ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Boo, Gabita, Liliana, Ioana

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lucialu nu fi suparici si cand vei veni tu in Bucuresti ne vom intalni, nu-i asa fetelor??? Cat despre pauza de care vorbeai, ai mare dreptate, ar trebui, dar putem???
Boo si ce feluri de mancare stii sa gatesti?? M-ai facut curioasa, ca si eu ma mai bag la bucatarie, fur meserie de la sotu'. Deci ce stii sa faci??

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Doamneeeee proastaaaaa mai sunt!Boo iarta-ma, ca acum nu mai are sens sa sterg:stii ce am citit?Prima...miscare nu mancare, de unde vezi, numai la prostii imi sta capul...De cand alerg dupa gigei...iertare, n-am vrut Ma ierti, plzzzz!!!
Ioana uite ce porcarii fac eu aici, de dragul vitezei...Pai timpul ti-l mai faci si tu, daca puneti piciorul in prag, macar pana la programul restaurantului sa va mai odihniti.Sau cand prindeti niste ferestre.
iaca l-am sters ca-mi ard obrajii de rusine
Boo ma duc sa ma astup in groapa care s-a cascat,ca nu mai scriu nimk pana nu mai ierti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Lucialu .
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Lucia te-as ierta cu cea mai mare placere daca as sti si pentru ce. Zau daca stiu ce ai facut ... Oricum te iertam !!! Ca aici mai si radem ca daca am fi mereu serioase .. Am fost un pic plecata de la calculator si cred ca am ratat ce ai scris

Mai mancarea pe care o stiu eu e co-productie, chineasco - Oana, ceva adaptat . Bucatele de piept de pui calit un pic (nu il lasi sa se prajeasca in tigaie), ciuperci, buguri de bambus, bambus, baby porumb (stiuleti din aia mici de tot taiati bucatele), sos Uncle Bens + mirodenii. Totul cu orez + sos soya.

Mergi la inceput

Suna bine si imi este o foameeee......
Pupici

Mergi la inceput

ce bine ca n-ai vazut! nu intelesesem si tu ce: ca vorbeati de inatalneli, monitorizari si ... mancare chinezeasca, si eu am inteles miscare si am inceput sa rad ca scrofu.
si exact cand eram inam vazut ca mi-au aparut 2 stelute...si mi-a trecut si pofta sa ma bucur.

Mergi la inceput

Lucialu acum am vazut.....felicitari, ai 2 stelute galbene. La mai multe aici pe DC.
Ralu multumesc frumos iubita, esti o dulceata.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

bai fetelor, cat n-am mai intrat eu v-ati hotarat ca veniti dupa care v-ati si razgandit? ca eu am luat-o cu cititul din urma, si ma bucuram nevoie mare ca ne cunoastem cat mai multe, si voi ati hotarat ca va vedeti saptamana viitoare
imi pare rau ca nu v-am raspuns mai devreme, gabitzu, boo, iertare, probleme pe la munca.
eu totusi va astept(de parca v-as astepta la restaurantul meu-iarta-ma ioana, dar clientela nu prisoseste niciodata) si azi...
lucia iubita mea, la voi acolo nu e nici o carciuma chinezeasca de trebuie sa stai sa salivezi? ia scoate-ti sotul in lume, nu-l mai tine doar in casa pentru scopuri(re)productive. au chinezii la retete pe baza de tzelina, o nebunie, si e foarte buna pt gigei.
va pup dragele mele pi toate
ralu

Mergi la inceput

Ralu daca voi fi fresh vin, daca nu data viitoare. Abia astept sa va cunosc si eu. Sunt super curioasa....
Pupici

Mergi la inceput