FIV 113

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

miki-miki am primit emai-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cuuuuuuummmmm?! Nu pot sa cred ce se intampla. Sunt de-a dreptul furioasa, si nervoasa. Nu e drept. De ce atatea sperante si apoi o cadere de la km intregi.
Of Doamne, fetelor cat de bine va inteleg toate trairile si frustrarile. Iar intrebarile nu au raspuns. Dar gandul la o noua incercare mi-a facut cel mai bine. Putere fetelor sa va ridicati si sa o luati de la capat. Si va doresc sa o faceti cat mai repede caci anii trec.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

N-am crezut ca o femeie gravida viseaza noaptea soricei si am trait sa visez soricei noaptea.
N-am crezut ca o femeie gravida are 2-3 orgasme noaptea in somn si ma trezeam noaptea visand tot felul de scene si nu numai visand....
N-am crezut ca voi trai sa nu pot bea o gura de cafea, in schimb sa ador sa beau cat mai multa zeama de varza. N-am crezut ca voi ajunge sa-mi cumpar vreo 3-4 borcane cu castraveti, caci tanjeam dupa ei, mai mult ca dupa orice aliment.
N-am crezut ca sanii se pot intari si pot devenii durerosi, iar noaptea cand te intorci de pe o parte pe alta, simti cum te dor.
N-am crezut nici ca soarta poate fi atat de potrivnica sau atat de cinica.

Toata copilaria am visat la o familie, la dragoste, la copii si nu pot accepta sa-mi fie refuzate aceste vise, pentru care am luptat atat.
Mi-as fi dorit sa nu ma fi inzestrat Dumnezeu cu atata dragoste de copii, cu atata dorinta de a avea o familie, caci as fi dus mai usor soarta de acum.
As vrea sa spun ca durerea de acum o pot inlocui cu o cariera, cu alte impliniri, dar dorinta de a avea copii la mine e prea mare si a fost mare de cand ma stiu. Am refuzat ideea ca nu pot sa am un copil si am luptat dupa fiecare esec, cu si mai mare inversunare. Iar soarta mi-a raspuns implacabil cu acelasi rezultat.
Stiu ca intr-o buna zi voi avea copilul meu, natural sau prin FIV sau adoptat si pentru asta trebuie sa ma adun si sa merg mai departe.
Cunosc cazuri cu mult mai disperate decat al meu (am o prietena care are 2 copii cu boli incurabile amandoi, desi testele genetice facute afara nu indica nicio anomalie a parintilor) si le apreciez pe femeile care dupa atata suferinta devin parca mai bune, mai frumoase, mai spirituale. Sper sa pot sa fiu o astfel de femeie........

Va multumesc din suflet TUTUROR, stiti cat de mult va iubesc si va simt aproape.
Nu trebuie sa va lasati demoralizate de esecurile noastre, asa cum nici noi nu ne lasam, chiar daca doare al naibii. Acum mi se pare cumplit ca organismul meu nu da niciun semn de CM, ci numai semne de sarcina, ecograful arata sarcina, numai ca TREBUIE sa accept ceea ce spun analizele de sange.
Lachiuta iti multumesc pentru telefoane din tot sufletelul meu ranit, dar inca intreg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Moana...nici nu stii ce mult m-am bucurat pt tine dimineata!!! Nu stiu ce sa-ti spun in momentele astea, decat ca trebuie sa ai mare incredere si multa forta sa depasesti si sa mergi inainte! Si asa cum te stiu eu, sigur asta vei face! Sunt necajita fiindca tu esti o luptatoare si chiar e nedrept, dar....din pacate asta pare sa nu aiba mare importanta! Chiar nu mai exista nicio faramita de speranta? Te imbratisez si imi doresc sa simti ca-ti sunt alaturi! Din pacate asta nu te ajuta cine stie ce!
Danap, si tu ai trecut prin multe...eu nu am uitat cat ai suferit si tu...acum sa aud ca esti in aceeasi sit. cu Oana.....fetelor...Dumnezeu are planurile Sale cu noi si suntem prea mici sa punem intrebari de genul DE CE? Imi pare sincer tare rau....nu-mi vine sa cred...stiu ce inseamna sa fii in culmea fericirii si sa te prabusesti in cateva clipe... Sunt cu sufletul alaturi de voi!

Scuze...ca am intrat la acest subiect, dar am aflat vestile astea si trebuia sa spun ceea ce simt!
Si poate cine stie, cat de curand o sa ma alatur voua...fetelor de la FIV!
Pana atunci...numai BAFTA si sa nu cunoasteti gustul amar al esecului!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

MOana nu-mi vine sa cred ce citesc....imi pare rau....
Dana p nu stiu ce sa spun, imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

- dar nici un icon din lume nu ar putea descrie ce e in sufletul meu cand citesc ce citesc! Cuvintele nu-si mai au rostul...nu as stii ce sa spun asa ca nu zic decat ca DD e mare si pana la urma veti avea copiii vostri!Acum nu va spun decat sa aveti putere sa treceti peste aceasta incercare taaare grea!Sunt cu sufletul alaturi de voi dragele mele Oana si Dana!
pussilica- din tot sufletul meu iti urez felicitari mamico...sa ai o sarcina fara probleme!!!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Oana ,Dana sunt alaturi de voi,nu pot sa cred ce se intampla,ma doare sufletul si chiar daca stiu ca acum cuvintele sunt inutile va spun din tot sufletul ca pana la urma trebuie sa reusiti sa aveti copilasii vostri intr-un fel sau altul.Viata fiecarui om e plina de suisuri,coborasuri,de poveri pe care trebuie sa le ducem,de obstacole peste care trebuie sa trecem....cand veti reusi sa treceti peste aceste momente grele,o veti lua de la capat cu mai multa hotarare si indarjire!DD sa fie alaturi de voi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Oana, dana, incredibil!!! Sunt socata, plang si nu-mi vine a crede ca a fost posibil asa ceva! Oana, iti impartasesc trairile si ambitia si STIU ca visul tau se va implini!!! Totusi, daca ecograful iti arata sarcina, nu e normal sa ramana acolo un embrion mort, trebuie verificat ft bine, daca este intr-adevar sarcina oprita in evolutie, poate e nevoie de chiuretaj, sa nu faci, doamne-fereste vreo infectie. Offf, Doamne, nu e drept!!!

miki, am intrebat si eu la farmacie si mi-au zis ca nu se mai fabrica progesteronul injectabil. Am trimis un mail la Terapia, ca e ciudat ca produsul lor apare totusi pe net si astept sa vad daca imi vor raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Oananici cu floricele nici cu icon-uri nu iti vom ridica moralul. Toate stim ca este cea mai cumplita pierdere atunci cand ai avut totul in mana. Eu ca sa te incurajez pot sa iti spun ca tetsul meu nu da gres, adica ala cu verigheta. Si iti spun fiindca am facut si la fete care erau la menopauza si nu le-a iesit nimic. Asa ca mai sunt sperante. Asa cum cred pentru tine cred si pentru mine si uite ca eu merg mai departe desi sunt muuuuult mai batrana ca tine.
Miki, Venera_heu am intrebat de mult la Terapia, caci firma mea le furnizeaza unele materii prime pt. medicamente si credeam ca poate imi pot face la comanda, ca la croitor (glumesc ca sa va mai inveselesc!), dar raspunsul a fost niet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

MOana,DanaP,nu am cuvinte fetelor,stiu perfect ce simtiti.Ma rog la Dumnezeu sa va dea putere sa mergeti mai departe.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput