ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)
Raspunsuri - Pagina 22
lilianaFi spune:
Booda...consta in ecografi in dinamica...se incepe la un CM de 28 zile(aproximativ)din z.9 pina dupa ovulatie(depinde de ce vede dr.si apoi dupa caz se da un anumit tratament...si asa stii exact cum stai...fara sa pierzi timpul degeaba si sa iti tocesti nervii...
Boo spune:
paaaaaaaaaaaaaiiii atunci .... o sa incerc o luna asa, mai ales ca e si primul CM care mi-a venit dupa D si sa incerc de luna viitoare sa fac monitorizare. Cu toate ca nu oi ramane eu fix din prima asa ..
Zenobia spune:
'Neata. Eu am lipsit motivat, am facut tot felul de drumuri in dimineata asta. Acum sunt acasa, insa tb sa ma apuc de trebaluit ca am musafiri!
Liliana, pe de o parte te inteleg... pe de alta . Dar stii si tu f bine ca nu e relevant un test in z9DPO, ca altfel ne-am face toate! Stai linistita si nu te mai stresa. Eu sunt convinsa ca o sa fie bine.
Ralu_t, nu o sa fie o vara cu bufeuri, ci una in care te vei relaxa din plin, fara stresuri. Si cu forte proaspete ii dai bataie in septembrie, ca doar toamna se numara bobocii.
Boo, foarte buna ideea cu monitorizarile.
Va pupacesc pe toate! Sunt prin zona.
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
lilianaFi spune:
Boo..nu se stie niciodata...bafta multa....pt monitorizari in caz de nevoie ti-l rec.pe dr.Tutunaru
...eu pt moment sunt f.linistita
jubica spune:
Buna fetele,
Eu sunt in fuga pe aici astazi sunt foarte ocupata la serviciu,iar dupa masa merg la chef cu colegii.
Geo mercic pt raspuns.
De doua zile muncim la greu ca cine stie poate ca totusi ovulez.
Pup fetele frumoasele.
alinaalex spune:
Fetelor, va multumesc ca nu m-ati uitat si pt. gandurile bune!
Din pacate nu-s tocmai ok zilele astea, am racit cobza, suntem bolnavi toti 3 , si eu si sotzul si bb...ce sa fac, ata ete, o trece si asta.
Ioana, te admir pt. ambitia ta de a lupta pt. a avea un bb! nu-i batut in cuie, s-au mai auzit multe cazuri de sarcini pe cale naturala cu spermograma slaba, sunt cazuri si pe forum!Iar daca va trebui sa faci totusi FIV, poate iti da DD 2 sau 3 bebelusi! dintr-un sut! am o prietena care a facut tratamente peste tratamente si intr-un final a facut FIV, acum are 2 copilasi (o fetita si un baiat!) Dar...niciodata nu stii de unde sare iepurele!
Lucialu, chiar ca n-am intrat demult la voi! promit s-o fac mai des de-acum incolo!
Ralu, nu-ti fa griji, nu fiecare organism raspunde la fel la trat. cu D., io n-am avut bufeuri deloc, nici alte manifestari, chiar ma gandeam la un mom. dat ca poate nu-si fac injectiile efectul
Jubica, distractie placuta la chef!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
gabitu spune:
pe DC.
Am avut muuuulta treaba de recuperat dar.... acum sunt aici.
Liliana bafta multa si mai lasa fato testele. Trebuie sa fi optimista si sa crezi in sansa ta. Multe femei nu au avut nici un simptom de sarcina si... au bebe. Haide capul sus.
Boo sunt de acord cu monitorizarile. Salvezi timp pretios.
Ioana unde va vedeti mai cucuietetlor si eu nu stiu?
Adelamaria multi pupici pentru mamica si samburel.
Jubica distractie placuta.
Zeno spor la treba.
Lucialu cam slaba miscarea pe aici...
Nicole, Geo si toate celelalte va pup.
ralu_t spune:
fetelor,multumesc de incurajari, sa aveti gura aurita si sa n-am efecte secundare. deocamdata ma simt bine, n-am nimic,dar cred ca e prea devreme sa ma pot pronunta.
m-am apucat de regim(fara carne, fara fainoase, fara zahar) ,fara cafea, fara tutun Z4 de libertate-pacat ca nu-l conving si pe sotzu, care in mom asta are nevoie sa se lase mai mult decat mine.
de saptamana viitoare abonament la sala, am incercat aseara sa fac jogging dar dupa 2 km m-au cam jenat gauricile(sfatul doctorului a fost o luna fara sport) si m-am speriat si am zis ca stau cuminte sa se faca macar 3 saptamani, n-o fi bai
Zeno,lucia, liliana, Alexia,alinalex,jubica, boo, geo, toate fetele dragi
gabitu spune:
Ralu este cam devreme sa cauti simptome. Acestea vor aparea cam dupa o luna de la prima injectie, in momentul in care organismul va incepe sa resimta starea de menopauza. Bafta multa si sper sa ai o simptomatologie mult mai usoara ca multe dintre noi.
Pupici