ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pai si atunci cum facem?Ne vedem pa seara,sa vad si al meu cum scapa sau in mai?Eu nu vreau sa te stresez in plus, ca voi stiti exact cum sunteti(obositi,trebuie sa fiti atenti cu prietenii la care stati,eu stiu?)Ma multumesc cum spui tu iubita.Dar topt ne vom vedea pana la urma, nu?

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Cred ca in mai ne vedem. Dupaamiaza sunt programata la shoping. Am vazut ca aveti niste pantofi super frumosi si ieftini. O surpriza de dupa pasti... Dar in mai sigur ne vedem. O sa stam cam 3 saptamani asa ca avem tot timpul.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Pai tickerul meu de la semnatura, unde scrie Barzoiul buclucas. Lucia, deci chiar patimim impreuna luna asta. SUna bine ce spui tu cu pete alea. Tu la cat ai CM? Stii in ce zi ovulezi? Eu in 16-17.

www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaaaaaaa.........
M-am prins si am vizionat deja barzoiul.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

si eu il vizionez luna de luna, dar nu reusesc deloc sa-l prind, fir-ar sa fie.

www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Poate luna asta se prinde um se prind mustele de miere. Ei? Ce zici de asta?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

GEO30
N-as vrea sa supar fetele de pe aici care sunt adepte ale tratamentului dr Andritoiu, dar este un mare balon de sapun. Eu sunt psiholog de meserie (acum e ora dezvaluirilor profesionale, daca Ioana a a spart gheata) si pot sa-ti spun ca primul detaliu care trebuie analizat in astfel de tratamente minune- este pretul si modalitatea de a-l comercialiaza. Care pret la dr Andritoiu este enorm si variabil, probabil cum miroase el omul ca e disperat sau ca are posibilitati finaciare. A fost anul trecut un mare scandal la "naturiste si homeopate" fete care platisera intre 6 mil si 22 mil!!! pe exact acelasi tratament. Desi el sustine ca e personalizat.Si care fete s-au intalnit dupa pe acel topic. Ulterior, fetele au facut schimb de informatii pe forum si au decriptat marele mister care pluteste in jurul acestui tratament minune. Sunt niste derivati din produse apicole pe care singura ii poti gasi la orice Apicolo cu preturi de bun simt...cat ai face o piata asa...SI SUNT INVARIABIL ACEEASI, desi pretul variaza ...de la 6 la 22 mil. Asta anul trecut...
Daca un tratament si-ar dovedi eficienta terapeutica, inventarorul lui l-ar breveta. iar banii obtinuti din brevete sunt de ordinul a sute de mii de euro, sau milioane. asa ca ar trai linistit omul si nu s-ar mai complica cu colete postale si plata ramburs. Stiti de ce se face plata prin Posta iar nu in cont bancar? pt ca un cont bancar lasa "urme" in cazul unui scandal, acuze, se poate dovedi cat incasa.Dintr-o activitate neautorizata, pt care nu plateste taxe, impozite. si pt care nu are autorizatie a ministerului sanatatii.sau paote are, dar pt fiecare produs in parte, care comerializate le poti gasi si pe piata libera, la pret de bun simt.Plata prin posta e cea mai sfanta pentru orice gen de inselatorie....
Nu vreau sa dati cu pietre. Poate ca tratamentul in sine e bun, nu zic nu. Nu se explica insa preturile decat printr-un efect psihologic de a profita de disperarea unor oameni bolnavi. Incecati sa luati schema de tratament de la fetele care au postat-o pe forum anul trecut si sa va obtineti aceleasi ingediente din Apicola, etc.
Scriu asta pentru fetele care nu au prins acele postari de anul trecut pe "naturiste.." cautati arhiva.
Eu personal am facut un tratament naturist cu rezultate spectaculoase in tratarea unei alergii, era si propolisul in schema. dar cumparate toate de la Plafar.Asa ca puteti obtine acelasi tratament doar informandu-va pe net, fara sa platiti sume exorbitante. Canalul Euforia nu e un gaj deincredere pt nimeni...la cat incaseaza orice poate plati la randul lui pt a-si face reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Hristos a Inviat!
Iata ca m-am intors si eu din vacanta.Sunt bine,inca nu am scapat de nenorocitele astea de bufeuri si astept cu nerabdare CM.
Lucialu am revenit din nou,iar de aceasta data nu mai plec,raman cu voi.
Ioanatugsfac galerie
Gabitu ma bucur ca ai vesti bune.
Boo in sfarsit ai scapat de chinuri.....superrrrrr.
Zenobia,Flory,Liliana,Bluel,Cristy,Geo,Ralu-T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Zeno, cum ai facut tu chestia aia ????

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Zeno da.Surorizam la greu
Pai sa spun asa:CM la 26Z.Cand exact se intampla(cf. fazei luteale)nu stiu.Ca nu m-am monitorizat niciodata.Luna asta este prima in care incercamDar tinand cont, ca de cand am facut injectiile homeopate am CM la un asa interval, cu aceleasi simptome luna de luna, dureri si sangerari intre CM, inseamna ca totusi ovulez.Durerile si sangerarile pot fi de la ovulatie, ca am ramas mai sensibila cu ele, special OD.Iar calculatoarele de pe net m-au dat pe spate ca se pare ca difera data cand.Eu am prestat de la cea mai devreme data, pana la cea mai tarzie,plus cu ocazia sangerarilor.Sa fiu siguraDar acum nu in fiecare zi, ci tot la 2,cam asa, sa nu ma imbet cu apa chioara la propiu
Asa ca, what's done it's done si acum asteptam.Pup barzoaica zapacita, ca uita sa monitorizeze propiul tickerDe asta ii spui tu buclucas?
Madas fata curajoasa si desteapta!Pisicoloaga noastraAi maaaare dreptate.aia ar trebui sa plateasca altfel.Asemenea specimene isi gasesc locul la denumirea de infractori de cea mai joasa speta, ca profita de necazurile oamenilor cele mai mari:boala.
Jubicaaa ADEVARAT A-NVIAT! sa te vaz pe aici ca nush ce-ti fac!
Gabita'nteles, sa traiti!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput