ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Lucialu ti-am spus ca sunt prin preajma, vad tot, stiu tot!
Alexia28 bine ai venit aici iubita! Noi ne cunoastem prea bine, asa ca-mi permit sa te cert:"Ce-i cu pesimismul asta???" Nu e frumos, uite cat optimism la fetele de aici, te rog eu, incearca sa zambesti! Vezi parte frumoasa a lucrurilor, ai descoperit ce te impiedica sa ai un bebe, ai si rezolvat-o prin laparo, asa ca pe jumatate treaba e facuta. Acum trebuie sa te hoatarasti daca faci sau nu Difereline, e doar alegerea ta! Te pupic dulce si te rog zambeste, ca esti asa de frumoasa cand zambesti!
LilianaFi multumesc iubita pentru incurajarile tale si eu i-ti tin pumnii stransi si ma rog sa fie cu muulti ochisori!
Adelamaria mi-ai facut ziua fericita cu mesajul tau! Ce mult ma bucur ca l-ai vazut pe bebe mic si inimioara la eco! Felicitari iubita, ai grija de tine si de bebe si distractie placuta de Paste!
Gabitu multumesc iubita!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Fetelor dragutelor,

Lumina Invierii sa va lumineze Sufletele si Calea, sa aveti parte de multe bucurii si visul vostru de a deveni mamici sa devina realitate cat mai curand! Paste Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Va doresc si eu un PASTE FERICIT, cu multa caldura, liniste sufleteasca, iubire

Ioana si iti multumesc mult, o sa citesc mult zilele astea si o sa vad pana la urma ce hotarare o sa iau. Eu iti tin pumnii si ma gandesc la tine si la testul ala

LilianaFi Doamne ajuta rezultatul sa fie, stii la aceeasi chestie ma gandeam eu ieri, oare de ce nu l-oi fi intrebat pe tutunaru de ce sa nu fac acum FIV, sa nu ma mai omor cu atatea tratamente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Gabitu, am aparut si am disparut cum am aparut pentru ca a disparut si netul si a aparut azi-dimineata de-abia. Ce faci, doamna, inca smotruiesti? Eu am venit de la manichiura si acum trebuie sa mai sterg praful si sa fac mancare pentru diseara, ca m-am zapacit cu postul asta... nu mai stim ce sa mai mancam... Azi avem program artistic mai pe seara. Sa vedem ce-o mai fi...

Alexia, Liliana, Lucialu, Boo, Adelamaria, Ioana, Geo, Gabitu (again), Ralu_t, Ana-Alexia si toate fetele, va pupacesc pe toate si va doresc

PASTE FERICIT,
lumina in casa si pace in suflete!

Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Scumpele mele prietene de suflet cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale va urez din inima SANATATE, DRAGOSTE SI PACE, INDEPLINIREA CELOR MAI FIERBINTI DORINTE, MULT ASTEPTATII BEBEI SANATOSI SI VOIOSI SI FRUMOSI,AIDOMA VOUA, sa fiti mereu la fel de optimiste, sufletiste,dragastoase,pentru ca dupa cum stiti Dragostea inseamna Viata!Fie ca SFANTA LUMINA A INVIERII SA VA LUMINEZE VIATA SI CASELE, sa va bucurati in aceasta NOAPTE de MIRACOLUL INVIERII ALATURI DE CEI DRAGI SUFLETULUI VOSTRU!
CRISTOS A INVIAT!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...vad ca ati cam disparut fetele mele dragi.....din acest motiv va spun si eu de acum PASTE FERICIT!si MULTA LINISTE SUFLETEASCA!...

.... cum sa fac sa mai stau cumintica in perioada asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ei si acum dupa urari, mai vreau sa spun cateva lucruri.
Liliana sa fi cuminte, stai linistita, ca Dumnezeu este alaturi de voi si o sa vezi ca o sa fie bine.Mai nasol ca trebuie sa stai in patut, dar este pentru un scop frumos.asa ca vezi ce faci, sa nu ma faci sa vin pana la tineTe!
Ioana poate ca tu scapi de patut, dar asta nu inseamna ca ai voie sa faci acrobatii!Doamne-ajuta sa fi binecuvantata cu cel mai frumos cadou posibil acolo in burtica la tine!PS:Ai stofa de soacra mare-daca esti peste tot si vezi tot
Zeno, nu stiu altii cum sunt... dar pe mine ma doare spatele si burta, mai exact mijlocul,deci si in zona ovarelor, de simt ca crepe si nu mai poci.Daca ma tine, ca ma misc intocmai senilitatii, parca sunt Sfanta Marti, aia cu dinti multi si marunti, dar fara Sfanta-revinSpuneam ca daca ma tine, poate mai fac niste genoflexiuni, si daca timpul imi permite.Vad ca voi sunteti mai sprinteni de picior, dar nici noi nu ne vom lasa
Geo,Adelamaria Boo, Gabita, Adifle,Ariana,Cristy,Ana-Alexa,Alexa,Jubica,Flory,Dyamy,Ylari,
Ralu,Blue,MadaS,Machus
, sper ca n-am uitat
pe nimeni va pupilesc pe toate si sa cand ne-om reintalni sa va vad revenite cu forte proaspete si vesti bune!
PS Ioana, luni me uit sa te vad iubita!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Un PASTE FERICIT va doresc si sa va aduca ce va doriti cel mai mult!

Lucialu draga, mi-as dori sa ajung o soacra mare, asta ar insemna sa fac un baietel??? De fapt mi-as dori orice, nu conteaza daca e fata sau baiat, de fapt i-mi doresc chiar mai multi copii, nu doar unul. Multumesc ca te vei uita la TV, sper sa nu ma fac de ras, ca nu mai stiu ce-am raspuns la intrebarile capcana ale reporterei. Un Paste Fericit i-ti doresc si tie si minunea ta sa fie pe aproape!
LilianaFi ma bucur ca stai cumintica, asa si trebuie, ai doi puiuti de care trebuie sa ai grija iubita! Doamne ajuta ca Pastele acesta sa-ti aduca si tie caldura in suflet si in burtica ta sa creasca minunile mici!!
Alexia28 te pup si eu iubita si-ti doresc sa te ajute Pastele acesta sa iei cea mai buna decizie!
Adelamaria ma voi ruga si eu pentru voi, sa fiti bine amandoi pina la sfarsitul celor 9 luni minunate!
Boo, Gabitu si voua va doresc din toata inima sa deveniti cat mai curand mamici!

P.S. Cat despre test, sa stiti ca am ales sa-l fac dupa Paste, ca sa nu stric cu nimic magia sfintelor sarbatori si sa ma pot bucura de ele!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

HRISTOS A INVIAT!

Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Mergi la inceput