FIV 113

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Andicule:) ce burtik frumos aaaai!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Pussi, felicitari!!!!!!!!!

Doamne, Simonette, ce pui frumos ai!
Hai ca poate trecem si noi pe la voi intr-o zi, ca mai am un pic si incep serviciul :((

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

MOana, saptamina patimilor ai trait-o din plin...Stau si ma intreb de unde ai in tine atita putere, forta de viata( si un real talent in ale povestirii)incit nu pot decit sa te admir. Esti un exemplu pentru cele care nu mai avem curajul de-a o lua de la capat, de-a cauta raspunsuri...Credinta ne-o intarim traind aceste experiente, unele placute, altele dureroase..
Tuturor viitoarelor mamici, aspirantelor la acest minunat titlu, fetelor aflate in tratamente
Paste fericit!

Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat,
Crede si uita tot ce-ai indurat.
EL ti-e lumina, caci EL te-a creat.
Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat,
HRISTOS A INVIAT!
PASTE FERICIT!!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"13

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

DRAGELE MELE VA DORESC SI EU UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI VOUA
EU CHIAR ZILELE ACESTEA VOI BOTEZA UN BAIETEL,ABIA ASTEPT SA MA DUC SA-L VAD,LUCRUL ACESTA MA VA FACE FOARTE FERICITA
OANA CU VESTEA TA MAI FACUT SA PLING CHIAR DACA EU ACUM MA SIMTEAM FOARTE FERICITA PT CA MA DUC SA-MI VAD FINUTUL,CAPUL SUS ALCEVA CE POT SA ZIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

MOana,am ramas fara cuvinte..........

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

MOana de la agonie la extaz numai in cateva zile. Asta e viata si fiecare tb sa invete cate ceva din tot ce i se da in viata, pt ca nimic nu e la voia intamplarii.Tb sa te linistesti si toul va fi asa cum vrea DD.
Galuscuta nu cred ca tb sa iei hotarari asa de drastice, toul se poate rezolva cumva. Si eu am 4 incercari de FIV la activ si nu ma gandesc din diverse motive la adoptie.Am incredere ca toul va fi bine . Nici varsta nu e chiar un avantaj in cazul meu, dar cu calm, dragoste, intelegere si un pic de intelepciune se rezolva.
Pusii sa-ti traiasca sambureii, asa valoare mai zic si eu. Fac treaba buna ungurii.
Gravidutelor va pup pe toate.
Paste fericit !
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LIANAAA,LACHI,scumpele mele.....am vizitat ieri,in vinerea mare o prietena care a nascut 2 galusti pe 4 april,baietel si fetita,.....uitati aici ce fericire http://family.webshots.com/photo/2605876550072337911ayYQlT

Eu .....cand i-am vazut am simtit cum mi se inmoaie genunnchi...si m-am gandit la voi ce bucurie la patrat va asteapta.Va pup!Si Liana sa ne spui si noua cand afli ce ai!
PASTE FERICIT la toate fetele si fie ca iepurasul sa nu uite de ce ne dorim noi mult de tot :prunci sanatosi si norocosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

PASTE FERICIT va doresc tuturor![flo]

Eu de joi seara am inceput "injectarea" cu diphe si de azi incep stimularea ( 1 diphe+3 menogon)....
Nu am avut cand sa citesc ce ati mai scris,dar promit sa recuperez luni si sa va scriu mai multe mai ales ca luni dimineata am prima ecografie...Va pup pe toate si va multumesc celor care imi tineti pumnii.Doamne ajuta-ne pe noi toate!
Sarbatori fericite!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

....tuturor va urez:PASTE FERICIT si MULTA LINISTE SUFLETEASCA!

Mergi la inceput