ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)
Raspunsuri - Pagina 18
Boo spune:
Ioana Imi pare rau !!!!
Lucia siiiiiiii pentru ca am vrut si iooooo ... stai sa vedem ce a iesit
Poze
lucialu spune:
Ioana mergem inainte!(poate ar fi bine sa iei o pauza de doctori, daca nu-i urgent nimic si sa va iubiti la liber, sa va bucurati unul de altul
Ralu pai sa nu te mai simti matalutza asa, ca nu e cazul.Tu chiar faci ceva:te faci bine!Si nu mai vorbi asa ca nu este o vesnicie si chiar esti tanara mai mandro!Important este sa fiti sanatosi, iar apoi liber la iubire si facut cuiburi cat vrei!Nu?
Boo astept sa vad ce mesteresti tu acoloDar mie mi-e drag cand scrii asa, dar cu tot cu smilurile de rigoare.Tot timpul cand le vad undeva ma gandesc la tine
acum am vazut si eu:Bravoooo
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
lucialu spune:
Flory eu acum te-am vazut!Probabil ca ai scapat de acum incolo de moderare.si ne vom vedea in timp util.stai linistita.N-ai facut nimic de neiertat.Dumnezeu stie exact la fiecare ce si cum si cand binecuvanteaza cu un BB.Nu pot sa cred ca toate fetele care sufera la aspirante sunt pedepsite.Dumnezeu este iubire, iertare, bunatate, viata...Noi sau timpurile in care traim sunt de vina.ca amanam mult momentul.Pana gasesti perechea,pana faci o scoala, pana, pana...si asa apar complicatiile.O sa fie bine. Nu dispera.O sa vezi.
flori79 spune:
Buna fetelor!
Ioana, imi pare tare rau ca nici la tine nu s-a intamplat minunea luna asta. Aceeasi dezamagire ca si la mine. Ai grija sa nu te apuce depresia, ca eu in Z2 cazusem intr-o "galeata" de am zis ca nimic nu ma mai inveseleste. O raita la shopping vineri m-a linistit temporar. Ce sa zic? Poate ca e bine sa mai iei o pauza. Eu am reusit sa ma programez la Giulesti pt. a doua IAS luni, pe 16.04, dar sunt hotarata sa fie ultima. O sa iau o pauza pt. ca simt ca o iau razna si nu-mi face bine starea asta de dezamagire constanta. Te pup si ai grija de tine.
Cum am zis, luni merg la monitorizare si o sa-l iau si pe sot cu mine, ca o sa fiu in Z14 si poate fac o IAS. Zic poate, ca nu stiu ce o sa iasa la masuratori, dar sunt sigura ca o sa am foliculi mari, in fiecare luna am avut. Problema e ca nu vreau sa-l car pe sot dupa mine si sa astepte pe acolo sa-i vina rau, ca daca e sa nu fie luni sa sa trebuiasca sa venim si marti, o sa faca urat. Stiti voi cum sunt ei, fac fite ... Sper sa fie bine si sa o facem luni.
Va pup.
fori
Zenobia spune:
Ioana, imi pare foarte rau
www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
ralu_t spune:
ioana imi pare rau...pupici de consolare si de motivare pentru noi incercari pe viitor
si ca am auzit ceva despre un restaurant asiatic
sunt un fan absolut!!!!! japoneza, vietnameza, indoneziana, chinezeasca.....ce cuvinte grele pentru regimul meu...dar poate aveti si vreo reteta vegetariana
vreau si io adresa pe PM, pls
Boo spune:
Vreau si ioooooooooooooooo adresa (Lucia e bine?? )
Ioana plss da-mi si mie adresa restaurantului tau. Sincer habar nu am despre ce era interviul cu tine si imi pare tare rau ca nu te-am vazut. Fetele help !!! Despre ce era vorba?
lucialu spune:
pai si cu astea ce faci?ai uitat propiul patent:ziceai asa:vreau si iooooorasul e de la mine ca rad
Pe Ioana mai poti sa o vezi inca la stirile de la tvr de pe net,on line,la inregistrari-data de ieri-marti.Derulezi si tu acolo,cand apare reportaj despre comunitatea mongola
rusine sa va fie ca vorbiti de bunatati chinezesti in casa spanzuratului, care nu poate sa va vada si sa manance cu voi
KISSES