FIV 113
Raspunsuri - Pagina 17
Moniland spune:
Doamne Oana, pe de o parte ti-a luat, pe de alta ti-a dat. Mamicuto fericita te pup si astept poze cu baietelul cu ochii verzi.
Monica
Ioanatugs spune:
DanaP. draga de tine am citit mesajele tale si nu mi-a venit sa cred prin cate ai trecut. Ma rog ca Dumnezeu sa-ti dea puterea sa mergi mai departe indiferent pe ce cai(FIV sau adoptie) si sa devii mamica cat mai curand.
Oana sa-ti traiasca flacaul cu ochi verzi - Alexandru (ce nume frumos are) si ma bucur pentru tine iubita! Cred ca nu exista bucurie fara suferinta! Asa e viata !! Dupa atatea lacrimi iata ca vine si soarele!! Felicitari iubita!
Sheritra draga, ce vesti ne dai....mai vrem...!!
Zouzounaki multa bafta la FIV-ul mult asteptat!
...cu drag Ioana
M Oana spune:
Beyyyy, am venit acasa, nici nu m-am dezbracat, nici picatura de apa n-am pus in gura, am vorbit toata ziua, habar nu am pe ce lume ma aflu........
M-am dus DOAR sa-l vad, nici nu ma gandeam sa gasesc PERFECTIUNE si nici nu credeam ca poate exista copilul la care am visat eu.
Nasica l-a vazut si poate sa va spuna cum arata minunea.....
Rade mereu, chiar si cand cade si se loveste, are gropite in obraji, este adorabil sub aspect fizic (si asta se vede cu ochiul liber, nu ca ar fi al meu ), iar "fondul"/interiorul lui este exact cum am visat, a sarit din prima in bratele mele, a desfacut fiecare cadou si mi l-a dat mie (nu-mi venea sa cred), intelege tot, desi abia gangureste (are 2 ani si 2 luni), e capricorn ca si mine, iti intra sub piele dintr-o singura privire, are mers de barbat, tantos, adora masinile (a stat 2 ore in masina fara sa scoata un cuvant, doar se uita pe geam, in timp ce noi trancaneam de zor), e educat impecabil si e adoptabil cam in 3 luni, pana reusesc sa-mi iau atestatul, pe care nici nu l-am depus si lui sa-i iasa toate actele.
Nu am fortat nota sa-l iau acasa de la asistenta maternala, caci trebuie sa ma gandesc la el si la socul lui in primul rand. Va veni ea sa doarma la mine o perioada, apoi o rarim, pana cand se va obisnui. Zilnic ne plimbam si facem tot ce ne trece prin suflet.
Nu stiu ce va fi in aceste 3 luni, insa ma uit la pozele lui ca la pozele cu sfinti si ca la pozele marilor mele iubiri. Am sa le pun, dar nu ma pricep.
Nu am programat nimic, de fapt o prietena a tot tras de mine sa fac pasul sa-l vad, iar acum, daca asta a vrut Doamne Doamne, nu ramane decat sa fac pasii ce urmeaza. Daca nu se va definitiva, Ii multumesc Celui de sus ca mi-a oferit sansa sa visez, ca mi-a aratat ca PERFECTUNEA SI IMPLINIREA EXISTA LA UN SINGUR PAS DE MINE.
Nu imi mai pun problema ca aduc un suflet intr-o lume imperfecta, ci am ocazia sa salvez un suflet si sa-i ofer dragostea si siguranta de care are nevoie.
V-as scrie pana maine dimineata..............
ana_id spune:
am plans..........nu te cunosc, nu ma cunosti dar ce scrii tu e pur si simpu DRAGOSTE.
FELICITARI MAMICO
diana+4
lilianaFi spune:
M.Oana...numai citind m-am emotionat f.mult...imi inchipui cum te simti tu....felicitari...faci un lucru minunat si pt tine si pt copilas....numai bine
....fetelor....pussi...care sunt simtomele post-ET...??? MULTUMESC !
simonette spune:
Ma bucur mult ca v-a placut baiatul meu! Eu una sunt tare mandra de el! Si sa va mai zic ceva...de cand intru pe la voi...pe la FIV, mi-a incoltit in suflet si in minte ideea de a incerca si eu.....cine stie? Poate, poate! Am insa o mare teama...aceea ca nu voi putea iubi cel de-al doi-lea bb asa cum il iubesc pe luca...o mare tampenie...dar mi-a trecut prin cap...hm!
Pussi...sincere felicitari!
Mai Oana tu nu incetezi sa ma uimesti!Nu stiu dak ai observat ca am scris cu verde...culoarea ochilor lui AlexBravooo! Ma bucur din adancul sufletului pt tine! Doamne Ajuta sa iasa totul cum trebuie!Sunt alaturi de tine!
Danap, nu astepti de la ei sa iti gaseasca copilul. Cu atestatul in manutza, te duci impreuna cu sotul si cautati voi! Si inca ceva, vb cu toti dr-ii pediatri sau obstetricieni care au cunostinta despre copii abandonati in maternitati sau despre fete insarcinate care au de gand dintr-un motiv sau altul vor sa dea copilul spre adoptie! Daca astepti la mana lor...cine stie cat timp va trece.......Atestatul iti da prilejul ca daca te hotarasti la un bb sa ceri exclusivitate de vizitare! Nu stiu acum sa-ti dau mai multe detalii...insa sigur iti doresc multa bafta, orice ar fi!
Deja v-am indragit si pe voi cele de la FIV! Imi cer scuze ca sunt cam pe langa...dar, dupa cum am zis, imi incolteste o idee si nu sestie cand ma voi lua de manutza cu voi!
poze Luca
andicu spune:
Oana, noi gravidoasele plangem mai des, stii...dar de data asta, nu ca sunt eu bortzoasa, dar plang in fata monitorului de dragul tau si al sufletelului gasit pereche! sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire si sa te vad cu el acasa cat mai repede! am tot auzit ca atunci cand iti cauti puiul in felul asta , il vezi si te si lipesti! adica stii din prima ca ACELA este copilul tau! se pare ca asa este, uite ca si la tine s-a intamplat la fel! ma bucur tare mult ca ai facut acest pas si ai ajuns la asemenea bucurie! FELICITARI!
Pussilina, iubita, inca o data FELICITARI ! sa fiti sanatosi toti 3 si sa te bucuri pe deplin de sarcina si de "meseria" de mama de gemeni!
Eu fug sa termin bagajele, maine dimineata plecam la munte pentru 5 zile, ne revedem la intoarcere si sper sa citesc vesti bune!
Pana atunci : PASTE FERICIT SI LUMINAT! Sa va aduca Iepurasul daruri multe si frumoase si bebici in burtici!
Andicu 26+Filip Cristian
Poze cu burtica
Moniland spune:
Liliana, cred ca incepi sa te agiti . Eu zic sa lasi simptomele ca se poate cu simptome sa nu fi si fara sa fi . Din cate m-am prins eu sanii ar fi un semn de sarcina, intariti, durerosi, tensionati. Eu am avut si crampe premenstruale si intepaturi ca la ovulatie. Temperatura era > 37. Asta a fost la mine dar alte fete pot sa-ti zica cu totul altceva. A, si eram cam rosioara in obrajori. In ziua 3 de la ET am simtit dureri puternice de CM, iar in ziua 9 vagi pete maronii care au disparut la fel de repede cum au venit. Acum ca toate au avut legatura cu sarcina nu pot sa-ti zic. Bafta multa. Hai ca nu mai ai mult si o sa ne zici ca vei fi pentru toata viata mamica.
Simo, sa-ti traiasca frumusetea de flacau cu ochisori albastri. Il pup dulce.
Andicu, distractie placuta si PASTE FERICIT!
Monica
Adhnana spune:
Oana am citit cu sufletul la gura povestea minunii Alexandru. Felicitari inca o data!
Fetelor, va doresc un Paste fericit, cu multa liniste sufleteasca, alaturi de cei dragi!
Adhnana 13 fix