FIV 113
Raspunsuri - Pagina 7
madalina28 spune:
OANA,DANA, sincer imi pare tare rau ma-ti impresionat pana la lacrimi,nu-mi vine sa cred.Dumnezeu stie ce face si nimic nu e fara rost,o sa ma rog pt voi sa treceti mai usor peste asta
Madalina
si maine e o zi...
zouzounaki spune:
.....doare cumplit...cuvintele sint de prisos
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
aniast72 spune:
Citesc si nu pot sa cred ca e adevarat...sunt fara cuvinte.
Acum o saptamana petreceam si acum...
Nu pot decat sa ma rog la DD sa va dea putere sa treceti peste acest groaznic hop din viata si forta sa o luati de la capat.
Trebuie sa reusiti...
Oana, Danuta, sunt alaturi de voi.
Andreea
M Oana spune:
Fetele mele dragi va multumesc si pentru telefoane si pentru SMS-uri si PM-uri si pentru fiecare gand si cuvant trimis pe forum. Cand in cadere primesti niste manute intinse spre tine, parca nu mai simti duritatea asfaltului.
Deocamdata nu prea pot accepta realitatile zilei de azi, imi va fi greu sa accept si CM-ul care urmeaza si care am inteles ca va fi ca niciodata, nu pot schimba trecutul, nici prezentul, nu ramane decat sa ma iau de guler cu viitorul, sa vedem ce imi rezerva.
Acum cateva minute mi-a trecut prin minte ca parca Saftoiu Gina la primul FIV a avut sarcina oprita in evolutie si la al doilea FIV a fost OK, acum fiind cu rezultatul fericit in brate.
Eu voi cauta maine in arhiva, dar poate sunt fete mai vechi care isi amintesc povestea ei.....
Cat timp inima omului bate, poti sa-i iei picioarele, mainile, cat mai multe organe, el va continua sa lupte, va invata sa se deplaseze fara picioare, sa traiasca fara organele lipsa, sa se bucure de un nou rasarit de soare, de lucrurile marunte si magice din jurul lui....
Cred ca asta face parte din natura umana, sa lupte, atat timp cat totul nu este pierdut.
Cum altceva nu pot sa fac, voi continua sa lupt pentru a aduce un sufletel in familia mea, cu speranta ca el va trece prin cat mai putina suferinta, desi suferinta face parte din viata si acopera chiar o mare parte din ea..........
cristinici spune:
Moana, Danap nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat.Dar viata e o lupta chiar daca pierdem sau castigam, important e ca avem oameni adevarati langa noi care ne ajuta.Capul sus si inainte, alta solutie nu avem.
cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
Dariela spune:
KoraPop - Multumim pentru listuta. Fie ca DD sa ne ajute pe toate!
Zouzounaki - Multumesc mult de tot pentru informatii. Progesteronul meu este deja cumparat si in drum spre Romania. Joi o sa-l primesc si sper sa fie cel care trebuie (persoana care l-a cumparat s-a descurcat fara reteta)! S-ar putea sa mai apelez la tine ca vad ca esti foarte bine informata.
Andicu - Si informatia ta a fost foarte folositoare. Se pare ca deocamdata nu mai au pe stoc dar il vor reface dupa 15.04.
Liliana - Bafta la ET!
dariela
zouzounaki spune:
Dariela de unde ai reusit sa obtii pina la urma?din Germania?eu tocmai am primit raspunsul azi ,ca in germania nu se produce doar hidroxiprogesteron...si cunostinta mea a intrebat la mai multe farmacii in Stutgard...poate ne zici mai multe..din ce oras...si fara reteta e superr...
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
Dariela spune:
Din Germania. Dar acum am ajuns sa ma indoiesc ca este cel bun (nici nu stiu exact cum ar trebui sa arate). S-a vorbit joi cu cineva de acolo, i s-a explicat pentru ce este necesar si astazi am primit telefonul ca deja e cumparat si trimis. Eu n-am trimis nici o reteta si nu cred ca acolo poti face rost de ea ca in Romania.
Am trimis o reteta si in Ungaria. Acum o sa vad daca cel din Germania nu este bun, asta e! Poate fac rost de el din Ungaria.
dariela
cris86 spune:
Fetelor,eu tot din Germania am facut rost de Progesteron injectabil si mi-a trebuit reteta.Am trimis 20e pt.30 de fiole de 100 mg
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
miki-miki spune:
MOana si Dana nu am cuvinte. Tb sa fiti optimiste pt ca DD va v-a implini dorinta de a fi mamici intr-o zi.
MOana parerea mea este sa faci analize analizele genetice pe embrionul care il vei elimina. Sper sa nu te superi dar cred ca asta ar fi cel mai bine. Intereseaza-te repede unde poti face ac anal genetice.
Venera, KITTA Am mai intrebat si eu la o farmacie si tot asa mi-au spus ca nu se mai fabrica. Multumesc pt info
MRL, Pussi, Zuzu, Mirela 1
Miki