FIV 113

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

SHERI multumesc frumos..de data asta am sa am grija cu papatul,nu ca data trecuta cind mi-am facut culcusul in frigider si m-am transformat in termita
Kora sa fie intr-un ceas bun!

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Sheri abia astept intalneala!!!!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

pussi felicitari pentru valoarea b hcg! Te asteptam cu mare drag sa ne spui cum a fost la prima eco.
Oana felicitari si tie!Sa-ti traiasca Alexandru! Incredibil cum se poate schimba viata in cateva secunde. Sunt cu ochii pe forum sa ne povestesti minunea!

Adhnana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Doamne, nu-mi vine sa cred ce citesc! Felicitari, OANA! Te asteptam cu nerabdare sa ne povestesti.
DANA P imi pare tare rau. PUSSI felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mamaaa...mai fetelor (Sherico-nasico!) aveti mila si de o biata graviduta ca era sa nasc aci in fata monitorului de atatea emotii si vesti minunate!
Oana, sa-ti traiasca frumusetea de baiat, Alexandru si Dumnezeu sa aiba grija de sufletele voastre extraordinare, nici nu puteai sa-ti faci un cadou mai minunat acum de Paste, atat tie cat si micutului cu ochi verzi si zambet cald. Va va insenina zilele si inimile, sa fie sanatos si sa va iubeasca cel putin cat il veti iubi voi!

Pussi, sa fie intr-un ceas bun, multa sanatate si sarcina usoara!

Va doresc din inima, tuturor fetelor minunate de aici, de la FIV SARBATORI FERICITEsi un Paste luminat, plin de caldura si aducator de speranta!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

33+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

OANA sa-ti traiasca baietelul cu ochii verzi si sa fiti sanatosi!!!Esti o eroina pt mine,ne dai o lectie pe care multe fete de pe acest forum ar trebui s-o tina minte

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Onico mamico
pai plec la serv. si ce-mi vaz okisorii la intoarcere....gata te-ai lipit de el sau el de tine???

Sa fiti fericiti...sa va bucurati de el si el de voi sa va umple golul si toata afectiunea voastra sa se reverse asupra micutului!
Sunt fericita pt. tine...si asa cum a zis Sherry o usa se inchide iar alta se deschide facand loc unei mari iubiri! Aceea infinit de mare pt. un copilash...Abia astept intalneala...in sfarsit nu suntem numa' duduitze ci incep sa apara si voinicii!!Iar mami ii va face lui Alexandru in curand o surioara sau un fratior!!
pussilinaaaaaaaaa....felicitari mamico...daca nu tineai mortish sa ai gemeni...uite acum ii ai!!
Sa fiti sanatosi si la sf. celor 9 luni va doresc intalneala placuta!Ce poate fi mai mumos in viata decat sa-ti vezi copiii dupa 9 luni in care doar ii simti in burtik???
Amely- iubita...nastere usoara!Nu ne-am vazut demult! Nu participi la intalneala?? Te stiu slaba..si as vrea sa te vad si burtoasa!!Oricum esti o scumpa si o frumoasa!!
Sherry-nashicaaaa--ce mai face burticoasa??? dar tzitzili?? bebe creste ai???
Abia astept intalneala - sa dati din timp detalii: unde, cand...sapt. viit. in principiu...oricand...
marrina- le voi face si eu...le dadeam tarcoale cand m-am dus la Cantacuzino...le-am socotit..totalizat...am stat in cumpana..dar acum gataaaaaaaa...marti dau fuga la intepat...ca abia s-au vindecat locurile!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Oana, am plans de fericire! Esti un suflet atat de mare! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati alaturi de comoara voastra, Alexandru!
Dumnezeu are planurile lui!

Dana, este foarte trista povestea ta, dar sunt sigura ca intr-o zi vei avea copilul tau. Trebuie sa nu uiti ca-ti doresti asta!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor parca ma uit la o telenovela. Atatea rasturnari de situatii intr-un timp asa de scurt ce numai in telenovele se intampla. Oana cred ca esti . Felicitari mamico, bucura-te de ac copil care a venit la tine. DD a vazut ca vrei sa fii din tot sufletul mamica si ti l-a scos pe in cale pe Alex. Felicitari!
Pussi felicitari pt BHCG. E super valoarea. Cred ca s-a prins si baiatul si fetitza.
Chris astept sa-mi spui ce scrie pe cutiutze. Multumesc mult!
Zuzulici mai ai putin. Iti tin pumnii.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Felicitariiiiii pussi.Oana

Delia capu sus..io te pupp..
tin pumnii la toate care sunt in focuri..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"13

Nasica

Mergi la inceput