ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)
Raspunsuri - Pagina 11
cristy1977 spune:
seara buna fetelor si Cristos a inviat, liniste sufleteasca va doresc si realizarea celui mai mare vis al nostru: bebici pentru fiecare dintre noi
Liliana si Ioana va tin pumnii, eu cred ca voi sunteti urmatoarele de pe lista proaspetelor mamici
Adelmaria, te pupam si suntem alaturi de tine, ai graja de tine si de bebe
Ilary, am inteles din ce am citit in fuga ca la tine diphelerine-ul nu si-a facut efectul, cum au ajuns doctorii la aceasta concluzie, cum s-a manifestat la tine tratamentul?, te intreb pentru ca si eu am niste stari nu tocmai normale pentru tratamentul cu zoladex.
cum iti spuneam, acum o sapt. am facut a doua injectie cu zolade. dupa prima injectie (a doua zi a cm) am avut 20 de zile de sangerari, in unele zile mai slabe, in altele mai abundente, de aproximativ 10 zile mi s-a oprit cm-ul, insa de ieri am inceput sa am toate simptomele dinaintea cm-ului, sper din tot sufletul ca nu o sa vina din nou rusii...oi fi si eu in aceeasi situatie ca si tine, tratamentul nu-si face efectul? doctorita mi-a zis ca nu e normal, dar sa continuam tratamentul si sa vedem...
va pupic inca o data pe toate
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Sper ca a-ti petrecut cu bine Pastele si ca inca il mai petreceti!
Voiam sa va anunt ca emisiunea despre care va spuneam va fi difuzata maine seara, tot la ora 19:00, in cadrul stirilor de la TVR1. M-au sunat si pe mine in seara asta ca s-a amanat pentru maine. Au avut prea multe evenimente de Paste si interviul nostru fiind deja inregistrare, au putut sa-l mute pentru maine.
Cat despre test, inca nu l-am facut, nici nu am avut si nici nu am curajul sa-l fac azi, mai astept sa treaca Pastele. Dar cred eu ca nu va fi pozitiv, pentru ca deja am semne ca vor veni rushii. Va pup si va urez in continuare un Paste Fericit!
...cu drag Ioana
lilianaFi spune:
.....in sfirsit un sufletel pe aici....Ioana...eu sunt in sufragerie sa vad TVRi(sotul e in alta camera sa isi vada emisiunile autohtone)atunci pe miine seara,sa stii ca eu tot am emotii pt tine....simptomele de CM seamana f.bine cu cele de sarcina....nu poti stii....eu iti tin pumnii in continuare
........feteloooor...!!!! ....mai veniti pe aici pe acasa....
Ioanatugs spune:
LilianaFi si eu ma bucur ca mai scrie cineva pe aici si eu asteptam un semn de viata de la fete, dar se pare ca toata lumea petrece!
Si eu am petrecut frumos ieri si azi, am avut-o pe mama in vizita la mine si am fost si la un gratarel ieri pe lac, in Branesti si a fost superb. Am fost si cu finii si inca alti prieteni si ne-am simtit minunat ieri, mai ales ca a fost si o adevarata zi de vara.
Cat despre semne, nu stiu ce sa zic, seamana prea mult cu cele de CM si ma gandesc deja sa intrerup utrogestanul, pentru ca eu cred ca-l iau degeaba. Sa-ti spun ca prin z9 si z10, am avut doua pete rozalii, dupa care pauza totala, pina azi z15(de la IA) cand am mai avut una, plus dureri de spate si de cap, la fel ca inainte de CM. Luna trecuta azi a fost z1, dar eu nu cred ca nu vor veni rushii, cred ca vor intarzia doua, trei zile din cauza ca am pus utrogestan, dar vor veni, simt eu asta. Nu am nici un simptom de sarcina, dar nici test nu-mi vine sa fac, sunt foarte confuza. Hai ca m-am intins cat o placinta cu ceea ce simt eu. Tu cum te simti dupa ET, pentru ca deja au trecut cateva zile??? Tin pumnii tie iubita si-ti multumesc ca desi nu esti aici, vrei sa ma vezi la TV. Sper sa nu ma fac de ras maine la aceeasi ora si sper de data asta sa difuzeze reportajul ala, sa nu ne mai amageasca iar..
Cristy1977 multumesc pentru incurajari iubita!
...cu drag Ioana
lucialu spune:
Hop si eu!Buna seara fetelor - dragelor!
Ioana eu zic sa stai linistita, daca chiar ti-e teama sa faci test- nu-l fa!Ori vine in cateva zile, Doamne fereste! ori nu mai vine totusi si atunci musai o sa trebuiasca sa faci un test.Nu te gandi acolo,dar totusi menajeaza-te ca nu se stie!Eu inca sper alaturi de tine!Si ma uit maine sa vaz pe Ioana la TV
Liliana tu ce faci iubita?Sau mai bine spus, ce faceti?Cumintei?
Eu petrecut asa si asa, cam hobositi si durerile de burta nu ma mai lasa.Din ziua asa zisa(ca nici eu nu mai pricep cu atatea calendare de ovulatie) inceput de fertilitate, pana dupa asa-zisa zi de ovulatie, care si-a modificat data pe parcurs in functie de calculator si faza luteala(deh!cate bordeie,atatea obiceie), deci chiar si pana azi, ma doare burta si e tare ca piatra, de zici caa amu ni ma ataca indienii.Dar ar mai fi fo 2 saptamani.Asa ca nu precep ce n. e!M-am plimbat si eu un pic mai mult si s-o intarit si mai tare!Tot iamba verde,padure,aer curat.Vom vedea...
Si am mai mai intrat cu un motiv aici, chit ca parata nu a mai dat nici un semn:
Gabita mai vorbim - nu mai vorbim, ca ai lasat incurcate drumurile catre tine, stiu ca maine pleci la iunguri.Asa ca eu iti doresc din suflet MULT SUCCES IUBITA!SA AI PARTE NUMAI DE VESTI BUNE SI FOARTE BUNE SI SA TE INTORCI INAPOI CU SPERANTE CERTE SI REALIZABILE IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL!!!S-a'nteles?Si aveti grija cum manati, sa fie Dumnezeu si Maica Sfanta alaturi de voi tot drumul si tot timpul!!!DOAMNE_AJUTA!!!
Pup tate fetele!!!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
lilianaFi spune:
Ioana...lasa semnele ca sunt inselatoare...nu poti stii....ca nu faci testul e una dar nu intrerupe utrogestanul decit daca doamne fereste vin uratii....stii ca te admir pt rabdarea de care dai dovada....eu am facut n...teste de sarcina in viata mea si nici nu asteptam sa imi intirzie ciclul,faceam asa dinainte in speranta ca poate... poate...(STAU CAM PROST INCA LA CAPITOLUL RABDARE....sunt inca campioana la impulsivitate)si bineinteles era neg. si-mi ziceam: aaaa ...!..l-am facut devreme il repet miine iar,dar acel miine venea cu uriti cu tot(asta pt ca semnele de sarcina cel putin la mine sunt f.asemanatoare cu cele de sarcina)...iar acum nu-ti mai spun ca ma gindeam sa fac zilele astea unul(ma simt deja gravida)...stii eu sper pina vad "rosu"....si sper sa nu mai vedem rosu nici una cel putin 9 luni....
Luciama simt bine...am stat in pat pina simbata dupa amiaza(3zile si jumate)si apoi nu am mai reusit,nu stiu cine ar fii reusit in per.asta,oricum nu am facut eforturi...oricum ma simt bine,nimic dureri,nimic pete maro-bej,sanii ma dor dinainte de recoltarea ovuleleor....nu stiu cum...poate speranta ma face sa ma simt deja gravida....vom vedea....bafta multa sa avem toate rezultatele : II
GABITA MULTA BAFTA MIINE LA MARELE DR.,asteptam vesti
PT TOATE FETELE NUMAI BINE...!!!
Boo spune:
Buna dimineata si Christos a inviat !!! Am lipsit un pic zilele astea cu toate ca am fost in Bucuresti, dar nu am mai apucat sa ma loghez.
si acum o Mmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaarrrrrrrreeeeeeeeee veste de la mine:
mi-a venit ciclul !!!!! IUPIIIIIIIIII
ieri dupa-amiaza a inceput un pic, dar vad ca sunt rushii aia adevarati, ca e in cantitate mare ca la cm, nu doar pata pe chiloti.
dar acum nu mai stiu ce sa fac, daca sa mai iau sau nu duphaston ...
Gabitu tin pumnii si ma gandesc la tine sa iti fie bine acolo si sa vii cu bebei multi
Lucia, Ioana, Zeno, Liliana
Adelamaria ce mai face bobul de mazare ? Cum te mai simti ?
la toate fetele cucuietele
Poze
lilianaFi spune:
BOO...
....BINEINTELES CA NU MAI IEI DUPHASTONUL..si-a facut datoria.....de-acumunda verde...