ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)
Raspunsuri - Pagina 23
lucialu spune:
Gabita slaba slaba miscarea.Toate au program sasy;zeno cu mosafiri,jubica chefuri,eu mananc de frica sa nu slabesc...altele isi fac de lucru,stiu ele care isi cauta dureri de cap...
Macar Jubica e om serios: a zburat barza la ea si o jumuleste sa vada daca lasa un colet haaaaai Jubica go go go!!!
altele trag de nas in famile
uite asa si vine we si o sa merg si eu la iarba verde
ca tot am dat naibii regimul!
Boo monitorizeaza mama, ca poate dai peste niste pampershichiar de luna asta
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Boo spune:
Ralu, de acord cu Gabita, nici la mine nu s-au manifestat "mostrii" decat dupa vreo 3 saptamani, o luna. Plus ca ai vazut si tu ca exista si cazuri fericite in care nici nu au aparut. Hai, capul sus !!!
Gabitu, Lucia
Lucia ce ziceai tu ieri de ceaiul de Napraznic? Cand ar trebui sa-l beau? Nu in fiecare zi ?
lucialu spune:
Boo fetele de la naturiste vorbeau ca ar fi progesteronic.deci dupa ovulatie.Legat de ovulatie,tratamente naturiste si alte chestii de gen, eu am invatat multe si de aici de pe forum.asa am reusit sa ma linistesc cu sangerarile inexplicabile, la acea vreme dintre CM.Acum stiu ca de la ovulatie pot avea loc astfe de fenomene.deci cam pana m-am/ne-am hotarat sa incercam, am citit cat am putut de pe forum, ca sa imi cunosc mai bine corpul si semnalele pe care mi le da.e adevarat, la fiecare difera multe lucruri, dar sunt lucruri comune si aproximative.Pana cam pe cand zici tu ca ar fi la tine, daca nu vrei sa monitorizezi de luna asta poti sa citesti cateva chestii, sa incerci cateva calendare de ovulatie,etc
gabitu spune:
Ohohoooooo....
Boo , Lucialu haideti sa traiti mai fetelor. Vine we si abia astept. Eu nu am prea dat-o in bara cu regimul. Oricum de acum sunt mai atenta cu ce manac. Vreau sa fie bine la stimulare.
Boo tot nu stiu unde mergi mai cotofano?
Lucialu mi-am luat 5 perechi de pantofi de la Timisoara... na, na, na....
Pupici
lucialu spune:
Ce Dumnezeu faci cu atatia pantoci?Cate picioare ai sau faci provizii?In alta ordine de idei se pare ca sunt multe cu hobbyul asta si tot ce nu se gaseste la tine in ograda(Bucuresti-tare mic e si neaprovizionat) este mai interesant si atractiv.Sa-i porti sanatoasa!
Fetele care pot, tutunici in genere, dar nu numai-Ioana nu mai este tutunica, se intalnesc in seara asta de la 18 incolo la restaurantul Ioanei.Ralu si Boo au primit adresele pe PM.daca esti doritoare intreaba-le une?
gabitu spune:
Mi-ar face placere sa merg si eu, daca nu ma ia somnul pana atunci asa ca....
Ioana, Boo haideti mai fetelor cu adresa
Lucialu am gasit pantofi super frumosi, super colorati si super ieftin, de la 50 RON si din piele asa ca mi-am facut provizii .
Pupici
lilianaFi spune:
...fetelor ...ce bine mi-ar prinde si mie o iesire cu voi la restaurant...Luciaazi am fost cumintica...cumintica...si optimista chiar
lucialu spune:
lasa ca noi ne intalnim toate aici in fiecare zi.si mai dam si in freza celor care nu sunt cuminti.Pai numai azi?Bine.Fie.te iert de data asta.Dar de acum incolo nu mai cauti probleme cu lumanarea si nici nu te mai legi la cap, daca nu te doare.Promiti?
gabitu spune:
Liliana si eu ....nu ma baga nimeni in seama? Ma bucur ca esti bine si optimista. Trebuie sa crezi in sansa ta. Eu ma gandesc la tine si ma rog sa fie bine.
Lucialu nu pre stiu unde. O fabrica mai sus de strada Snagov din Timisoara. Dar au foarte multe perechi si sunt chiar frumoase.
Pupici