu si de la dereglari il aveam asa si de la endo si de la raceala.Intelegi?Nu prea stiu de ce.Dar poti sa bei niste ceaiuri bune sa ti-l faca mai bun:Napraznic-dupa ovulatie, ca-i progesteronic, Cretisoara,poti sa iei si niste extracte din muguri de zmeur si de coacaz negru, dar mai ales sa nu-ti lipseasca ceaiul de coada soricelului.Si pentru imunitate vitamine cu minerale -eu iau spectrum, ulei de primula, omga3, sunt multe.Noi am mai vorbit la capitolele anterioare cam ce si cum:este si situl cu regim unde scrie exact, ala in lb engleza.
Si cu homeopatele au efect, acum depinde de dr. ce remdiu aplica si cat de multe stie despre bolile noastre.Si depinde si de pacient cum raspunde, dar asta mai putin.
Iti doresc multa sanatate si mai vorbim.Bine?
nu mor caii cand vor cainii...
lucialu spune:
Mei nemernecilor pe unde umblati?Ca servaru-i la locul lui!
ralu_t spune:
Prezent!!!
nu dati ca sunt aici, va citesc de zor.
odata cu firele se pare ca doctorul mi-a scos si pesimismul, asa ca azi e o zi foarte buna pt mine. visez cu ochii deschisi, desi sincer nu as prea avea motive. deocamdata astept CM-ul (azi e Z33, mie imi vine de obicei in Z30)sa pot face prima injectie cu diphereline. sunt un pic stresta ca plecam de pasti din bucuresti, si daca se intampla sa-mi vina in deplasare, nu stiu pe cine gasesc eu sa ma intzepe
in rest va doresc o zi excelenta si va imbratisez si pup pe toate de nu va vedeti
ralu_optimism la cote-nalte
Boo spune:
si eu sunt aici, dar putin cate putin, ca sunt intr-un training si nu pot sa stau cu calculatorul deschis. asa ca printre picaturi citesc repede ce ati scris.
Gabitu, cred ca ai dreptate. o sa continui cu Duphastonul, ca l-am inceput deja si nu trebuie sa iau decat 10 zile, nu cred ca o sa fie cine stie ce. Macar sa imi vina cm-ul .. Oricum ma gandesc ca nu mi l-ar fi dat pe asta aiurea.
la toate fetele
Poze
lilianaFi spune:
....eu ce sa va spun....cum stateam eu linistita in dulce asteptare...din inaltul cerului am cazut la pamant:dimineata am avut o secretie bej-maro(care s-a oprit repede)...dar care nu cred sa fie normala.....si acum toata linistea mea a cam disparut...optimista mai sunt dar cu inima cat un purice...
Boodaca ai inceput duphastonul mergi asa(nu poate fiimai rau decat diphereline)dar nu te supara si nu mai pierde timpul cu doctori care nu mai sunt la zi cu noutatile oricat de buni ar fii:schimba-l....din tot sufletul iti dau acest sfat
gabitu spune:
Liliana eu iti tin pumnii sa stii. Haide fi optimista cu tot sufletul si roaga-te sa fie bine.
Te pup si sunt cu sufletul langa tine.
lucialu spune:
Liliana ma omori cu zile!
Pai cum mai sa te inneci la inceput de aventura?Eu nu stiu cum este cu ET, dar din ce am mai citit eu - dr-ii transfera,dar nu implanteaza, nu?si atunci petele maronii, care s-au si oprit pot fi numai de la implantare, nu?Oricum, eu stiu ca motive de ingrijorare si de atacat doctori sunt atunci cand apar sangerari efectiv de culoare rosie, iar daca te mai agiti mult, Doamne-fereste!Pai eu nu ti-am spus sa stai cuminte?Sa-ti spui mereu sunt gravida, vizualizeaza chestia asta, gandeste-te ce bine se prind ei de tine acum,pune muzica relaxanta de dragoste-ca itlienii stau fff bine la capitolul asta si gata cu frica,ca ma superi!Bine?STAI LINISTITA!!!Hai mai,avem si noi cateva gravidute si una-i mai iepuras ca alta!!!
Boo cele mai bune traininguri sunt alea cu un ochi la DC in pc!Na, ca am facut si versuri matzaite!
Ralu starea este buna.Printre imbratisarile tale sugrumatoare eu iti spun ca ai si motive:esti tanara,ai sot care te iubeste,ai spus ca te-ai ocupat in sfarsit de casa voastra,sanatatea ta e pe maini bune, mai jic?
Gabita
si Flori eu i-am spus la al meu sa zica merci ca nu apelam la borcanel, ca nu-si lua vitaminele.Iar de cand a vizualizat cu ochii mintii chestia asta,nu mai uita sa le ia
gabitu spune:
Lucialu esti super tare. Ai un optimism si o buna dispozitie de invidiat .
Eu mi-am cumparat varza, cica daca o presez un pic pana ii iese zeama si o pun peste hematom se trage si vanataia si chestia aia tare. Ei, incerc si varianta asta.
Va pup si va tin la curent cu ostilitatile .