ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)
Raspunsuri - Pagina 19
lucialu spune:
M-a mancat!In partea dreapta scrie stiri
cautzi Jurnal tvr
Imediat sub pozele crainicilor este inregistrari pe saptamana
Mergi la marti si alegi, dar nu regional.Dai clik pe semnul ala de player si vezi.Si poti sa mergi cu cursorul sa cauti.nu trebuie sa te uiti la tot jurnalul.Cauta ca acolo-i
nu mor caii cand vor cainii...
Boo spune:
Pana acolo am ajuns si eu, dar mai departe nu vad nimic .. poate e de la mine. Adica se deschide o fereastra unde ar trebui sa apara imaginile dar nu se incarca nimic. Eeee, lasa. Ca poate mai apare "vedeta" nostra si o vad si ioooo Hii ce simpatice sunt astea 3
ralu_t spune:
frumoasa esti ioana draga mea, si sotzu ti-e pe masura, cu trenu, ai?
mi-a placut, astept PM-ul ala, sa va vizitez si eu
adelamaria spune:
Buna dimineata!
Hai la cafea (din plantutze), ceai verde sau ce mai poftiti!
Credeati ca m-ati pierdut? Nuuuuu...tot aici sunt, cu voi, doar ca nu pot intra sa scriu de la birou...Dar azi am facut o exceptie, ca prea imi era dor de voi!!!
Boo, felicitari pentru vestea cea buna!! De acum da-i bataie! Adica...pricepi tu ce vreau sa zic Haide, vreau sa aud ca ai intrat in perioada "ocupata"
Ioana, eu n-am apucat sa vad reportajul...la ora aia dormeam dusa...mai nou asa ma ia un somn cand mi-e lumea mai draga....Imi pare tare rau pentr rezultatul analizei, dar sunt convinsa ca asta nu te va descuraja! Doare, e adevarat, sperante exista intotdeauna, indiferent de ce ne spune noua ratiunea, dar vei gasi puterea s-o iei de la capat!
Vad ca s-a dus vorba despre intalnirile speciale dintr-o locatie "speciala" Eu le stiu de ceva vreme si chiar ma gandeam ca tot acolo mi-ar placea sa ne vedem intr-o zi...Inteleg ca vineri e ocupat deja...poate saptamana viitoare?... Ce ziceti? Sau intr-o sambata? Fetele, astept un raspuns ...
Lucia, cum te mai simti? Sper ca durerile au disparut...n-ar mai avea motive sa te necajeasca...De acum incepem numaratoarea inversa!
Gabita, tu pe unde esti? La unguri, cumva? Sa fie intr-un ceas bun, scumpa! Ma gandesc la tine!
Zeno, la tine care e situatia? Ceva semne bune? Stii ca ma gandesc mereu la tine? De cate ori am pofta de ceva bun, dar mi-e prea lene sa gatesc, ma mobilizez cu gandul la retetele tale! Tin pumnii sa fie vesti bune luna asta!
Flori, multa BAFTA pentru 16 aprilie!!! Stiu cum e sa traiesti in tensiune si sa-ti spui mereu "e ultima data"!!!!...Nu va fi scumpa, nu vei obosi niciodata sa incerci! Visul nostru e mult prea important!!
Sa ma iertati ca nu va enumar pe toate! Chiar sunt pe fuga...Dar ma gandesc la fiecare dintrer voi! Si va citesc mereu! Si sper sa ne vedem curand!
Zenobia spune:
Adelamaria, bine ai revenit printre noi. Eu ce sa fac? Tocmai a trecut ovulatia, nici nu stiu cand, am prestat corespunzator... acum astept, adica fac ce stiu sa fac mai bine . Ma bucur ca si tu esti bine. Ar fi o idee buna sa ne intalnim si sa ne vedem natur. Sanatate tie si bebelushei/-ului.
www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
GEO30 spune:
Buna dimineata fetelor,
ADELAMARIA ai aparut?Foarte bine ca iti este somn,dormi cit de mult poti ,maninca pentru o persoana si dormi pentru doua.
MadaS iti multumesc mult pentru raspuns si pentru detalii.Sunt de acord cu tine ,mi s-a parut ceva necurat la tratamentul acesta de cind am citit prima data despre el(cum ca la unele persoane le-ar fi desfundat trompele)de aceea am mai intrebat ca sa ma conving.Am mai citit si eu cum o fata a platit pentru trat. 22milioane iar o alta pentru acelasi trat. a platit 5 milioane.Ma bucur ca am deschis acest subiect, macar m-am lamurit si stiu ca nu are nici un rost sa incerc cu asa ceva .
FLORY iti dau dreptare cind spui ca tratamentul este bun pentru detoxifiere ,dar pentru asta se mai gasesc o multime de produse si pe mine ma intereseaza sa ramin gravida, ca de detoxifiere am eu grija .Sunt si alte produse care se pot folosi pentru detoxifiere si nu costa milioane.
IOANA imi pare rau pentru rezultat,dar lasa ca va fi luna viitoare.
GABITU,bafta mai departe,sa vii tot asa de bucuroasa de acolo intotdeauna.
VA pup pe toate ,sa aveti o zi buna.PA
jubica spune:
Adelamaria ma bucur ca tu si samburelul sunteti bine,dormiti cat puteti de mult.
Ionatugs imi pare rau pt.tine,dar mergem inainte!
Zenobia ma bucur ca ai fost fata cuminte in perioada ovulatiei si ca ai facut ceea ce trebuia sa faci.
Lucialu tu in ce perioada a CM esti?Ne dai vreo veste buna?
de la mine si hai sa facem pauza de o
pup celelalte fete (colege de suferinta)
lucialu spune:
Buna dimineata iubitelor!
Ralu sunt meshchera, nu desteapta
Boo ai vazut-o pe Ioana?Problema este ca polcii aia dau putin, dar macar ii auzi vocea
Adelamaria aseara am sangerat din nou, ovarul stang de data asta a miorlaitDar am zis pas amandoi, ca eram obositi.Oricum, bate toate calendarele ovarele mele.Dormi cat poti iubita, a venit timpul tau sa te bucuri de sarcina!
Zeno iaca astept si eu cu tine!Parca suntem doua berze pe cuibar
Geo tu ce planuri de vacanta mai ai?Cum te simti?
Jubica eu fum ca o locomotivaVai de plamanii mei, noroc , ca-i mai putin cata ce fumez acum.Daca raman burticoasa mare jale o sa fieca trebuie sa le les.Tu esti bine?si spui ca te-ai calatorit?Te-ai recreat?eu sunt in faza astept
Gabitaaa unde esti?Pe drum?Ca daca nu ne-ai chemat la cha inseamna ca n-ai ajuns acasa sau pe langa un pc.
Liliana, Ioana,Flori,tate fetele cate sunteti va pupezDe Adifle nu mai stie nimeni nik?
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
flori79 spune:
Buna dimineata, fetelor.
Iaca mi-am facut si eu ceaiul de dimineata si ma pregatesc sa-mi iau vitaminele sa ma revigorez. Am inceput sa beau iarasi ceaiuri, 2-3 cani pe zi (sunatoare, cretisoara, turita mare, urzica moarta alba, cicoare si codita soricelului), iau extract de coacaz negru dimineata si mladite de zmeur seara, si de asemenea, ulei de primula cu vitamina E, Ca, Mg, Zn, Seleniu si complex de vitamine B. De saptamana viitoare vreau sa ma programez la acupunctura. Din octombrie fac saptamanal doua sedinte de reflexoterapie si m-am simtit f bine, dar acum vreau sa incerc si acupunctura sa vad ce rezultate da inainte de laparo. Am auzit ca acupunctura are efecte chiar mai bune decat reflexo.
Geo30si eu am spus acelasi lucru, ca tratamentul lui A. e detoxifiant, dar din pacate, nu ne rezolva noua problema. Si am inceput sa ma gandesc serios la cele spuse de MadaS. Pe mine una dl. A. nu m-a convins, dar pt. mine a fost o incercare, pe care daca nu o faceam, poate ma invinovateam ca n-am bifat-o. Asa suntem noi, nu spunem niciodata ca nu avem sanse, si incercam orice ca sa ne realizam visul.
Acum sunt Z10 si deja am avut glera specifica perioadei de dinaintea ovulatiei. Ma pregatesc cumintica pt. , asta e partea care-mi place cel mai mult. Macar suntem uniti in chestia asta. Impreuna o sa reusim noi, fie cu noi doi in aceeasi camera, fie fiecare separat in camere diferite si cu nenea doctoru' intre noi...si facand "sex" in locul nostru. Ma distrez copios cu sotul meu, ca imi spune ca de-abia asteapta sa faca "sex" cu mine separat, si eu sa nu ma supar...Ei bine, nu ma supar doar pentru atata lucru, ce Dumnezeu
Lucialu, Adelamaria, Jubica, Boo, Ioana, LilianaFi, Gabitu, va pup pe toate si ... pana la victoria finala!!!
fori