FIV 113
Raspunsuri - Pagina 14
Aldolina spune:
Pussilica, asta da veste! Felicitari pentru bebei. Sa fiti sanatosi, sarcina usoara si dusa la termen. Stai cumintzica in pat si nu exagera cu nimic zilele astea. Ai grija de comorile tale!
Inca o data, Paste Fericit tuturor!
cris86 spune:
Fetelor,eu am o propunere,se spune ca daca mai multe persoane se roaga simultan la aceiasi ora pt.un suflet se pot intampla minuni si se poate indeplini dorinta acelui suflet.Ma gandeam sa alegem o rugaciune sa o postam pe prima pagina si cand una din fete are nevoie sa citim toate rugaciunea la aceasi ora si sa ne gandim la ea.Ce spuneti?
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Andrada.P spune:
Pussi Felicitaaaaaari!! N-am mai auzit de asa valoare in ziua 13! Esti o fericita! Sa te protejeze DD!
Delia imi pare rau pentru nereusita ta dar ma bucur ca te poti consola cu Minunea ta de 1 an...
Oana abia astept sa ne spui cum a fost la intalnire! Vara trecuta mi-am petrecut 3 zile la o casa de copii. Am avut un grup de fetitze de 5-6 ani, le-am invatat poezii, etc. Pur si simplu m-am indragostit de 2 dintre ele. In momentul ala le-as fi luat acasa. Am plans cand m-au intrebat daca mai vin sa le vad... Mi-am pus poza cu ele pe monitor... Atunci am avut revelatia ca poti iubi un copil chiar daca nu este al tau. Si am avut aceeasi revelatie cand am luat in brate copilul de cateva luni al nasilor mei... Si revelatia asta m-a facut fericita. Mi-am dat seama ca n-am cum sa pierd razboiul! Sunt atatia copii care au nevoie de o mamica dupa cum sunt atatea mamici care au nevoie de un copilas... Succes!
Liliana eu am stat in pat 2 saptamani la primul FIV si m-am stresat si m-am gandit tot timpul numai la embrioni fragmentati si la nereusita. La FIV-ul asta nu mai stau decat 3 zile in pat dupa care merg la servici si imi vad de viata mea. Sigur n-am sa ma mai gandesc asa mult si nu-mi va mai fi asa greu... Vis-a-vis de petele maronii nu stiu nimic si nici n-am mai auzit dar cred ca cel mai bine e sa suni dr. Poate trebuie marita doza de progesteron...
toate FIV-oasele!
Andrada
galuscuta spune:
PUSSI -FELICITARI DIN INIMA cred ca esti in al noualea cer
MOana - te vei intoarce de la intalnire cu inima plina de fericire .
Eu ma gandesc ca e totusi o mangaiere ca poti sa adopti .La noi situatia e asta:singura mea sansa de a deveni mamica e sa raman insarcinata prin FIV ,sotul meu nici nu vrea sa auda de adoptie sau mai rau de inseminare cu donator...si asta ma face sa ma simt foarte ,foarte rau , mai ales dupa doua esecuri ...acum ma pregatesc sufleteste de al 3-lea si ma rog in fiecare secunda sa reusesc ,alftel va trebui sa iau o decizie foarte dureroasa:cu el sau fara el...il iubesc foarte mult, am renuntat la multe pentru el dar oricata dragoste as simti nu pot sa renunt la dorinta mea de a deveni mama.Decizia asta imi va schimba viata complect si ma tem de ceea ce-mi aduce ziua de maine dar nu pot sa mai astept.Poate nu era cazul sa scriu asa ceva acum dar as putea continua sa scriu ceea ce simt o zi si-o noapte si nu as termina.Aici unde sunt nu pot sa spun nimanui nimic si nici n-ar intelege ,nu poti sa intelegi aceste lucruri decat atunci cand treci prin ele.Am plans mult in viata mea ,acum se pare ca lacrimile s-au uscat si a ramas un loc arid in sufletul meu...astept si eu o ploaie de primavara,poate voi inflori din nou....vreodata
galuscuta
Delia21 spune:
Va pup pe toate si va multumesc pentru gandurile voastre frumoase.Eu sunt bine,azi a venit si CM.....,dar vreau sa ma gandesc la partea plina a paharului si anume ca voi putea sa ma bucur din plin de vara asta de Rudy,sa-l vad mergand......e mai comod din fire si isi calculeaza bine riscurile...astea le are de la mine,si deocamdata merge doar de manute si daca se tine de scaun,masuta,etc.E o incantare si o fericire doar sa-l privesc....si defapt el e inspiratia mea de a mai avea inca 2 sau chiar 3 minuni,cate una sau...cate vrea domnul o data.Nu e nimic mai sublim decat sa-ti privesti puiul...si te simti atat de puternica pentru el....de nu te mai miri de ce pasarea s-ar lasa impuscata sau prinsa ca sa-si salveze puii precum in povestirea"PUIUL",......sau ursoica sau leoaica sau cateaua din propria ograda ar sfasia pe oricine....se apropie prea mult de puisorii lor.
OANA,e minunat faptul ca adopti ...si vei vedea ca e de doua ori un lucru bun:te vei umple de fericire,te va slei de puteri la un moment dat si nu vei fi nicidata asa de fericita ...cu toata sudoare,si apoi.....vei mai incerca sa-i faci un fratior sau o surioara si vei fi mult mai relaxata....chiar daca bebe 2 va intarzia un pic,vei simti cu totul altfel intarzierea.Si da ,e bine sa iti impui sa fi cerebrala pentru o vreme,fa-ti singura o plasa de prindere prin a fi cerebrala.Gandeste-te la cele care au 2-3-sau mi multe fiv-uri nereusite si totusi au continuat sa spere si pana la urma au avut puiul lor.Si nu te gandi la partea ...nu prea placuta a vietii....gandeste-te ca-l vei pregati cum stii tu mai bine pe puiul tau pentru viata:il vei invata sa fie el un exemplu pozitiv pentru ceilalti din jur,asa ca tine.Gandeste-te ca viata este ca o suita de teste,incercari prin care trecem toti....si unii ies mai buni,mai blanzi,mai umani,mai intelegatori,apreciaza mai mult clipa si micile bucurii de zii cu zi....astia sunt adevaratii invingatori,...iar ceilalti....mai suparati,mai acrii,mai sarcastici mai rai.De cazut cadem toti,important e sa nu uitam sa ne si ridicam si sa zambim din nou si sa-i multumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne da.E greu sa si faci,stiu ca e usor a filozofa.Dar am intalnit oameni care m-au uimit de-a dreptul.Am intalnit ....chiar aici pe forum o mamica a carui bebelus a avut o boala genetica...copilasul a murit la cateva luni dupa nastere.Si totusi fatuca asta i multumea lui dumnezeu pentru ca a lasat-o sa vada si simta cum e sa ai prunc in pantec si cum e sa-ti vezi puiul....si cum spune si ea acest pui a facut-o mai buna cu toate ca a stat asa de putin.Te pup si fug la datorie,s-a trezit comoara.
lilianaFi spune:
Oana.....daca in cartea destinului nostru e scris sa adoptam un copil orfan asa se va intimpla....si sunt sigura ca acel copil va schimba in bine starea noastra sufleteasca....si daca a aparut necautat...poate e un semn...si apoi au fost multe cazuri cind cupluri care au adoptat copii au fost binecuvintati drept rasplata cu copii proprii....eu la asta ma gindeam cind am zis ca ma preg.mental pt adoptie.....astept povestea intilnirii...deja am uitat de problemele mele sunt emotinata pt tine....numai bine......aaa si apropo pt PAPA aici in IT.exista o lege(40):se pun la fecundat doar 3 ovocite(nu mai multe,restul se pot congela daca sunt mai multe si mature) si daca se fecundeaza toti ti-i pun pe toti (aici embrionii nu se pun la congelat....)
Multumesc Andradanu ma gindisem
Moniland spune:
Pussi, esti sigura ca numai 2 embrioni au bagat? ca la asa valoare in ziua 13 ar putea fi mai multi. . Sa-mi spui ce zice dr.
Monica
zouzounaki spune:
quote:
Originally posted by zouzounakiquote:in UK se gasesc sub numele de GESTONE...cred ca de fapt iti vor da cei de la clinica...succes...ti-am trimis un PM
Originally posted by aurel_cris
Buna dragele mele ma primiti si pe mine in rindurile voastre,dupa CM din aceasta luna voi incepe si eu protocolul lung pt FIV.
As vrea sa va intreb si eu de unde va procurati voi acel progesteron injectabil,ca sa incep si eu sa caut.Deasemenea stie careva daca se poate procura si din Londra???
KORA te rog sa ma treci si pe mine in listuta pt mai-iunie,caci acolo ma voi incadra si eu sper.
Acum am sa va citesc foarte des deoarece nu stiu chiar multe despre procedura FIV.
Multa bafta la fetele care asteapta raspunsurile la tratament iar celor care sunt in tratament deasemenea bafta.
la toate
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
Sheritra spune:
Povesti cu final fericit
Sunt inca tare emotionata si tremur toata si de bucurie, si de emotie: M_Oana este mamica!
A fost sa-l vada pe Alexandru, care este un copil adorabil cu ochi verzi ca marea si pleaca cu el acasa!
Dragoste la prima vedere pt printesa noastra cu rochite albe plutind gratios pe petale roz de nourasi si vesnic mirata de ce are viata mai frumos in ea.
Alexandru e o scumpete lipicioasa si pupacioasa, care a adoptat-o "la prima vedere" pe mamica lui. Si il aduce din seara aceasta la noul lui camin, in noua lui familie calda si iubitoare!
Cum se spune, Dumnezeu cand iti inchide o usa iti deschide imediat alta.
Cu mare fericire pt Onuta care si-a gasit asa de repede fericirea si are in brate copilasul mult visat, si cu ganduri inca de viitor FIV,
va imbratiseaza pe toate nasica Shery mult mai linistita acum si bucuroasa foc pt povestile noastre de viata cu final neasteptat de fericit!
Shery 9+