FIV 113
Raspunsuri - Pagina 15
zouzounaki spune:
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
de emotii...Doamne ce ne mai rezerva si viata aceasta... FELICITARI MAMICO!!!VEI VEDEA CA IN SCURT TIMP,VEI ADUCE PE LUME SI O SURIOARA,BAIETELULUI TAU ALEXANDRU...CE NUME FRUMOS...DUMNEZEU SA TE BINECUVINTEZE,PE TINE OANA..UN SUFLET ATIT DE FRUMOS
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
pussi spune:
OanaFELICITARI!! SA-TI TRAIASCA SANATOS SI VOI SA AVETI TOATA PUTEREA SA-L CRESTETI CA DRAGOSTE STIU CA AVETI SA-I OFERITI!!Vreau detalii........
NASICA SHERIBEBEFELICITARI SI TIE
monisunt 2...daca nu s-au inmultit intre timp
aurel crismultumim frumos!
cris ai mana bunasi sunt de acord cu propunerea ta!
aldolina
darielamersi!!
andradati-o doresc si tie tot in Z13!!!
galuscutao sa-ti fac galerie la triplu!!
Am vorbit si cu Maretia Sa dr. Chivu, era super bucuros..pe 18.04 merg la eco!! O sa iau 7 ultrogestan / zi si cu progesteronul injectii o sa continui pana in 18!!
PUSSI 3+
marrina spune:
Felicitari mamico MOana!!!!
dana_p Nu stiam ca ti-ai facut analizele imunologice. Sunt total de acord cu tine in privinta noii incercari. Cred ca intre timp merita sa te canalizezi pe adoptie. Poate a fost un semn certificatul de adoptie pe care l-ai primit. Te si sunt alaturi de tine din tot sufletul.
aurel_crisSi pe mine ma intereseaza cum pot lua progesteronul de la Londra. Daca afli ceva... Eu stiu doar cum se numeste:GESTONE.
Succes cu tratamentul pentru FIV.
danyalo Eu nu zic ca sunt obligatorii analizele (anticorpii)dar dupa esec m-am gandit ca mai bine ii verific pentru ca daca ies pozitiv sa ma tratez inainte de FIV. As face orice mi-ar creste sansele.
kla78 Te rog mai intra pe aici si discuta cu noi. Cred ca ai nevoie de un sprijin ca sa-ti revii.
pussi Felicitari!!!
Va pe toate si va doresc Sarbatori fericite cu liniste in suflete!!!
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
aurel_cris spune:
ZOUZOUNAKI merci mult,eu fac FIV-ul in tara cu proful dar cum sunt aici as incerca sa ma interesez daca pot face rost de progesteron.Problema este ca nu am nici reteta si nu cred ca voi putea face ceva,ma gindesc cum sa fac rost acum de o reteta pt el.
Multumesc mult pt raspuns
OANA imi pare bine pt tine,cu siguranta acest baietel iti va aduce numai bucurii si sigur vei reusi la urmatorul FIV
zouzounaki spune:
quote:cu reteta din RO scrisa in engleza??
Originally posted by aurel_cris
ZOUZOUNAKI merci mult,eu fac FIV-ul in tara cu proful dar cum sunt aici as incerca sa ma interesez daca pot face rost de progesteron.Problema este ca nu am nici reteta si nu cred ca voi putea face ceva,ma gindesc cum sa fac rost acum de o reteta pt el.
Multumesc mult pt raspuns
OANA imi pare bine pt tine,cu siguranta acest baietel iti va aduce numai bucurii si sigur vei reusi la urmatorul FIV
Parintele Arsenie Boca
aurel_cris spune:
MARINA daca fac ceva te anunt,problema este ca nu am reteta firar sa fie.
PUSSI ai grija de tine si puiuti
SHERITA ma alatur si eucerintei lui ZOUZOUNAKI daca ne-ai da si noua niste indicatii ar fi minunat-pe burticuta
Andrada.P spune:
Oana Felicitaraaaari!!! Abia astept sa-ti vad puiutzul! Sa va dea DD multa fericire, sa fiti sanatosi si sa va iubiti muuuuuult, ca-n prima clipa ;)
Andrada
Sheritra spune:
Zouzoulynne , am papat la greu curcan si peste, porc aproape deloc.
O alimentatie cat mai proteica: lapte, branza, peste, musli dimineata, nuci, seminte, fasole, linte si vin rosu.
Limitat drastic dulciuri si fainoase si lactate grase (frisca, smantana, brnza cu mucegai).
Din fructe ce vrei, dar sa nu uiti de ananas !
Si obligatoriu apa 2-3 litri.
Elimini/eviti:
-aspartanul
-monosodiul glutanat (se gaseste in unele feluri de mancare chinezeasca sau mexicana, chipsuri),
-carne cruda,
-cuptor cu microunde (se radiaza hrana),
-toxinele, -antiacizi,
-diuretice, pastile de hemoroizi,
-stimulente chimice si depresive,
-sucuri pt cresterea adrenalinei (gen red-bull),
-anestezice,
-vapori toxici,
-exces de vitamina A,C,D,
-metale grele (nikel, cadmiu),
vapori vopsea, lacuri de lemn, adezivi,
-vapori de benzina (in exces),
-contact cu fecale de pisica, -
expunere prelungita la temperaturi inalte.
Bafta multa si tin pumnii pt productie de f buna calitate!
Se pareca astazi sunt mesagerul vestilor bune, Kora noastra dupa zile intrgi de "mai iau saptamana asta A/C si gata" incepe in sfarsit tratamentul!!!!!! !
Este Z2, i-au iesit f bine hormonalele, asa ca Tutu a zis "piriot si la treaba!".
Asa ca de astazi se va injecta frumusel cu diphe, maine la fel, iar de sambata incepe stimularea cu trei fiole de menogon.
Marti va repeta hormonalele si primul eco sub bagheta maiastra a lui Tutu.
Ne ureaza tututror Sarbatori Fericite si multa bafta la tratamente!
Bafta multa si tie Kora, si sa fie intr-un ceas bun si sfant inceputul de FIV!
Pussic, inca o data felicitari si sa-ti plimbi minunile si pe la noi! Facem o intalneala de pomina!
Bey dupa sarbatori intalneala naprasnica, o sa avem si un barbat de data aceasta printre noi, pe mandreatea de Alexandru si cu o mamica fericita si radioasa in persoana Oanei!!!!! . Sa ciocnim si noi niste oaua!
Shery 9+
rami 73 spune:
Doamne, am trecut de la agonie la extaz... Azi cand am intrat pe forum nu mi-a venit sa cred ce citesc, efectiv eram debusolata dupa cele doua lovituri primite de Oana si Dana...
Acum am sufletul plin de emotia intalnirii dintre Oana si Alexandru, deja trecutul nu mai conteaza, viitorul nu poate fi decat o infinita fericire... Oana, stiu ca vei fi o mamica extraordinara, vom avea toate de invatat de la tine, sigur la intalnirile noastre ne vei da sfaturi despre cum sa crestem viitorii nostri copilasi...
Danuta, stiu ca si tu iti vei gasi alinarea cu un sufletel, poate mai repede decat crezi...
Pussi, bravoooo, n-am cuvinte !!!
Sheri, mai da-ne vesti din astea, mai vrem...
Vedeti, fetelor, ca totusi exista fericire pe lumea asta ? Datoria noastra este sa nu incetam sa o cautam...
rami