ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)
Raspunsuri - Pagina 14
Zenobia spune:
Bravo, Gabitu!!! 

Ma bucur foarte tare pentru tine. Doamne Ajuta! Enjoy the tea! ![]()
www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
gabitu spune:
Zeno multam'fain, asta ca sa fiu in spiritul zonei in care ma aflu.
Boo am inteles bine? A venit invazia rosie?
Lucia pe unde umbli?
Pupici
lucialu spune:
Buna dimineata fetelor! 
Gabitaaaa ai aparut infractorule.Tu erai disparuta de cateva zile, nu eu
Felicitari pentru rezultatele investigatiilor, nu aveam nici cea mai mica indoiala ca vor fi bune.ti-am spus ca ce ai inceput cu bun,e bun pana la capat!
Doamne-ajuta sa se lase cu BB-le mult dorit!
Cat stai in TM?![]()
Boo si eu pe aici cu intarziere ca am treaba.
meteodependenta adormita![]()
Ralu
sa fi curajoasa, alea trec efectele, dar macar stii ca ai facut tot ce a depins de tine.Sa vorbesti cu dr-ul daca schimbi injectiile.mai bine sa auzi o parere profi.dansul poate spune si cate sa faci.De dieta te-a ajutat Cristy si Zeno.Zuk-Zuk
poti sa incerci sa faci, daca nu te doare, continui!![]()
Alexia28 multa sanatate si hotarari intelepte,poate macar o injectie ar fi fost bine sa iei.Dar tu hotarasti!
Andrutac
long time no see!Am si uitat de tine, ca asa des ne vizitezi
.
Geo una-i ca nici una
si apoi laparo sau BB,ori si una si alta, ce mai conteaza?Important e ca greul ar trebui sa se fi dus, nu?Si eu am fost mai ceva ca leul ala din filmele MGM
la nervi.Succes!
Ioana ma marturisesc!
am avut musafiri si nu te-am vazut...la TV, dar te-am vazut pe net, la stiri.ca si acolo se dau
Sunteti mumosi, dar poarcele alea v-o lasat putin sa apareti!Doamne-ajuta pe azi!
Zeno
noi mai asteptam!![]()
Jubicaaa pe unde umbli?
Adelamaria nu te-ai intors?
Bluel, Cristy

Liliana, cumintica?
Flory

KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
ralu_t spune:
va multumesc dragele mele pentru sfaturi.
o sa incerc sa mananc cat mai sanatos, la carne oricum vroiam sa renunt, nu-i problema. in schimb cu lactatele ar fi cam nasol. am renuntat la zahar, mi-am cumparat fructoza de la carrefour, mi-am cumparat si un storcator de citrice
sanatate curata.... ma bucur ca in timpul tratamentului nu e asa de strict regimul...ca o luam razna cu totul.il nenoroceam pe sotzu
alexia...nu sunt curajoasa draga mea, pur si simplu n-am incotro, ti-am mai povestit. decat sa stau degaba cat timp se drege sotul, mai bine fac si eu ceva
va pup
Zenobia spune:
Lucia, in dimineata asta am avut un soc cand m-am uitat la tickerul meu de pe forum si am vazut ca sunt deja in ziua 18. Habar n-am cand a trecut timpul. Si uite asa nu m-am stresat eu luna asta si ce bine-a fost! Acum ma gandesc la concediu, am alte preocupari! Visez orase si trasee si sunt cu ochii bulbucati in hartzi. Da, noi asteptam, dar sa speram ca nu degeaba. 
www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Boo spune:
Gabitu bine ai revenit 
Ma bucur tare ca esti bine si ca vii cu vesti bune.
Siiiiiiiiiii, da .... 

Finally !!!!
De Adelamaria ce mai stiti ? Sau a plecat la odisee deja .. ca atunci nu ma supar ![]()

Poze
gabitu spune:
Zeno...the same question....ce trikerrrrr?
Boo te pup si ma bucur ca intri si tu la proiectul bebe.
Pupici
lucialu spune:
Geo sunt beata!
Am scris la tine ce trebuia la Bluel
Dar pupicii raman la amandoua![]()
Zeno eu sunt inaintea ta cu o zi
Pai normal ca speram, dar tot trebuie sa asteptam
Uf!Eu alaltaieri sear am avut o dunga roz pe chilotei si ieri pe ziua o pata de sange.Iar de atunci sunt ok, adik alba
Sa vedem.Durerile m-au lasat.Eu jic, ca toate astea numai de la foliculi au fost-ovulatie.
Sha vedem

nu mor caii cand vor cainii...
gabitu spune:
Lucialu doar astazi mai stau prin zona. Dar din 2 mai o sa tot stau...
Bafta si tie la proiect. Suna bine povestea.
Pupici