ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Helloooo !!!

Eu am cam tras chiulul la ceaiuri de vreo saptamana. Nu am mai baut amestecul magic si doar ieri am baut o cana de Napraznic. Mi s-a cam luat de ele si sincer nici nu stiu ce efect au avut...
De fapt nu am mai luat nimic, doar multivitamine si Acifol si o partila de Tardiferon pe zi - am iesit anemica la analizele de sange si am zis ca macar o luna din doua cat mi-a zis dr sa iau fier.
De mancat, am tinut cat de cat regim - de fapt am incercat sa mananc sanatos. Mai putin acum de Paste cand nu am putut sa ma abtin. Dar in rest mananc cam ce zice acolo in lista, mai putin branza - adica nu pot sa nu mananc, e alimentul meu de baza. Mai ales vara, mamanc numai branza cu rosii, cu ulei si otet si busuioc.

la toate fetele !!!!

PS. am uitat ceva: de luni vreau sa incep o cura de slabire, care din pacate nu o sa fie in limitele regimului nostru, dar am zis ca 2 saptamani nu o sa mor. Sper sa am succes ca altfel nu mai tine, trebuie sa imi schimb garderoba ca dau pe dinafara. Si ma simt si prost din cauza asta cand ma vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

va mai amintiti de mine?
n-am mai intrat de mult pe la voi, ca nu prea am avut ce povesti.
da' v-am citit in fiecare zi si-s la curent cu tot ce se intampla aici.
In primul rand vreau s-o felicit pe Adelamaria pt. reusita si sa-i urez sarcina usoara si un bb perfect!!!
Ioana, imi pare rau ca n-a fost sa fie de data asta, da' nu-i bai, o sa vezi ca va rasari soarele si pe strada ta! te-am vazut la TV si vreau sa-ti spun ca esti f.f. frumoasa!
Eu am fost ieri (in sfarsit!) la medicul gine. Ultimele luni am avut cicluri tare neregulate, mai rau ca inainte de sarcina , dureroase, lungi chiar si de 2 sapt.,vai si amar...am crezut ca dupa nastere va fi mai bine...Dr. mi-a facut si eco si consult, ecografic nu se vede nimic suspect, nici un chist sau alte alea. Cica-s ok, in afara de o colpita micotica, pt. care mi-a dat sa iau niste ovule.
De luna viitoare vreau sa incep proiectul bb2, deocamdata iau AC (Logest), asta e a doua luna in care iau pastile (mai mult sa-mi regleze CM). Sper sa nu mai am probleme cu pacatoasa asta de endometrioza....
O sa intru mai des pe la voi!
va pup pe toate,fara exceptie!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Fetele,am uitat sa va spun esentialul aseara am observat ca am o secretie de consistenta albusului de ou,oare s-ar putea sa am ovulatie?
Eu am facut ultima injectie de D pe 12 februarie.
Astept raspunsurile voastre.
Lucialu da m-am recreat, a fost f bine.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Jubica da cel mai probabil este ovulatia.Pi cai ca si filmiaza!
Flori suntem ca fluturasii de noapte care zboara toti la gramada in jurul becurilor cu lumina.bine ca ai baiat bun.Lasa ca pana la urma tot marcati voi!
Booia fier si calciu.sigur se va indrepta situatia si ai nevoie ca pierzi din astea la CM,dar si de la injectii.Napraznic e bine sa-l bei dupa ovulatie, fiind progesteronic.
Alinaalex nu te-am uitat, dar n-ai mai scris deloc aici.Bafta mare la proiect!uita-te un pic la ce ia Flori acum, e bun si poate mai te-ajuta cu reglarea situatiei
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

lucialu promta ca de obicei,mercic mult.
Deja de aseara am incalecat caii.......ce mai...pofta vine mancand.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GEO30 spune:

JUBICA ,s-ar putea sa fii in preajma ovulatiei.Conform prospectului in ziua 54 de la data cind se face ultima injectie are loc ovulatia iar in ziua 70 vine menstruatia , am calculat si tu esti pe aproape.
Bafta si la treaba ,totul este ca foliculul acela sa aiba puterea sa se si sparga pentru a-l elibera pe ovul si mai incolo....
PA

Mergi la inceput

Si eu am remarcat niste semne de genul asta acum cateva saptamani dar nu s-a intamplat nimic cu toate ca am prestat . Ma rog, bun si asa cum e acum, macar stiu o treaba, de acum pot sa numar si sa prestez in ziua 14 - 16 daca va mai aduceti aminte ce mi-a zis un dr ...

Mergi la inceput

Nu mai zice nimeni nimic ?? Eu v-am pupat si am plecat Azi ne culturalizam, mergem la teatru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

si TUTUROR FETELOR....si numai bine...!!!

...despre mine... nu am prea multe noutati,in asteptarea zilei de luni imi fac de lucru:acum pling,acum rid...azi mi-am facut si un test de urina(bineintelesca e prea devreme,sunt z.9 post ET,si nu numai stiu sigur ca testele de urina in procedura fiv nu sunt relevante ca de aceea te cheama dupa 12 zile sa iti faca beta hCG din sange...dar...cum aveam un test in casa nu am putut sa ma abtin...) asa in virtutea inertiei,sa imi fac de lucru, care bineinteles nu a fost pozitiv...- asa eram eu cu mine inaintede test(sa il fac,hai ca nu ...ma abtin...apoi...tot l-am facut......am fost dezamagita de mine ca m-a invins din nou impulsivitatea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Liliana uite asa am inceput sa-t citesc mesajul:
Si uite asa fac acum:ca pe asta nu ti-l pot arata, ca esti gravida!!!!!Totusi daca te jeneaza tare, te mangai cu cateva vorbe:Pai bine mai tu chiar nu ai ce face???Nu trebuia sa stai cuminte?Acum asta este treaba ta sa stai cuminte,linistita, asculta o muzica buna, relaxanta,bucura-te de primavara si vorbeste cu BB-ii mangaind burtica!Da-o incolo de treaba!chiar nu ai nici cel mai mic motiv de ingrijorare si tu cauti cu lumanarea??!!!Stii cum se numeste chestia facuta de om cu mana lui?Daca mai postezi o data porcarele din astea ciar ma supar si-mi calc caciula in picioare!!!Hai sa radem, daca vrei, vorbim de mancare, de ce vrei tu.sunt atatea lucruri frumoase!Nu-i pacat?

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput