ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Gabita iti multumesc!Iaca dau de baut
Ralu nu restaurantul e baiu sau doar intr-o infima parte:ca mancarea Ioanei nu o cunosc.Baiu este ca nu pot sa fiu si eu cu voi, sa ne cunoaaaastem? Intelegi?ca mancare chinezeasca este chiar foooarte buna aproape de mine si frecventam.dar nu pot sa fiu cu fetele mele!
Distractie placuta si sa va vedem in poze si sa ne pove!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Lucia...am ramas singurele acasa...
Ioanaam prins invitatia...abia astept

...fetele , atentie SOIA nu e indicata femeilor care vor sa faca bb...interfereaza cu ferilitatea...!!!

Mergi la inceput

da Liliana, suntem ca iezisorii...de soie stiam, ai uitat?Nici pentru endometrioza nu e buna.eu anul trecut am consumat cam multa, ca tineam post.dar acum m-am invatat minte.Insa, cand se intapla sa merg la china restaurant, dau iama in sosul de soia.e prea bun.Nu stiu ce ma voi face, cand voi fi gravida:nu concep mancare fara ceva picant, ciorba fara ardei iute, samd.Greu, dar ce sa-i faci?ca cica da contractii...

Mergi la inceput

Luciapicanteriile mai fac si hemoroizi in sarcina...eu am patit-o...mama si ce durerosi sunt...iar acum trebuie sa stau tot timpul atenta,o data facuti se pot inflama mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Liliana, Lucia, mai sunteti? Mie mi-au plecat musafirii... acum bananai pe net dupa traseuri prin austria... Pupilici

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas,
Poze1,
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

stiu Liliana dar bune-s ale n...cred ca printre marile mele pacate poftele a 5000 de femei gravide inghesuite in mine, e in top.Sunt pofticioasa cum rar mai vezi pe fata pamantului, macar de-as scapa de ele pe timpul sarcinii...ca ar avea BB destule rezerve de unde sa se alimentezeCred ca din cauza poftelor am invatat sa gatesc de mica, dar cat am fost necasatorita n-au fost prob., ca eram lacusta -slaba moarta, ei acum cu hormonii dati peste cap s-a intors roata
Zeno acum te-am vazut!Buni mosafiri, daca au plecat asa repede!Auzi cum bate saua Liliana cu Firenze...oare cine sta pe acolo?

Mergi la inceput

Zenobiate pregatesti de concediu...de ce nu cauti trasee prin Italia...pe la Firenze....sa zicem...
Luciasigur nu stii cum e cu durerea dat.hemoroizilor....iti zic eu ca iti trec poftele de picanterii....si eu sunt o mare,dar mare pofticioasa....si eu gatesc mai mult din acelasi motiv....si nu numai....si acum inca experimentez

Mergi la inceput

Chiar azi ii ziceam sotului meu ca daca am merge la Firente ne-am intalni cu tine Planul era initial sa mergem pana in franta si sa ne intoarcem prin Italia, dar fiind primul tur cu masina noastra ne-am gandit sa il scurtam sa vedem cum e mai intai. Oricum, al doilea concediu e in Italia clar, sotul meu e innebunit dupa Italia (ca un adevarat profesor de literatura ce se afla), si sgur o sa trecem si pe la tine. A promise is a promise. POate la iarna, chiar, ca tot ne gandeam unde sa facem Craciunul... apropos... cum e la voi iarna?

Barzoiul buclucas,
Poze1,
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Lucia, oare in drum spre Budapesta trec prin Timisoara? Io habar n-am ca n-am mai fost...

Barzoiul buclucas,
Poze1,
Poze2

Mergi la inceput

Zenoatuci asta e....va astept in orasul lui Dante ...asta pt aspectul literar....
Lucia tu ce ziceai de concediu...in tarile calde...???

Mergi la inceput