ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)
Raspunsuri - Pagina 21
lilianaFi spune:
Luciaesti f.draguta-optimista...te-as lua acasa...de mancare...dieta pt endo nu am mai tinut...evident...daca micutii mei nu vor sa ramina unde sunt....endometrioza zice ca a nimerit pe taramul fericirii....dar eu inca cred in micutii mei...cu toate starile astea alternative.....si totusi e atit de placut sa gindesti ca esti gravida....iti tin pumnii si tie......
Nicole31 spune:
Fetele mele dragi, va pup pe toate! Mi-a fost tare dor de voi!
LilianaFi, sigur esti graviduta, numai la asta sa te gandesti! Lasa gandurile negre de o parte si bucura-te de odisee!
Adelamaria, pupici dulci samburelului si mamicii lui!
Ioana, nu am stiut ca s-a amanat difuzarea interviului pentru marti, asa ca am vazut tot jurnalul de luni degeaba, si bineinteles ca marti nu m-am mai uitat! Dar am vazut inregistrarea! Ati fost foarte simpatici amandoi!
Boo, felicitari pentru CM! Mai rar sa vedem pe cineva bucuroasa de venirea comunistilor la putere... De acum, unda verde la BB!
Eu sunt z1. Si mai raportez ca de sarbatori n-am mai tinut cont de nici un regim si mi-am facut de cap cu toate bunatatile! Ma bateti?
Va pup cu drag pe toate! Nu va mai enumar, ca precis uit pe cineva.
Ioanatugs spune:
Va multumesc mult fetelor ca v-ati uitat la Tv si ca v-a si placut. Eu nu am fost la fel de incantata pentru ca nu au dat ce era mai frumos din interviu si prea putin, dar stiu ca timpul de jurnal e prea scurt, asa ca nu avem ce face.
Nicole31 si la mine z30 a devenit z1, asa ca tot inainte impreuna!!
Alinaalex ce mai faci iubita??? Ce ma bucur ca aud vesti despre tine si ca v-ati hotarat sa-l faceti pe bebe2. Multa bafta si sa ne tii la curent cu tot ce faci, da? Multumesc pentru aprecieri iubita!
LilianaFi de ce nu esti cuminte si faci teste peste teste??? Eu am trecut mai usor peste tocmai pentru ca nu m-am stresat cu testele. Stii, inainte sa iau rezultatul ma gandeam in sine mea: "Eu stiu cum voi reactiona daca e negativ, dar daca cumva e pozitiv si vad acolo cateva sute, cum sa reactionez??" Aici ramaneam blocata, pentru ca ma gandeam ca daca e cumva bebe nu voi sti cum sa reactionez. Poate nu e bine sa gandesti ca mine, dar eu aveam asa de multe semne cunoscute, ca dinainte de CM, incat am stiut ca nu e nimic. La tine insa e altceva, deja bebicii sunt acolo unde trebuie si trebuie sa te bucuri de ei, ca sa se fixeze bine. Abia astept rezultatul tau care sigur va fi cel asteptat!
Adelamaria multumesc mult iubita! Ne vedem cand va hotarati, eu va astept cu drag pe toate, la un ceai de iasomie.
Lucialu as vrea eu sa fac o pauza iubita, dar o fac degeaba, pentru ca la spermograma sotului nimeni nu ne da sanse sa se intample natural. Din pacate e din ce in ce mai slaba spermograma si nu putem astepta la o minune din cer. Sunt medici care ne-au recomandat direct FIV+ICSI, dar nu cred chiar pe fiecare medic in parte. Fac si eu o medie si concluzia ar fi cateva inseminari inca si daca nu se intampla nimic, trecem la FIV. Orice ar fi, mergem inainte asa ca ce o fi vom vedea! Multumesc ca te-ai uitat la TV si ca ma incurajezi mereu, esti o dulce! Tu nu ne spui ce planuri ai???
Zenobia multumesc!
Ralu_t multumesc iubita si abia astept sa te cunosc maine!
Flori79 multa bafta i-ti doresc, sa fie luna cea norocoasa!
Jubica
...cu drag Ioana
Boo spune:
Buna dimineata !!! E vineriiiiiiiiiiiii IUPIIII
Gabitu pe unde esti ? Ce faci acolo ?
Liliana gandeste in , ar trebui sa iti faca ochii ca sarpelui Ka din cartea junglei...
Ioana mersi de PM vin sigur sa te vad
Eu am fost ieri la teatru, am vazut "Jocul ielelor" la National. Dragut ..
Lucia, Zeno, Adelamaria, Nicole, Geo, Jubica, Adilfe, Mada, Flori, Alinaalex si va doresc o zi frumoasa.
PS. am auzit ca in we o sa fie super afara de abia astept sa zac la soare ca o soparla
ralu_t spune:
Neatza fetele dragi...
Slaba miscarea pe la noi prin topic...o fi de vina astenia?
aseara m-a mancat undeva sa calculez cand ar trebui sa-mi vina CM-ul dupa tratamentul cu diphe...4 septembrie
ma gandesc la o vara intreaga plina de nervi si de bufeuri, nici nu am vreo vacanta de soi la care sa visez fiindca suntem ingropati in datorii cu apartamentul....
si colac peste pupaza, eu in we minunat care se preconizeaza, voi lucra
Liliana Fi pt tine o...cu dragoste...stiu cum te simti, eu sunt mama impulsivitatii, si de fiecare data imi pare rau si-mi promit ca pe viitor nu mai fac...dar ma mananca rau...incearca sa respiri adanc cand te apuca, si o sa vezi ca functioneaza
va pup si va doresc un we la fel de bun ca vremea de afara(se aude ca e de bine)
ralu
lilianaFi spune:
Ralu...nu te mai gindi la efectele secD.,nu toate organismele raspund la fel...cum te simti...ce simptome ai???....cit despre mine...de cu tine...oricum chestia buna e ca nu un test neg.ma deprima(stiam deja, de la inceput ca nu putea fii poz....dar daca se pozitiva(printr-un miracol) mai din timp...scapam de-o grija....asta era rationamentul ......caut scuze...!!!
Boodeci pe cind ovulatia???...
Lucia,Zenobia,Adelamaria...
Ioanatugs
Gabita,Flori,Jubica...toate fetele
NUMAI BINE TUTUROR..!!!
Boo spune:
Pai dupa calculele mele ar trebui sa fie peste vreo saptamana daca azi e Z5, nu ? Eu oricum nu am stat niciodata sa studiez fenomenul, nu m-am masurat niciodata... Sper sa nu ratez momentul
lucialu spune:
Mai ce slabe miscari de trupe!tztztz
Ralu are dreptate Liliana,poate no sa ai probleme deloc.Dar trebuie sa lasi autosugestia.Si daca chiar vei avea bufe, poti folosi cu succes clima,oricum vara se cere.Mai nasol era la mine, cand ma luau noaptea, iarna si il puneam pe al meu sa deschida fereastra ca n-am aer.si baga fructe cat cuprinde si ceaiuri, sucuri, vitamine.Poti sa faci si miscare, alta mancare de peste sa iesi vara cu nasul afara la o piscina sau plimbare tarzie in ceas de seara.O sa vezi, chiar cu neplaceri, timpul trece repede.asa ca nu-ti mai induce stari de mancarime
Ioana eu sunt total nestiutoare in privinta barbatilor cu gigeii.Ce mai stiu am aflat de pe forum.dar prefer sa raman asa sa nu fie nevoie sa invat.Asa ca ma ierti daca-mi dau cu parerea:s-au mai vazut cazuri pe forum care au reusit sa obtina o sarcina la liber.nu se poate face nimic in priviinta lui?stiu ca stresul si oboseala au un cuvant mare de spus.Tu stii mai bine ce trebuie sa faci, dar ati fost in foc continuu pana acum:munca multa-restaurant, casa-mutat,tu cu sinechii.Eu tot zic ca ar trebui sa luati o pauza de relax si mult loveNumai asa se regenereaza corpul si papu sanatos si bun cu vitamine.Vezi tu ce faci, eu iti tin pumnii!
Boo asa te recunosc:cu tonbitele si balerinele!Ai dreptate:Liliana ai auzit:ca sarpele Kaa sa vezi numai Bb-ei in privirile circulare
Gabita pe unde frasu' ai disparut?
Adelamaria tot am uitat sa-ti spun, deh -batraneatele!Stii cum mi-l imaginez pe puiul tau?Cand spuneai ca se vedea doar sacul cu papic si el nu?Ca un graunte mic mic de tot, dar cu ditamai provizia in spinare, ca nu se mai vedea de ea.eu sun ca BB tau o sa fie mare mancacios
Nicole lasa ca vine BB si la tine!Si despre mancare,poi eu sunt mama incalcari regimurilor.Iti dai seam ce am facut dintr-o tava de tiramisu?
Fetele iubitele va pup pe toate, vazute si nevazute!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
lilianaFi spune:
Booo data la 3 zile e cel mai indicat si nu pierzi nimic.....o monitorizare nu ar strica...e imp.pt a stii daca chiar ovulezi(doar la eco se vede)asa organismul se poate prepara pt ovulatie dar nu stii daca folicul elibereaza ovulul...eu aici aveam un ap.de ovulatie si tare linistita mai eram...ziceam ovulez,ovulez si in realitate nu ovulam pt ca ovulul era ba imatur,ba nu era