FIV 113
Raspunsuri - Pagina 21
nicole74 spune:
Va urez tuturor un Paste Fericit, alaturi de cei dragi. Fie ca dorintele voastre sa se implineasca! Iar Domnul sa va daruiasca bb-ii mult asteptati si doriti!
Eu sunt convinsa, acum, dupa drumul cel greu parcurs pentru a o avea pe Ioana, ca nu este imposibil. Trebuie doar sa nu va abandonati visul si sa va ridicati de fiecare data cand esecul va doboara. Veti reusi, cu siguranta daca continuati sa luptati! Iar la sfarsit totul va fi uitat si in comparatie cu ce aveti, atat de mic vi se va parea efortul!
Va pup si va doresc multi !
Nicole 6 saptamani & Ioana Alexandra
poze
dana p. spune:
Am intrat sa va urez si eu un "Paste fericit, cu multa liniste in suflet, cu dragoste si sanatate si sa priviti cu speranta in viitor!!"
Pussi, felicitari pentru bebelusi, sa fie sanatosi si sa va aduca multe bucurii! Ai grija de tine si de ei pentru ca sunt foarte prestiosi!
Delia, imi pare rau ca nu ai reusit de data asta, dar cred ca atunci cand il vezi pe Rudy iti mai trece din suparare, pentru ca el este un copil scump foc si te face sa uiti de nereusita asta.
Oana, trebuie sa ne revenim si sa vedem ce avem de facut in viitor.
Va pup pe toate.
zouzounaki spune:
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi indeparteze obisnuinta.
Dumnezeu a spun NU .
Nu eu trebuie sa ti-o indepartez, ci tu trebuie sa renunti la ea.
I-am cerut lui Dumnezeu sa-l vindece pe copilul meu handicapat
Dumnezeu a spus NU.
Spiritul sau este intreg, iar corpul sau este trecator.
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare.
Dumnezeu a spus NU
Rabdarea este un derivat al durerilor; ea nu se acorda, ea se invata.
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea fericire.
Dumnezeu a spus NU.
Eu iti dau binecuvantare; fericirea este in tine.
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma scape de durere,
Dumnezeu a spus NU.
Suferinta te face sa lasi la o parte grijile lumesti si te aduce aproape de mine.
I-am cerut lui Dumnezeu sa creasca spiritul meu.
Dumnezeu a spus Nu.
Tu trebuie sa te cresti pe tine insuti, dar ma voi ingriji ca sa fii roditor.
I-am cerut lui Dumnezeu toate lucrurile care ar putea sa-mi incante viata .
Dumnezeu mi-a spus Nu
Eu ti-am dat viata, asa ca poti sa te bucuri de toate lucrurile.
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma ajute sa- i IUBESC pe altii, asa de mult cat ma iubeste El pe mine.
Dumnezeu a spus...Ahhhhh, in sfarsit ti-a venit ideea cea buna.
Aceasta zi este a ta NU O RISIPI
Fii Binecuvantat de Dumnezeu
UN PASTE MINUNAT DE RAI LUMINAT!!! HRISTOS A INVIAT!!! si odata cu El,sa inviem si noi sufleteste,sa devenim mai buni,sa purtam mereu in suflet LUMINA...ADEVARAT CA A INVIAT!!!....
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
danyalo spune:
Va urez din tot sufletul Un Paste Fericit !
In aceasta noapte cand orice dorinta spusa cu credinta din toata inima ti se poate indeplini va doresc sa vi se indeplineasca cea mai arzatoare dorinta... !
Multa sanatate voua si celor dragi!
dany
bety spune:
Hristos a Inviat!
Paste Fericit si sa vi se indeplineasca cat mai curand toate dorintele!
P.S. Anul trecut eram in focuri...pe 13.04 am avut ET si chiar dupa Paste, pe 27.04 am facut bcg-ul.
Amintirii, deh vreo 7 ani de amintiri!!!!!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice are bebelina mult dorita
Poze dragi
slideshows
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor-vin de la forumul Fiv in Ungaria, am inceput sa merg in Ungaria la clinica Kaali pt. FIV, si vreau sa va intreb ceva daca stiti va rog sa mi raspundeti- la prima eco vaginala dr. mi a vizualizat 7 foliculi, 3 pe un ovar si 4 pe un ovar destul de mari din care cel mai mare de 16 mm-eram in a 7 a zi a ciclului, si nu am luat nimic de stimulare nici alopat, nici naturist- la urmatoarea eco dupa 10 zile de AC - si in a 11 zi a ciclului aveam aceiasi foliculi, de aceleasi dimensiuni,dr. a zis ca sunt probabil chisturi, foliculi restanti si mi a zis sa revin la ciclu ca nu a mai vazut asa ceva, voi ce parere aveti fetelor, ati mai intalnit asa ceva?
KoraPop spune:
HRISTOS A INVIAT!
Dragele mele,
Azi zi 3 de stimulare ( zi 6 a ciclului) am fost la prima ecografie: endometrul e micut dar are timp sa creasca ,azi avea 2,3 mm, pe OD am doi foliculi : 14,4 mm si 10,9 mm si pe OS un folicul de 6,5 mm.Cam atat deocamdata...poate mai apar si alti foliculasi,mai au timp ,dr. a zis ca e bine si miercuri ma duc din nou la eco,apoi joi refac analizele ( estradiol,LH si progesteron) si in functie de rezultatul lor imi mai ajusteaza doza de menogon.La stimulare usoara ( adica numai cu menogon) cred ca se "nasc" foliculasi mai putini,dar sper sa fie de calitate...oricum as continua pana la capat si cu unul singur, cu 3 deja e bine...Pana acum de sambata de cand am inceput stimularea am luat 2maca/zi ( de azi am sa iau 3/zi), 1 elevit, 1 acid folic, 1 vit C si 1 vit B6.
Ce parere aveti?
pe toate si ma duc sa citesc din urma sa vad ce ati mai scris!
Revin!
Kora
CARPE DIEM!
pussi spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
kora stai foarte bine! Vad ca Tutu merge pe sistemul unguresc..monitorizari de foarte devreme si dese! vad ca esti si optimista si asta conteaza enorm! cu foliculasii..mie mi-au aparut la Fiv 1..foliculi noi si in Z7 de stimulare..asa ca si tie sigur iti vor aparea si altii! Cu endometrul la fel are timp sa creasca..la mine in Z 5 era 5mm ! Iti tin pumnii!!
PUSSI 4+
lilianaFi spune:
HRISTOS A INVIAT...!
KORAeu zic ca pt z.3 de stimulare stai bine...multa bafta in continuare...iti tin pumnii....numai bine....eu fac luni beta hCG
Pussi ....cind faci ecografia??? Sarcina usoara in continuare...pina la termen