ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Bravo, Gabitu!!! Ma bucur foarte tare pentru tine. Doamne Ajuta! Enjoy the tea!

www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Zeno multam'fain, asta ca sa fiu in spiritul zonei in care ma aflu.
Boo am inteles bine? A venit invazia rosie?
Lucia pe unde umbli?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna dimineata fetelor!
Gabitaaaa ai aparut infractorule.Tu erai disparuta de cateva zile, nu eu Felicitari pentru rezultatele investigatiilor, nu aveam nici cea mai mica indoiala ca vor fi bune.ti-am spus ca ce ai inceput cu bun,e bun pana la capat!
Doamne-ajuta sa se lase cu BB-le mult dorit!Cat stai in TM?
Boo si eu pe aici cu intarziere ca am treaba.meteodependenta adormita
Ralu sa fi curajoasa, alea trec efectele, dar macar stii ca ai facut tot ce a depins de tine.Sa vorbesti cu dr-ul daca schimbi injectiile.mai bine sa auzi o parere profi.dansul poate spune si cate sa faci.De dieta te-a ajutat Cristy si Zeno.Zuk-Zukpoti sa incerci sa faci, daca nu te doare, continui!
Alexia28 multa sanatate si hotarari intelepte,poate macar o injectie ar fi fost bine sa iei.Dar tu hotarasti!
Andrutac long time no see!Am si uitat de tine, ca asa des ne vizitezi.
Geo una-i ca nici una si apoi laparo sau BB,ori si una si alta, ce mai conteaza?Important e ca greul ar trebui sa se fi dus, nu?Si eu am fost mai ceva ca leul ala din filmele MGM la nervi.Succes!
Ioana ma marturisesc!am avut musafiri si nu te-am vazut...la TV, dar te-am vazut pe net, la stiri.ca si acolo se dauSunteti mumosi, dar poarcele alea v-o lasat putin sa apareti!Doamne-ajuta pe azi!
Zeno noi mai asteptam!
Jubicaaa pe unde umbli?
Adelamaria nu te-ai intors?
Bluel, Cristy
Liliana, cumintica?
Flory
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

va multumesc dragele mele pentru sfaturi.
o sa incerc sa mananc cat mai sanatos, la carne oricum vroiam sa renunt, nu-i problema. in schimb cu lactatele ar fi cam nasol. am renuntat la zahar, mi-am cumparat fructoza de la carrefour, mi-am cumparat si un storcator de citricesanatate curata.... ma bucur ca in timpul tratamentului nu e asa de strict regimul...ca o luam razna cu totul.il nenoroceam pe sotzu
alexia...nu sunt curajoasa draga mea, pur si simplu n-am incotro, ti-am mai povestit. decat sa stau degaba cat timp se drege sotul, mai bine fac si eu ceva
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Lucia, in dimineata asta am avut un soc cand m-am uitat la tickerul meu de pe forum si am vazut ca sunt deja in ziua 18. Habar n-am cand a trecut timpul. Si uite asa nu m-am stresat eu luna asta si ce bine-a fost! Acum ma gandesc la concediu, am alte preocupari! Visez orase si trasee si sunt cu ochii bulbucati in hartzi. Da, noi asteptam, dar sa speram ca nu degeaba.

www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Gabitu bine ai revenit Ma bucur tare ca esti bine si ca vii cu vesti bune.
Siiiiiiiiiii, da .... Finally !!!!

De Adelamaria ce mai stiti ? Sau a plecat la odisee deja .. ca atunci nu ma supar

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Zeno, despre ce ticker e vorba ???

Poze

Mergi la inceput

Zeno...the same question....ce trikerrrrr?
Boo te pup si ma bucur ca intri si tu la proiectul bebe.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Geo sunt beata!Am scris la tine ce trebuia la BluelDar pupicii raman la amandoua
Zeno eu sunt inaintea ta cu o ziPai normal ca speram, dar tot trebuie sa asteptamUf!Eu alaltaieri sear am avut o dunga roz pe chilotei si ieri pe ziua o pata de sange.Iar de atunci sunt ok, adik albaSa vedem.Durerile m-au lasat.Eu jic, ca toate astea numai de la foliculi au fost-ovulatie.Sha vedem

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Lucialu doar astazi mai stau prin zona. Dar din 2 mai o sa tot stau...
Bafta si tie la proiect. Suna bine povestea.
Pupici

Mergi la inceput