FIV 113

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Fie ca Lumina Invierii sa ne aduca in suflete liniste si bucurie!
Cris86 - Eu sunt de acord cu propunerea ta. Am vazut pe forum mai demult o rugaciune, foarte potrivita dar nu mai stiu cand a fost postata.
Galuscuta - Vorbeste mai mult cu sotul tau, gaseste un aliat prieten/ruda, prezinta un caz de adoptie cunoscut si pana la urma sigur va accepta.
Kora - Multa bafta la injectare!
Dana - Impresionanta povestea ta. Dorinta ta de a deveni mamica te va ajuta sa alegi calea cea mai potrivita.
Moana - Ma rog pentru tine ca situatia lui Alexandru sa se clarifice si sa-l poti lua acasa definitiv. Si putin mai tarziu sa vina si o surioara.

Eu am primit astazi ceea ce ar fi trebuit sa fie progesteronul din Germania. Pe cutie scrie Utrogest si putin mai jos Progesteron 100mg ~ sunt 30 de capsule. A costat 20 euro. Banuiesc ca este Utrogerstanul nostru. Asta e, se pare ca nimic nu mai iese din prima!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Dariela pentru gandurile tale dar nu va accepta tocmai pentru ca are un caz in familie....apropo de utrogestan,e foarte scump...aici e echivalentul de la Pogeffik capsule 100mg dar costa 5,28 euro un blister de 30 capsule...cum asa mare diferenta?Ti-o fi pus adaos de 300%.
Mey , io incerc sa ma relacsez sf.asta de saptamana ,adika facand de mancare maine si duminica ma duc la mare chiar de nu pot inca sa fac baitza...Va urez din nou ca iepurasul sa va aduca (si mie) chiar daca cu intarziere bebelushul mult dorit.

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Hai sa va scriu pe pagina 13 a capitolului 113 si continuarea "telenovelei" in vinerea mare (numai mie mi se puteau intampla toate, caci prea caut in viata cu lumanarea sa-mi gasesc fericirea si bat la toate usile posibile, nu ratez nimic), e mai ceva ca povestea Oanei Zavoranu, "vesnica romantica".

Alexandru este o papusa de copil, atatea coincidente pozitive mi s-au deschis ieri, incat ziceai ca mi s-au deschis brusc portile raiului aici, pe pamant, insa azi dimineata mi s-au inchis si acestea definitiv. Maine urmeaza revelatii noi.........
Am stat pana la ora 1 din noapte cu Simonette si am trait clipe de fericire unice, am adormit undeva pe la ora 4, insa zorii diminetii mi-au adus patimi noi.

Nu era suficient ca am 2 embrioni morti in mine, nu era suficient nici ca-mi gasisem sufletul pereche, a trebuit sa aflu ca cel pe care deja il simteam ca fiind ingerasul meu, are o boala incurabila. Am sa va arat poze cu Alexandru, cand voi reusi sa le pun, veti intelege din prima privire de ce m-am indragostit pe loc (zici ca e frate geaman cu Luca), insa cei care il au in ingrijire s-au gandit sa ma lase sa-l vad, apoi sa-mi spuna povestea vietii lui (partea dramatica, cea care imi frange toate aripile).

Ma voi ocupa de el cat de mult voi putea, insa desi e adoptabil si maine, nu pot adopta un copil grav bolnav, caruia i se va interzice toata viata dreptul la FERICIRE.

Intre a avea un copil grav bolnav, nascut de mine/adoptat si a nu avea copii, eu prefer partea a doua.
Decat sa fi dat viata acestor 2 copii din mine, cu cine stie ce malformatii, prefer ca ei sa se fi oprit din evolutie, dupa prima saptamana de viata.

E un subiect GREU pentru vinerea mare, am in suflet niste rani care atarna cumplit, insa am la ce cugeta pe perioada SFINTELOR SARBATORI PASCALE.

Poate nu trebuia sa va spun nimic, poate trebuia sa va las sa vedeti partea frumoasa, care mi-a luminat sufletul atat de puternic, insa fiind in saptamana in care avem de invatat lectii din suferinta (ma uit la poza lui Alexandru si plange sufletul in mine pentru destinul lui, pentru care nu are nicio vina), v-am spus toata povestea, fiecare urmand sa scoata ce pilda ii va fi de folos.

Va doresc sa aveti parte de SANATATE, DE LINISTE SUFLETEASCA, DE ECHILIBRU INTERIOR, SA VA BUCURATI DE CLIPA PE CARE O TRAITI, DE CEI DRAGI SI DE CEEA CE AVETI ACUM LANGA VOI, INDIFERENT CAT DE MARI VA SUNT DORINTELE NEIMPLINITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

M Oana...sunt fara cuvinte....

Mergi la inceput

MOana - mi se frange inima citind cele scrise de tine...dar totusi , incearca sa gandesti pozitiv(nu da-ti cu rosii in mine , stiu ca nu-s exact optimismul in picioare),dar ,macar sa speram ca vom avea copii nostri intr-o buna zi...sperata - asta ne ramane in suflet.

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Oana.. eu zic, daca imi permiti, sa incerci sa te relaxezi daca poti..sa-ti scoti din cap atat cat se poate proiectul BB, cel putin acum ..cateva saptamani. Se pare ca DD are alte planuri cu tine, numai El le stie! dar saptamana asta nu mai pune niciun plan in aplicare! O sa vina soarele si pe strada ta, o sa ai si tu cui oferi dragostea ta... dar trebuie sa mai ai rabdare! Iti doresc tot binele din lume... si atunci cad esti fericita sa-mi spui sa ma bucur alaturi de tine! O sa vina si clipa asta.....

PUSSI 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Liliana
Galuscutza scumpa si tu ai suferit enorm, stiu ca o ai numai pe sora ta, ai avut parte de multa suferinta, desigur ca vom avea copii SANATOSI intr-o buna zi, iar pana atunci ne vom bucura de un pom in floare, vom incondeia cu dragoste oua, ne vom umple sufletul in noaptea invierii, vom merge mai departe iubind viata si cautand necontenit clipa de fericire, indiferent ca in fata vor fi zile cu furtuna sau zile insorite.

Cu infertilitatea se poate lupta si chiar putem castiga in fata ei, comparativ cu cei fara sansa, ca sufletelul Alex, care din start a primit o mostenire, in fata careia nu poate face nimic.
Am citit pe net toata dimineata si am aflat enorm despre boala lui, din pacate numai in Romania se mai nasc copii in numar mare si in zilele actuale cu asemenea boli (sifilis congenital) si se nasc in parcuri, in gari, nici macar intr-un loc civilizat, unde i se poate acorda un minim de ajutor, macar copilului, daca nu mamei.
Niste oameni sufletisti au refuzat sa-l lase sa moara, s-au luptat cu moartea cateva luni, au facut din el CEL MAI FRUMOS COPIL DIN LUME, A REUSIT SA ARATE TUTUROR CE CARACTER SUPERB ARE, CATA BUNATATE SI FRUMUSETE INTERIOARA, insa in interior o boala cumplita sta in stare latenta si distruge treptat.........

E o lectie de suferinta si de neputinta, o lectie trasa din povestea unui sufletel, care patimeste fara nicio vina, asa cum gasim lectii si in Biblie..........

Pussica prea linistita nu cred ca voi sta, deoarece se pare ca sarcina nu vrea sa se elimine singura sub nicio forma, sper sa nu fie nevoie sa intervin chirurgical, pentru prima oara in viata mea si in aceasta perioada (urmeaza saptamana luminata), oi trai si oi vedea........

Sa stiti ca stiu si povesti cu final fericit, lucrez la ele, dar trebuie sa va spun si povesti pline de suferinta, ca doar viata e dulce-amaruie, mai mult amaruie-dulce, depinde pe unde te duce valul...... Saptamana asta m-a dus pe taramul patimilor, dar urmeaza alte taramuri......

Mergi la inceput

MOana - sunt langa tine cu gandul

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

OANA, m-ai lasat fara cuvinte.Sunt sigura ca Dumnezeu iti va deschide o poarta noua luminata ca sufletul tau,cred ca nimic nu este intamplator pe acest pamant.
PASTE FERICIT TUTUROR!!

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

MOana... nu am cuvinte...imi pare tare rau...m-ai facut sa plang, Doamne, ce rau imi pare!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si fie ca iepurasul sa va aduca ceea ce va doriti cel mai mult!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput