ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Jubica bine ai revenit. Iti tin pumnii sa scapi cat mai repede de probleme.
Zeno, chiar? cum ai facut?
MadaS super interesant ce ai spus. Nu sunt nici eu de acord cu aceste lucruri. Nu-mi place sa se profite de oameni care nu mai au alte sperante...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

CIAO...!!!!....eu am lenevit pina acum in pat...nu puteam sa ma trezesc...
Lucia.....cumintica la pat mai mult de 3 zile nu am stat,dar oricum nu fac mare lucru,ma mai plimb prin casa,ieri am iesit putin si afara.....si gatesc dar retete din astea la 5 min.in rest treburile casei le face sotul...dar mi se pare penibil sa faca el si apoi mai e si asa de neindeminatic.......petele tale sigur sunt de la eliberarea ovulului asteptam raspunsul de la intilnirea cu gigeii......
Zenobia....sper ca si ovulul tau a intilnit un "gigel-praslea"si a fost dragoste la prima vedere.........
Ioana....in ce privste interviul stiu ca asa fac....dar la faza cu intrebarea deplasata sotul tau a fost super...le-a dat un raspuns de i-a lasat fara cuvinte...
Adelamariaeu cred ca esti pe la odisee...iti trimit un de pe meleagurile astea...
Gabitabravooo....ma bucur din tot sufletul ca ai luat startul,multa bafta....si fara stres...
Raludaca te ajuta cu ceva,chiar mie mi-a explicat Tutu ca afara diphereline se cheama decapeptyl,important e dozajul de 375mg(sunt de mai multe gramaje)...si parerea mea ca 9 luni e fff mult pt acest tratament....dupa 6 luni cu D.poti incepe avea probleme cu oasele...nu mai zic de CM care poate veni cine stie dupa cite luni de la intreruperea tratamentului....lasa-i pe francezi(dr.din alte tari nu sunt mai ceva decit ai nostri)...Tutu e mai destept...stiu ce spun ....tie ce sa iti urez?: tratament fara efecte secundare, cred ca suna bine...joaca-te linistita cu "dansul"si spermograma buna la analiza viitoare
Boo,Alexia,Geo,Jubica....toate fetele......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Boo, intra aici si fa-ti si tu http://www.lilypie.com./trying_to_conceive.php
Lucia, deci ne testam in acelasi timp. Clar mai bine asa decat sa numar zilele ca beleuza.
MadaS, sunt perfect de acord cu tot ce ai spus. Si la tot ce ai spus tu se adauga si psihicul omului care face minuni

www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Liliana pe 16 ai testul, nu?
Eu chiar sunt fara stresuri. M-am rugat si am spus sa se intample ce trebuie. Am cedat lui DD raspunderea pentru ce se intampla si pana acum a avut grija bine, nu? La ffel vom merge si in continuare.
Inca o data BAFTA.....
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori79 spune:

Buna, fetele!
Geo30, intr-adevar, am tinut tratamentul lui Andritoiu 2 luni anul trecut, din lulie pana in septembrie, cat am fost mai libera, asa, cat de cat, ca tota ziua aveam de facut potiuni, ceaiuri si tincturi si cand terminam o serie trebuia sa incep alta si tot asa. Dar am fost constiincioasa si am facut tot ce trebuia. Am zis ca poate poate iese bebe. M-am simtit f bine cu tratamentul naturist, m-am "curatat" in adevaratul sens al cuvantului de toate toxinele cu care suntem bombardati din alimente. Mi s-a curata tenul si aveam o luminozitate aparte, toata lumea ma intreba cu ce crema ma dau pe fata de am un ten atat de perfect... Ma rog, a fost ok. M-am simtit bine si din punct de vedere al endometriozei, nu ma mai dureau sanii inainte de ciclu, nu mai aveam dureri, dar eu oricum dupa laparo nu prea am mai avut dureri. Problema e ca acum au revenit si chistul pe stanga e la loc si ma dispera gandul ca trebuie sa o iau de la capat.
Chiar pe la inceputul lui septembie mi-am facut analizele hormonale si absolut toate au fost in limite, deci cu siguranta tratamentul a fost eficient din punctul asta de vedere. Dupa, nu stiu cat m-am mai pastrat eu in limite, dar acum vreau sa mi le repet sa vad ce mai e pe acolo.
In ceea ce priveste tratamentul diferentiat al endometriozei, nu prea cred eu ca le diferentiaza Andritoiu prea tare. Din cate am citit eu de la alte fete, cam toate au primit acelasi lucru, dar la preturi diferite. De ex., eu am platit 500 RON. Nu mi-a parut nici mult, dar nici putin, dar am zis ca n-are ce rau sa-mi faca, mai ales ca am avut drum la Targu Jiu si m-am dus personal la el sa mi le iau. Parea un om de treaba. Vine lume din toata tara la el.
Oricum, sunt hotarata sa fac TOT ce-mi sta in puteri sa am un copilas, asa ca in incercarile mele probabil ca voi ma trece prin multe. Nu stiu ce pacat atat de mare am facut in viata asta, de m-a pedepsit Dumnezeu asa, exact ce imi doresc mai tare sa nu am...
In concluzie, tratamentul lui A. este un f bun detoxifiant si face bine, dar la mine rezultatul nu a venit. Bineinteles, nimeni nu poate garanta acest lucru. Fiecare organism lucreaza diferit.
Ioana, eu am reusit sa te vad doar partial. Am lasat pe TVR1 de cand au inceput stirile, si nu m-a ridicat decat sa tai cateva felii de cozonac, ca tocmai venise cineva pe la noi. Cand m-am intors, reportajul era pe terminate, am reusit sa va vad la masa si, bineinteles ca te-am vazut si pe tine. Oricum, eu te stiam asa, cat de cat, ca te-am vazut in pozele pe care le-ai postat pe DC si stiam ca ai un sotdragut. Te astept cu vesti bune de la analiza de sange.
LilianaFi, iti tin pumnii strrrransi sa fie bb luna asta.
Lucialu, Gabitu, , Zenobia, va pupacesc pe toate

fori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Boo daca nu scrii cum stii tu(vreau si ioooo...plus emoticonii de rigoare) ma supar.Si n-are efect.Ii spun la Zeno sa nu-ti zica!
acum serios, la anunturi si probleme tehico-tactice ti se explica frumos tot.Pe pagina princ.jos de tot.Capisci?
Zenocorect!
Liliana pupici multi!!!Lasa-l mai sa faca cum stie saracu'.acum te-ai gasit sa critici, soacra ce esti!Bine ca face!si apoi ce conteaza cum este prin casa, voi aveti scopuri mai nobile si mai marete de indeplinit.Cui nu-i place sa nu va viziteze!Na!Oricum, daca esti la dublu, o sa ai casa intoarsa multi ani de aici inainte!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

am pus mai sus linkul. hai, mah, ca e simplu

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Liliana, Ioana, de mult n-am mai facut o galerie pe-aici!

sa fie:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Gabitada...pe 16...nu stiu daca pot astepta atit... as face si simbata unul...vedem
Lucia...ai mare dreptate,multumesc ca ma mai tezesti la realitate...sunt cam agitata zilele astea
Zeno....ce galerie impresionanta....se imparte in 4:IOANA,EU,TU SI LUCIA....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Lucialu
Eu nu ma grabesc sa dau cu pietre. Poate omul e cercetator cu adevarat, specializat in apicultura. Poate e doar profesor...de sport....)))
maniera lui de a comercializa, detaliile plata ramburs, de a jecmani oamenii, cu sume care depasesc de 7-8 ori salariul mediu pe economie, ma face sa-l includ in acesta categorie a comerciantilor de vise...pentru oameni disperati de o boala sau un vis superb, acela de a avea un copil. Si aici eu nu pota actiona contra lui, ci doar putem noi, cele care suntem pe acest forum si stim clar ca nua steptam interese materiale ci doar sanatate si bebei, sa facem sa circule informatia in scopul de a evita ca si alte fete sa cada in plasa.Informatie e singura vitala, prin ea ne putem apara. deci, faceti tratamentul, dar cu produse luate de voi din Apicola, Plafar iar nu vandute de el la preturi exorbitante. Iar GEO30 a vazut ea ca nivelul lui de informare (nu face distinctia intre o afectiune si alta) este mult sub al nostru, care ne ajutam cu link-uri si info de ultima ora.
RaluT, 3 luni e recomandat.Frantuzoiaca aia nu stia ce vorbeste...maxim 6 luni in cazuri grave, stadiul 4. De la 9 luni intrevine risc major de osteoporoza.

Mergi la inceput