ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

[orange]gabita + lucia [/orange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Gabitu eu nu stiu nimic, zau !!!!! Ioana mi-a dat detalii pe PM despre restaurant si ii spuneam ca sigur o sa ma duc intr-o zi, dar nu prea stiu cand.
Cu pantofii te inteleg perfect, si eu cand plec pe undeva prn tara gasesc o groaza de lucruri pe care in Bucuresti le vezi mult mai scumpe si imi iau toate prostiile. Eu am vrut sa le spun ca job-ul asta nu e pentru mine si sa nu ma mai trimita atata prin tara ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Ioana multumesc.
Boo am primit si eu adresa si daca nu reusesc astazi poate alta data ne vedem acolo la o barfa. Ce ziceti?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Boo esti vecina mea ai??? Si eu locuiesc tot pe langa tine si nu stiam, asa ca te astept la un ceai, asa cum am vorbit.
Oricand aveti drum in zona, va astept pe la mine fetelor, acum facem si terasa si e chiar frumos de stat afara. Fac cinste cu ceai de iasomie la toate fetele si o sa va placa, cu siguranta!
Gabitu ti-am trimis PM.
LilianaFi cand vii in RO, facem o intalnire de zile mari, promit!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Eu azi sigur nu pot si in we nu o sa fiu prin Bucuresti asa ca poate ne vedem saptamana viitoare daca vreti si voi. Ce ziceti ?

Mergi la inceput

Boo eu sunt de acord. ce spun celelalte fete.
Ioana multumesc de invitatie. Sigur am sa vin pe acolo. Sunt fan mancare chinezeasca.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

sa ne puneti poze, ca alfel nu mai vorbesc cu voi, niciodata

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

SI IOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ca sa nu va spun ca asta e prima mancare pe care am invatat sa o fac in viata mea .... si mult timp a fost singura

Mergi la inceput

Lucia

Mergi la inceput

Lucialu daca ajung acolo sigur asa voi face. Iti trimit pozele sa le vezi. Este bine? Mai esti suparata?
Boo si eu mi-am descoperit aceasta afinitate.
Pupici

Mergi la inceput