ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ioana si eu tocmai te-am vazut la stiri........surpriza totala profesia ta de baza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LilianFi, Zenobia multumesc fetelor, mie nu prea mi-a placut ce-au dat pe post. Filmarea bineinteles ca a fost lunga, au tot taiat si a ramas exact intrebarea care nu mi-a palcut deloc si care era deplasata. Asta e, ma asteptam sa faca totul dupa bunul lor plac. Nu stiati ca sunt actrita?? Eu am impresia ca ma stie multa lume de cand jucam si in Teatru si de prin aparitiile TV si deaceea deja nu mai spun la nimeni. M-am tot obisnuit cu faza: A...te stiu de undeva...nu ai jucat cumva in....??? Oricum sunteti dragute voi ca v-ati uitat, va multumesc!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

buna seara fetele dragi si CRISTOS A INVIAT!!!!
am revenit dupa mese copioase si aer curat, un paste petrecut intre 3 bebelusi cu colicii si nervii de primavara de rigoare( eu eram singura care nu avea cui schimba pampersul-dar ma revansez eu)
si cum sarbatorile au trecut, am zis ca e cazul sa ma apuc si eu de regim, azi e Z1 fara tigari, fara cafea, fara carne....si mai mult nu mai stiu ce sa fac...ma ajuta cineva?oua, iaurt, branza, se poate? daca isi face cineva pomana cu mine sa-mi dea o lista de alimente permise....si ar mai fi ceva, tincturile, pastilutele si ceaiurile care ajuta la endo, se iau in timpul tratamentului cu diphereline? nu prea stiu cum sa le iau, cate sa iau, ma bate gandul sa merg si eu la doctorul Soare, ca oricum vreau sa-l duc pe sotzu, poate ne da ceva la amandoi. voi ce ma sfatuiti?
mi-a venit CM-ul dupa laparo, cu o intarziere de vreo 7 zile, fetelor, imi venea sa plang de fericire. primul CM in ani de zile in care nu a trebuit sa iau nici macar un nurofen,de obicei iau 2-3-4, cel putin in prima zi cand aveam senzatia ca nasc.incredibil!!!!
am facut prima injectie cu diphe, total nedureroasa injectia in sine, insa m-a durut fundul o zi intreaga, abia reuseam sa ma asez. si am facut si febra, un inceput promitator de efecte secundare, nu?oricum , inteleg ca pana la a doua injectie lucrurile nu-s asa de sumbre, deocamdata nimic de raportat.
o veste minunata, sora mea a reusit sa ia o reteta cu decapeptyl, deci nu va mai trebui sa platesc din greu urmatoarele injectii, insa ceva m-a nelinistit total. doctorita care i-a dat reteta a zis ca in franta tratamentul post laparo la endo e de 9 injectii....adevarul e ca la noi n-ar respecta nimeni tratamentul asta asa de indelungat.
avand in vedere ca maine se implinesc 2 saptamani de la laparo, credeti ca e ok sa si noi acolo?? eu ma simt f bine, nu mai am nici o problema, a trecut si CM-ul...dar mi-e un pic frica
Liliana Fi, ce fac grauntele? inmuguresc?
Ioana eu te-am ratat la tv m-am logat prea tarziu..stii de vreo reluare, ceva? bafta maine la rezultate.
Boo felicitari!!!!
Lucia, Zeno, Adelamaria, Alexia si toate fetele mele dragi, va pup si ma scuzati ca m-am intins asa de mult,dar de , dupa o perioada de abstinenta asa de lunga, era normal
ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Ioana imi pare rau ca nu te-am vazut, am ajuns foarte tarziu acasa actrita, mai este putin, tin pumnii, de abia astept sa primesc vesti bune diseara, Doamne Ajuta!

Boo felicitari pentru curaj si ca ai scapat si au venit uratii, acum spor la si-ti doresc sa fie ultimii urati sa iasa din prima

Ralu_t, deci ai inceput? fata curajoasa si-ti doresc sa treaca repede lunile astea si cu efecte adverse cat mai putine si mai ales sa fie cu folos Eu nu cred ca te voi insoti, nu mai sunt hotarata sa fac injectiile, mai am cateva zile de gandit dar balanta inclina din ce in ce mai mult spre regim naturist si homeopatie.

Zenobia, Lucia, Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GEO30 spune:

Buna dimineata fetelor si CRISTOS A INVIAT!

IOANA si eu te-am vazut la televizor si intr-adevar imi pareai cunoscuta ,dar nu stiam de unde sa te iau,voi fi mai atenta de acum inainte la ce vad.M-am gindit eu ca au taiat din reportaj pentru ca tu spuneai de mai multe intrebari si pina la urma a ramas numai una,dar nu conteaza ,bine ca te-am vazut.Referitor la analiza facuta ieri,sa vii neaparat cu un rezultat bun.
FLORI79 am citit in paginile anterioare ca ai facut tratament de la prof. VASILE ANDRITOIU .Poti sa dai mai multe detalii despre acest tratament ,este personalizat sau la toata lumea care are chisturi este la fel.Ce fac acele produse ,ajuta sa avem ovulatie,se produce estrogen mai mult sau mai putin , incetinesc activitatea ovarelor pentru a nu se forma endometrioza sau ce se intimpla
?Eu l-am vazut pe prof. la o emisiume de la Euforia si mi s-a parut ca nu prea face el diferenta intre chisturile obisnuite (functionale ) si endometrioza si atunci probabil ca nu face diferenta nici la tratament ,ceea ce nu cred ca e bine .
ADELAMARIA felicitari si sarcina usoara ,fara stres.
LILIANAFI iti tin pumnii ,sa ne dai numai vesti bune de acum inainte.
LUCIALU te pup.
BOO ma bucur mult ca ti-a venit menstruatia ,de acum inainte te pui pe treaba,nu mai ratezi nici o luna
RALU_T ,eu zic sa nu te mai stresezi atita, mai bine sa faci cum ti-a spus medicul care te-a operat ,el a vazut ce ai avut acolo si pe deasupre trebuie sa ai putina incredere in el daca te-ai lasat pe mina lui.EU imi amintesc ca pe prospectul de la Diphereline scrie ca se foloseste maxim 6 luni si atunci cum sa iei tu noua.
GABITU ,te asteptam sa vii cu vesti bune.

Va pup pe toate si mai vorbim.PA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna dimineata fetelor!

Ioana, te-am vazut la stiri, acum stiu de unde vine Tugs
Eu sint pasionata de zona asiatica, am studiat chineza, dar de 9 ani lucrez cu japonezi....si apropo, sotia unuia dintre japonezii mei este de aceeasi origine ca si sotul tau, se simte singura aici, eu am trimis-o la Ambasada sa se integreze in comunitatea de aici, dar, cine stie daca l-a cunoscut si pe sotul tau, poate imi dai un pm (numele ei de familie este acum Sobajima)+ (vreau si numele restaurantului, sint fana mancare asiatica)

Ralu_t, inteleg ca te-ai apucat de Diphereline, nu vreau sa te sperii, dar vreau sa iti spun sa te pregatesti de cumplitele bufeuri care o sa apara cam dupa o luna de la prima injectie. Si eu am fost prevenita, dar cum habar nu aveam ce sint alea, nu mi-am facut prea mari probleme....acum m-am obisnuit si cu ele, pt. mine a fost mai greu faptul ca ma sculau noapte de noapte , ma zbateam ca pestele pe uscat, valuri puternice de calduri, urmate de transpiratie rece (eu care nu transpir nici la sala!!!), frisoane, dureri de spate, de genunchi, plus stari de nervozitate, am avut vreo doua crize chiar nasoale...pe 16 aprilie fac ultima injectie si sper sa nu ma fi chinuit degeaba si fibroamele mele sa se fi redus si sa trec la proiestul bb fara operatie! Dacanu laparo si pe urma bb! Si inca ceva, la 8 zile dupa prima injectie, am mai avut o hemoragie de vreo 5 zile care m-a terminat, se pare ca e ok, mai pot aparea si astfel de probleme. Sper ca la tine sa fie mai usor, avand in vedere ca tu faci acest tratament pt. altceva. Multa bafta!

Pup toate fetele
(Ioana, Lucialu & company)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

neata' fetele, ce mai faceti?
Ioana, te-am vazut aseara la tele, esti o draguta, exact asa cum mi-am inchipuit
Ralu,, regimul suna cam in felul urmator: trebuie sa pui accent pe legume, fructe si cereale, mai putin grau si secara, dar poti manca si carne alba (de pui si peste). trebuie sa excluzi din alimentatie graul si lactatele, ouale, grasimile (carne de porc, vita)si sa mananci cat mai sanatos (fara e-uri), ma rog, atat cat se poate. uite-te si tu pe net la www.endo-resolved.com/diet.html, acolo ai totul f. bine detaliat. a, si sa ne tii si pe noi la curent cum merge tratamentul cu diphe, eu deja am facut a doua injectie, dar cu zoladex, iar noaptea simt ca iau foc, in rest acum merge totul bine. te pup si iti tin pumnii

pupici la toate fetele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Buna dimineata cu toate ca eu inca nu m-am trezit deloc, dorm pe mine si imi cade capul pe birou .. Eu sunt foarte "meteo dependenta" asa ca la cum e vremea de afara nu prea am sanse sa ma trezesc curand.
Ioana imi pare rau ca nu te-am vazut dar nu am fost acasa la orele alea.
Lucia pe unde esti ???
Zeno, Alexia, Geo, Bluel
Ralu iti tin pumnii sa treci cat mai usor peste (d)efectele injectiilor. Am citit ca unele fete chiar nu au avut nici unul din simptomele astea. Asa ca mai exista o sansa. Iar legat de , eu zic ca poti sa incerci ca nu se intampla nimic, mai ales daca te simti bine.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Buna dimineata.

Nasol la serviciu, dar asta este! Lasa ca vine si concediul, eu numai la asta ma gandesc .

Ce mai faceti, mai, fetelor?! Cum ati petrecut?

Ralu_t, din moment ce faci diphereline nu cred ca mai este cazul sa tii o dieta atat de stricta, mai ales ca ai nevoie de mult calciu pentru a lupta impotriva efectelor adverse ale dipherelinului. In mod normal nu ai avea voie sa mananci lactate, insa in cazul in care faci injectiile cred ca sunt chiar indicate. Dintre toate alimentele, incearca sa nu mananci carne, in fond asta e singura chestie pe care medicii aici iti recomanda sa o eviti. Mananca doar peste oceanic.

Pupici tuturor, eu sunt prin zona!

www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

'Neata fetelor. V-ati baut ceaiul?
Eu sunt super bineeeee... In Timiosara este soare si frumos, cam bate vantul dar...
Vestile....BUNEEEE! De pe 27 aprilie incep stimularea cu un mare DOAMNE AJUTA!in fata.
Va pup si va tin pumnii la toate.
Pupici

Mergi la inceput