ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Am avut de la raceala...dar am uitat
Zeno o luati pe urmele lui henry james?Italia...Shakespeare..Romeo, oh Romeo...
Eu ii spune la al meu:anto...fa fredoca-n reclama si radem..
Dacategoric prin TM.Toate drumurile duc la...TM
ehe Liliana mi piacerebbe !Chi sa?Forse...mai vedemus...eu ma gandeam la alte continente.

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Liliana, deci cum e la voi de Craciun? Sau ma rog... in perioada aia... Merita sa dam o fuga?

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas,
Poze1,
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Zenoaici doar cind e frig nu e prea frumos...dar de vazut sint f.multe de vazut...apoi la o ora e marea si 1/2ora munte....de craciun nu e frumos ca nu e zapada...dar de-acum nici in Ro.nu mai e...asa ca merge...mie imi lipseste mult zapada de craciun....dar frigul nu imi place
Luciadada....prin Thailanda ma gindeam si eu...prin Asia...Africa e urita si periculoasa,in Egipt doar piramidele merita si muzeul egiptian,poate si bariera coralina a marii

Mergi la inceput

Zeno si eu cred ca Austria iarna-zapada,Vienade Craciun...ce poate fi mai romantic iarna.Vara...categoric Italia!Si France!mamaaaa,daca nici astea nu-s amour curat, nu stiu ce mai poate fi!
Liliana australia cum suna?Nu doar obiectiv turistic.Egiptul m-a fascinat de mica...datorita filmului:sfinx.
Ma opresc.visez din nou cu ochii deschisi.Deocamdata.Candva...poate va fi realitate.

Mergi la inceput

LuciaAustralia??'...poate ne explica Zeno ceva...
cu ochiul nu prea imi face....si prea departe ....

...fug sa imi fac injectia

Mergi la inceput

da aus...la mine face si face raaaau..bafta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Mmmmmmm.... mai fetelor... australia e cea mai frumoasa tara din lume... Offff... de-as ajunge mai repede inca o data pe-acolo!!!

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas,
Poze1,
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Norocoaso!

Mergi la inceput

...mi-am facut inj.,acum ma pregatesc sa iau cina gatita de sotul meu.....apoi merg sa vad un frumos film de casa....si uite asa a mai trecut o zi,mai e putin pina luni...noapte buna fetele....si daca veniti prin orasul lui Dante,Michelangelo,Da Vinci....anuntati-ma...!!!...

Mergi la inceput

Noapte buna iubita!Si pofta mare!Si ...nu mai e mult pana luni...dar bucura-te de fiecare zi din viata!
Zeno gute nacht!

Mergi la inceput