FIV 113

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fetelor va multumesc frumos la toate pentru urari..sunteti asa de multe ca nu va mai enumar!
lilianasimptomele sunt diferite de la o sarcina la alta! la mine pana in Z5 dupa ET ..dureri de CM si sanii durerosi, in Z5 mi-a aparut dungulita pigmentata pe burtica, Z6 TB 37..am sesizat cand am pus utrogestanul intravaginal ca-s fiebinte, seara am avut arsuri pe gat..din z7 am continuat sa-mi iau TB si era peste 37 indiferent de momentul zilei cand o luam...ajungea si pana la 37.5!sa fi optimista, sa nu te stresezi, superi de nimic si sa vorbesti cu puiutii!
korasa fie intr-un ceas bun prima injectare!
oanama bucur pentru FERICIREA ta!

PUSSI 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
MOana FELICITARI PT. MINUNEA CE OCHII VERZI!. Doamne-ajuta sa se rezolve totul usor si sa fi cat de curand mamica cu "acte in regula" pt. ca meriti!+
Kora sa fie intr-un ceas bun injectarea si finalul sa fie unul fericit!
Pussicilor++ si sa nu uita-ti de galerie!
Zouzouai facut rost de injectoare?

Fetele eu nu stiu daca mai pot intra si maine plecam intr-o mini-vacanta la mare asa ca va spun de pe acum:
"Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! PASTE FERICIT!"

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Va urez la toate UN PASTE FERICIT !

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Va doresc la toate [b]UN PASTE FERICIT, LUMINA IN SUFLETE SI IMPLINIREA DORINTELOR!!![/b]

poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Va urez tuturor sa intimpinati primavara cu ferestrele larg deschise si ea sa va inunde casa si sufletul cu soare, zimbet si inmiresmate adieri de muguri si flori. Paste fericit!
MOana, felicitari mamico
Dana P, e dureros sa iesi cu sufletul curat din grelele incercari prin care ai trecut. Speranta ca vom fi toate mamici nu trebuie sa dispara.
Pussi, felicitari mami de gemeni
Tuturor fetelor
Citind mereu ce scrieti,am gasit ceva interesant aici: http://www.eva.ro/sanatate/articol324.html

Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

PASTE FERICIT SI LINISTE IN SUFLETE

PUSSI 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Simonette, ma alatur si eu grupului de fete indragostite de puiul tau minunat ! Este magnific cu ochisorii aia ai lui si m-a frapat cat de mult seamana cu fratele meu cand era mic !

Deja sunt tot mai decisa sa fac si eu pasul adoptiei, singurul lucru care ma tinea in loc era hatisul procedurilor si greutatea cu care iti poti gasi sufletelul-pereche. Dar acum constientizez ca daca iti doresti intr-adevar, treci peste toate aceste piedici.

Oana, iti doresc sa traiesti clipe minunate alaturi de Alexandru, acum si pentru toata viata. Dumnezeu ti-a aratat dovada iubirii lui si cred ca ti-o va arata in continuare...

Fetelor, sper ca LUMINA INVIERII sa ne patrunda si noua in suflete, iar Bunul Dumnezeu sa ne deschida tuturor o portita prin care sa patrunda fericirea si iubirea suprema : sufletelul mult dorit !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Multunesc multPussi si Monilandmai m-am linistit putin,sunteti f.dragute ....inca o data ii multumesc si Andradei:am sunat dr.si mi-a scos aspenterul din medicatie(nu ma gindsem sa sun dr.sa nu deranjez pt lucruri putin grave...dar la sfatul tau am avut o revelatie:ca nu trebuie sa fii f.bine educat cind e in joc viata unui sufletel(DOI)

NUMAI BINE TUTUROR....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

PASTE FERICIT DRAGELE MELE!

Oana, felicitari!!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa va aduca numai bucurii! Sa aveti un Paste Fericit cu puiul langa voi!

Simonetto Luca se face din ce in ce mai frumos! Sa-ti traiasca! Asa copil sa tot ai...

Va pup pe toate si fug pt. ca sunt in mare graba!

lachi 20+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

PASTE FERICIT!!!!!!

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput