ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)
Raspunsuri - Pagina 27
lucialu spune:
Am avut de la raceala...dar am uitat
Zeno o luati pe urmele lui henry james?Italia...Shakespeare..Romeo, oh Romeo...
Eu ii spune la al meu:anto...fa fredoca-n reclama si radem..
Dacategoric prin TM.Toate drumurile duc la...TM
ehe Liliana mi piacerebbe !Chi sa?Forse...mai vedemus...eu ma gandeam la alte continente.
nu mor caii cand vor cainii...
Zenobia spune:
Liliana, deci cum e la voi de Craciun? Sau ma rog... in perioada aia... Merita sa dam o fuga?
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas,
Poze1,
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
lilianaFi spune:
Zenoaici doar cind e frig nu e prea frumos...dar de vazut sint f.multe de vazut...apoi la o ora e marea si 1/2ora munte....de craciun nu e frumos ca nu e zapada...dar de-acum nici in Ro.nu mai e...asa ca merge...mie imi lipseste mult zapada de craciun....dar frigul nu imi place
Luciadada....prin Thailanda ma gindeam si eu...prin Asia...Africa e urita si periculoasa,in Egipt doar piramidele merita si muzeul egiptian,poate si bariera coralina a marii
lucialu spune:
Zeno si eu cred ca Austria iarna-zapada,Vienade Craciun...ce poate fi mai romantic iarna.Vara...categoric Italia!Si France!mamaaaa,daca nici astea nu-s amour curat, nu stiu ce mai poate fi!
Liliana australia cum suna?Nu doar obiectiv turistic.Egiptul m-a fascinat de mica...datorita filmului:sfinx.
Ma opresc.visez din nou cu ochii deschisi.Deocamdata.Candva...poate va fi realitate.
lilianaFi spune:
LuciaAustralia??'...poate ne explica Zeno ceva...
cu ochiul nu prea imi face....si prea departe ....
...fug sa imi fac injectia
Zenobia spune:
Mmmmmmm.... mai fetelor... australia e cea mai frumoasa tara din lume... Offff... de-as ajunge mai repede inca o data pe-acolo!!!
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas,
Poze1,
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
lilianaFi spune:
...mi-am facut inj.,acum ma pregatesc sa iau cina gatita de sotul meu.....apoi merg sa vad un frumos film de casa....si uite asa a mai trecut o zi,mai e putin pina luni...noapte buna fetele....si daca veniti prin orasul lui Dante,Michelangelo,Da Vinci....anuntati-ma...!!!...
lucialu spune:
Noapte buna iubita!Si pofta mare!Si ...nu mai e mult pana luni...dar bucura-te de fiecare zi din viata!
Zeno gute nacht!