ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Boo... suuuuuuper!!!!

Ioana, iti tin pumnii sa fie bebe. Nu vreau sa te incurajez si sa iti dau sperante, insa pata de care mentionezi si simptomele premenstruale pot fi foarte bine semne de sarcina!
Gabitu, sa de DD sa fie totul bine si sa iti vezi visul implinit. Un , de ce nu , de ce nu .
LilianaFi, vezi mai sus, la fel iti urez si tie!
Lucia, lasa ca e bine, daca nu ramanem, cel putin facem sport. Mie-mi cam trebuie, ca am pus ceva osanza pe burtica.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa si linistita!

www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

HRISTOS A INVIAT!

Boo, bravo, ma bucur, ai scapat de bufeuri . Spor la bb acum!
Lumineaza-ma si pe mine, la cat timp dupa ultima inejctie de Diphe ti-a venit? si cine ti-a spus sa iei Duphaston? eu fac ultima injectie pe 16 aprilie!

Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Bunaaaa dragelor-cocutelor!Ce faceti?
BooFELICITARI!!!Na acum esti asa:'Ntelegi?Sper sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata ta de-acum inainte!
Liliana poate ca nu esti fiica rabdarii,te cred ca te-ai sictirit de pat,dar tot acolo trebuie sa stai mai mult,ca altfel vin pasta tine si te legTrebuie iubita, n-ai ce face, nu-i de joacaDaca merge tot bine pana la capat, te alearga aia mici de la un an de n-o sa te vezi!O sa ti se faca dor de pat!Dar ca sa ajungi acolo STAI CUMINTE!!!
Zeno dreptate ai!Vai de clisele mele!Alea nu se duc nici daca ia foc ciufulita!Dar tot miscare se cheama.Hai ca vedem ce-o fi!mportant e sa privim totul cu optimism.Si tu, vad eu, ca ai din plin!
Bluel
Fetelor va pup si mai vorbim!Eu am ceva treaba.Din pacate majoritatea fetelor nu au aparut.Si precis Gabita o fi plecat deja.
O zi straordinara va doresc,dar numai in bine!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Tin sa va anunt ca am facut si eu azi un beta HCG la Synevo si sper maine pe seara sa am rezultatul(ptr. ca pe factura scrie ca e gata pe 12.04.), pentru ca mi-au spus fetele de la casa ca e posibil sa fie gata si maine. Eu sunt azi z16 de la IA si z28 de CM si am oprit de ieri utrogestanul, pentru ca ma gandesc a daca e bebe se va sustine si cu si fara utrogestan doua zile, iar daca nu va fi, macar sa nu ma dereglez. Azi vad ca semnele s-au oprit, doar spatele ma mai doare putin, asa ca nu stiu ce sa zic. Am si prestat cu al meu sot aseara, ca-i era dor saracul, l-am tinut la respect 14 zile, si nu mai putea. Dar daca am vazut semnele de ieri am zis ca daca e sa vina rushii, macar sa vina mai repede, sa nu ma mai tina in suspans. Deobicei dupa ce prestam noi, in apropierea menstrei veneu mai repede, chiar in aceeasi noapte, acum insa nu si deci mai sper putin.
LilianaFi nu e vorba de rabdare la mine, ci de frica de teste! Am oroare de teste, mai bine fac direct beta, ca pina maine mai linistesc cumva. Multa bafta iubita si ma bucur ca te simti deja graviduta, asa sa fii noua luni!
Boo felicitari iubita pentru reusita, stiu cat ti-ai dorit sa vina mai repede! In sfarsit cineva care se bucura de venirea rushilor!
Zenobia multumesc pentru incurajari, inca mai sper!
Lucialu asa o sa fac, o sa mai sper macar azi si maine, pina la rezultat!
Alexia28 nu ai pentru ce iubita! Eu sper in continuare sa iei cea mai buna decizie!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Hristos a inviat!
Fetelor, n-am mai tinut cont zilele aste de regim...am mancat carne de toate tipurile, oua, cozonac, drob, ce sa mai zic...cafea, chiar si putin alcool... asta e...
Ioana, vezi ca te-am intrebat ceva la "inseminare" tu cate pastile folosesti de utrogestan? eu i-au 2 pastile dimineata, 2 seara...fff incomod mi se pare...nu-ti merge messenger-ul? Am incercat acum sa intru cu tine si nu am putut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by Ioanatugs

Buna fetelor!

Alexia28 nu ai pentru ce iubita! Eu sper in continuare sa iei cea mai buna decizie!

...cu drag Ioana

...incerc, incerc, am ajuns sa visez si noaptea. Oricum, nu mai sunt asa hotarata sa fac injectiile, noroc ca mai am timp de gandire, ufff e tare greu Dar tu pe unde umbli doamna ca te sunai acum si mi-a zis sotu' ca nu esti Te pup si iti tin pumnii stransi stransi....dar de ce nu l-ai facut in alta parte unde iti da rezultatul in aceeasi zi?

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Multumesc tuturor, chiar ca sunt fericita. Nici cand mi-a venit prima oara in viata nu m-am simtit asa. Sper doar sa "se puna" ca si CM .. sa nu fie altceva si sa se intrerupa. Oricum vad ca Duphastonul asta si-a facut efectul dupa doar 6 pastile, nu 10 asa cum trebuia sa iau.

Bluel eu am facut ultima injectie in 17 ianuarie si de atunci nimic. Dr care m-a operat mi-a spus sa iau Duphaston ca altfel nu se stie cand o sa-mi vina. De bufeuri am scapat acum vreo luna, cam asa. Si de dureri la . Adica era totul aproape ok, doar ca nu aveam CM. Probabil ca se pregatea si corpul meu sa-si revina, dar dupa cum stiti i-am dat termen pana pe 1 apr...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

uitati-va acum pe TVR1 si deseara la ora 19:00

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori79 spune:

Buna fetele mele dragi si Hristos a inviat!
M-am intors si eu acasica si tare e bine. Azi nici nu am chef sa ma duc pe undeva, stau si imi odihnesc batranele-mi oase... Hihihi
Vad ca sunt ceva sperante pentru Ioana luna asta si sper sa fie cu noroc. Eu cand am prestat cu sotul saptamana trecuta, a doua zi mi-a si venit ... asa ca poate tu ai noroc daca nu ti-a venit pana acum.
In rest, va urez tuturor o primavara fertilasi sa ne auzim cu bine!

fori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ioana Te-am vazut la buletinul de la 14 de pe TVR1. Super interesant reportajul! UIte-asa am aflat ca esti actrita!

www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput