ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Gabita done!Daca putem sa ne si vedem si mai bine!Acum vedem care pe unde, dar tinem aproape chair si numai pe forumEu mi-s gata, am calcat ieri, sarmalele sunt in frigider, asteapta sa fie fierte.Cam numai de bucatarit pe maine mai am.Asa ca azi sunt BOIER BIBESCUDeseara vreau sa mergem la slujba la Biserica, sa fim in rand cu oamenii-recunosc nu mergeam decat de Inviere, deci ar fi prima oaraDar si timpul imi permite acum
Hai curaj!Sunt alaturi de tine la treaba, dar doar cu gandulOricum, daca e sa o spunem pe a dreapta, tu ai o Saptamana Pascala foarte incarcata cu lucruri mult mai importante.Te cred ca te strang un pic chilotii(scuze!dar asa se spune), dar stii cum se spune daca ai inceput cu bun atuci numai bun pana la capat!
Alexia EXCELENT!Ma bucur ca te conformezi
Zeno pe mine inca ma doare burta-mai exact parca ar fi inflamata in jurul ovarelor.Ce sa fie?Razboiul limonada-gigei(Doamne-fereste!) sau love is in the air-?Spuneti-mi si mieeeee ee eeee!!!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Alexia,. nu-ti urez nici bine ai venit, nici sedere placuta, ci ... sedere cat mai scurta!

Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Lucialu uite m-am conformat.Pe foaia mea scria asa: la nivelul ovarului stang prezinta aderente multiple si un chist endometriozic de 2 cm; la nivelul peritoneului vezico-uterin leziuni de endometrioza activa. Iti multumesc mult pentru cuvintele de incurajare, chiar am nevoie si sper sa fie bine in final
Zenobia pupici multi ma bucur ca am vorbit cu tine, chiar aveam nevoie de optimismul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Lucialu sigur tinem legatura.
M-am mai remontat si acum cu curaj la bucatarie. Cu un ochi o sa fiu si pe DV sa vad ce se mai intampla.
Va pup

Mergi la inceput

Ooooooooo......
Meyyy a aparut si mama hipiotilo . ce faceti distinsa doamna .
Sa ai bafta cu proiectul bebe si sa iasa cat mai repede rezultatul.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Gabita daca esti pe DV sigur n-ai sa vezi cum rad daramite sa vezi ce se mai intampla!Ai grija sa nu arzi bunatatile!S-au mai vazut cazuri, nu dam nume, din motive de dependenta
Zeno si Alexia sper ca ma vedeti mai sus, am mai completat

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Lucialu nu stiu ce sa zic . Poate love is in the air... s-or da lupte grele pe acolo sau poate este de la ovulatie.. who knows? Rezultatul conteaza, sa ai multa bafta. Asta da cadou de Pasti .
Pupici

Mergi la inceput

Lucialu sunt doar cu un ochi pe DC, daca iti poti imagina cum arat. Cu celelat imi vad de treaba.
Pupici si spor la lupta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...stau ce stau la pat mai intru sa vad ce mai faceti....Luciadaca gigeii sunt strong nu se impiedica asa usor...oricum "zarurile au fost aruncate..."eu sper bine...si pt Zeno
Gabitute-am incadrat in albastru...speranta-optimism...parca marti mergi la dr....mult noroc
Alexia...SI EU AM PIERDUT O SARCINA(PROBABIL DAT.ENDO.PT CA ALTE EXPLICATII NU SUNT )si mie mi-a dat aceeasi schema Tutu....dar nu prea i-am respectat instructiunile(nu imi permit prea mult sa astept..)am trecut direct la fiv....acum sunt in asteptarea rezultatului
Adelamariastiu ce zici...dar mai stiu ca si intelegi....in asemenea momente cit am stii de multe...parca nu mai gindim,de frica....pt mine nu m-ar speria nimic...dar pt acesti micuti...se moare de frica in orice secunda...sarcina usoara....cum stai cu simptomele?
Boopt tine rosu....galerie pt uratii rosii..
Ioanape tine te-am incadrat in verde,ca pe Adelamaria(echivalent cu viata,O2...poate ai un micut...sa il propulsam...)em emotii pt tine...numai bine
TUTUROR NUMI BINE....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor, va pupa si ralu, mult de tot, sa aveti cele mai linistite sarbatori care sa va incarce bateriile pentru a putea presta
corespunzator si cu folos pe viitor...
Un paste fericit, Cristos a inviat!

si la sf asa...cu litere mai mici, diagnosticul meu de endo..nenorocitul: chist ovarian drept, endometrioza activa trompa dreapta, perete uter si vezica, cu trompe permeabile..e si ceva bun intoata enumerarea asta
ralu

Mergi la inceput