ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Va trimit pupicul zilnic, fetelor, TUTUROR! In timpul zilei tot nu am reusit sa intru pe forum... Dar nu e niciodata prea tarziu, nu? In ceea ce priveste "ne-reactia" organismului meu la diphereline, sunt mai "linistita" acum ca stiu ca nu sunt singura la care nu au avut efect injectiile (!!). In fine. V-am spus, dupa sarbatori merg la dna doctor si sper sa imi dea un raspuns pe care sa vi-l spun si voua despre lucrul acesta.
In rest, fetelor, aveti un optimism molipsitor. Ma simt extraordinar de cand v-am cunoscut si de cand m-am ales "cu voi pe cap"! Va urez toate cele bune, ma rog ptr voi toate si... CU DUMNEZEU INAINTE!

quote:
Originally posted by lucialu

Dyamy pupici si sarcina usoara.Da:categoric este o adevarata victorie la tine- 5 ani de asteptari?!!!draguta de tine!Sa stii ca nu esti singura graviduta de la noi, mai avem pe Adelamaria, cu care se pare ca vei merge de manuta la odisee!
Zeno mulszumim pentru cumparaciuri!eu sunt bine si voioasa, tu?
Ylari mai au fost cred, doua fete care nu au raspuns bine la injectii.Una dintre ele a facut cu altfel de denimre, dar tot pe acolo.Nu stiu ce sa spun,chiar nua m idee de ce se intampla asa.logic ca nu-i bine, normal asta trebuie sa faca tratamentul, sa intrerupa CM.Sper sa rezolvi problema si sa ti se intample numai lucruri bune si foarte bune de acum inainte.Poate ar trebui sa mai cercetezi si pe la alti doctori,cu toate ca te cred ca la cati ai fost nevoita sa schimbi te-oi fi saturat deja.Multa sanatate si te asteptam sa mai scrii, bine?
Machus toate tragem cate un ochi si pe la alte subiecte si traim emotiile alaturi de protagonistele care sunt aspirante ca si noi sau chiar gravidute. E absolut firesc.
Liliana tinem pumnii!Tu sa fi linistita si cumintica
Ioana,Gabita,Boo,Jubica,Flori,Geo,TOATE FETELE si mai vorbim!Eu azi am fost ca un om ce avea buzele cusute!Sevraj, dar rau de tot!
Si Flori sigur vei reusi!Hotarata, dar nu stresata,asculta sotul!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori79 spune:

Buna fetelor,
Aseara imi venea sa mor ca dupa ce va scrisesem un mesaj kilometric, pe la 9 seara nu era inca postat pe DC si ma gandeam ca cine stie ce prostie am facut de nu s-a trimis. Acum vad ca a aparut, dar foarte greu. Cred ca fetele mai noi sunt moderate mai "bine" ca sa zic asa. Ma rog, bine ca a aparut, in cele din urma.
Liliana, ma bucur fff mult pentru cei doi ingerasi din burtica si ma rog pentru voi trei (si pt. tine)sa fiti bine si sa bem pe 16 cand vei face testul de sange.Abia astep!!!
Ce spuneati, ca echinaceea nu e buna pt fertilitate? Eu parca citisem ca era pe lista vitaminelor agreate de endometrioza. Azi nu le-am mai luat, de frica sa nu fac vreo prostie. Ce ziceti ? Eu nu stiu ce sa zic, dar cumnata mea a luat in noiembrie un flacon intreg de echinaceea si in decembrie a ramas gravi si acum e in 4 luni, asa ca nu stiu daca dauneaza fertilitatii.
Imi raspundeti si mie la intrebarea mea cu menstra inchisa la culoare si cu pielite si cheaguri? Mai pateste cineva asa?
Eu maine ma programez la Giulesti pentru 16 aprilie la monitorizare, sa vedem ce mai zice Big M. Daca toate vor fi bune, mai fac o IAS luna asta, ca tocmai mi-am convins sotul... Ca stiti voi, parca se simt violati cand se duc acolo si le da asiatenta cheia sa "presteze" in borcanel. hihihi
In rest va pup pe toate, Ioana, Boo, RalucaT, Lucialu.
Va imbratisez.

fori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu inteleg ca trebuie sa tin pumnii dar parca nici chiar asa, zau !!! Azi a fost ceva groznic cand vedem ca nu merge pagina asta. Chiar ca sevraj, bine ai spus Lucia.

Liliana de acum pentru tine si bebeii tai tin pumnii, cate unul pentru fiecare.

Adelamaria, Ioana si pentru voi tin pumnii si ma gandesc la voi sa va fie bine.

Lucia, Liliana pai ce sa fac acum ? Sa schimb? Sa nu mai iau Duphaston si sa iau Utrogestan ? Sunteti sigure ? Am luat deja si a doua pastila, asta seara ..

Ioana ne uitam la tv sa te vedem !!!

Gabitu

Ralu ma bucur ca esti bine si foooarte sexy

Zeno, Dyamy, Adilfe, Mada

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Buna dimineatza, fetelor! Sa aveti o zi frumoasa, cu soare in suflet si in zambet!

Chiar ca ieri a fost dificil, fara forum....

Ioanatugs, asteptam sa te vedem luni.

LilianaFi, sa ai grija de tine! Sa fii cumintica, luminoasa si plina de armonie! Si Doamne-Doamne sa insufleteasca embrionasii tai!

Lucialu, imprastii optimism pe unde treci..lasi sa, ca dare de lumina in urma ta...

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Fetelor gata ceaiul? Va invit la o cana de vorba?
Eu acum sunt super optimista. Desii.... Ieri mi-am luat sange pentru ultimele analize si la 10 minute aveam la mana o umflatura ca un bob mare de strugure. Nu stiu ce mi-a facaut la mana dar acum am o pata de 3/4 cm vinata si rosie. Am stat ieri jumatate de zi cu gheata la mana. Ehhhh... am ost prea vesela marti la vazul analizei bune ca DD a zis sa revin cu picioarele pe pamant.
Va pup pe toate si va urez o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyamy spune:

IOANATUGS Buna la toate fetele.
Sa va povestesc pe scurt trecutul meu. In 2003 am fost la dr. pentru ca nu ramaneam si totodata aveam si dureri mari de burta. Am facut toate analizele posibile si erau ok. dupa parerea acelui dr.cu o mica exceptie ca s-ar putea sa am o anexita netratata. De la anexita ceea ce nu aveam, dupa tratamente cu antibiotice, am ajuns de urgenta la alt medic deoarece nu ma simteam bine (in anul 2005).Va dati seama ce fel de medic am avut timp de 2 ani mai ales ca era si profesor universitar si care doi ani de zile mi-am facut tratamente inadecvate, instilatii, efectiv ma putea nenoroci pe viata. Dar cineva acolo sus ma iubeste si mi-a dat gandul bun sa-mi schimb mesdicul. Noul medic dupa ce i-am povestit ..... a spus ca tb. sa ma opereze ca acele investigatii au fost facute aiurea. In anul 2005 prin martie am fost operata laparoscopic si surpriza endometrioza, nodul endometriozic trompe lipite. Dupa operatie totul ok. Nu am vrut sa fac dipherelinul si dupa 3 luni a recidivat asa ca la sf anului 2006(octombrie) am fost operata clasic si curatata. Dupa op. am facut dipherelinul(o fiola care a durat 2 luni si jumatate)iar dupa 3 luni surpriza Am omis sa va spun ca imediat dupa ce si-a facut efectul dipherelinul am lucrat la sistemul imunitar cu produse aloe vera si in acelas timp m-am rugat la Domnul si la Fecioara Maria sa-mi dea in primul rand sanatate.
Cu credinta de la Dumnezeu se pot invige multe. este minunea cereasca de la Dumnezeu sa stiti fetelor. Cu cat va rugati mai mult si cereti de fiecare data acelas lucru Dumnezeu va asculta ruga si o va indeplini atunci cand considera EL nu atunci cand vrem noi.
Va pup pe toate.
Speranta nu moare niciodata.

Mergi la inceput

Helloooooooo!!!!!
anybody hereeeee!!!!
Liliana si Ioana sa stiti ca va tin pumnii sa fie cu ochisori.
Adelamaria si Dynamy sa fiti sanatoase si voi si sambureii. Adelamaria bafta la echo astazi.
Boo bafta cu tratamentul. Acum daca l-ai inceput eu zic sa continui.
Lucialu si Zenobia bafta la proiectul bebe.
Ana-Alexia, Geo, Flori, Nicole, MadaS, Jubica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna dimineata iubitelor!
Gabita pup buba si lasa ca trece!Este pt o cauza nobila, iarta pe cine ti-a spart venuta, ca ce conteaza asta pe langa ce ai indurat?Sa ai grija multa de tine si vedeti cum mergeti pana acolo, dar mai vorbim noi, sper, pana atunci!Intre timp eu am inca treaba, dar incepe sa se descalceasca tot si sa se puna fiecare piesa la locul ei.O zi minunata pisica!
Dyamy faza cu anexita am trait-o pe pielea mea.Noroc ca dupa un an dr-ul s-a trezit sa-mi spuna ca s-a cronicizat, ceea ce mi-a aprins beculetul ca nu-si face treaba.Si m-am luat de viata lui:cum adica cronica, cand eu vin luna de luna(de fapt la 2 satamani) la dvs. si nu mi-ati facut nici o investigatie mai serioasa.Analiza aia de ce nu mi-ati facut?Dar aia?Si aialalta?L-am facut paf! si a spus ca el nu poate mai mult!Bine l-am mai verificat eu prin vizite la alti medicila fel de buni Ideea e ca eu dupa un an m-am trezit si mi-am pus traista in bat si am plecat prin alte zari, asa am primit diagnostic corect.
Tu sa ai mare grija de tine si de puiul tau,te pup si mai vorbim!
Ylari cam dupa 10 mesaje postate o sa intri in linie dreapta si ne vom vorbi la timpSi iubita, sa nu te superi, dar nu mai cita tot mesajul meu, ca sa putem sa avem mai multe pagini libere la scris.Este de ajuns sa scrii numele fetei careia ii raspunzi si stim ce si cum.Bine?ma bucur ca esti vesela, conteaza mult de tot. Pentru asta te pup tare pe obrajori!
Boo sper sa-ti raspunda fetele daca se poate face trecerea de la una la alta.Ar fi bine, ca sa nu ai alte probleme dupa.Te pupez si mai lasa pumnisorii si da drumul degetelor la scris.Daca vrea Dumnezeu in curand vom tine mai multe party-uri virtuale
Ana-Alexia esti prea buna!
Ioana,Adelamaria,Jubica,Geo,Zenobia,Liliana,Adifle?Cristy,Madas,Flori, Ariana,Avalon? va doresc o zi excelenta si spor la treburi,cine are voie s-a'nteles?!!!Pupici pascali!

Mergi la inceput

Lucialu a primit buba mea pupicul tau si este mai bine acum. Mai asteptam si altii sa se vindece mai bine (inca mai este un pic umflata dar, este o cauza nobila ). Eu sunt vesela maine sunt libera si o sa pot faca un pic de smotru prin casa. Sa fie si la noi curat de sarbatori .
Multumesc pentru urarile de drum, vom merge cu grija .
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Gabita
acum e biiiineeee?
Cine mai are nevoie?Hai ca mai stau 5 minute la dispozitie sa pup bubici si am sters-o!
KISSES

Mergi la inceput