FIV 113
Raspunsuri - Pagina 22
KoraPop spune:
Pussi FELICITARI din tot sufletul pentru valoarea bhcg care m-a dat gata!!!!Tu ai facut stimulare usoara,ca nu mai stiu,scuze…Sarcina usoara si bebelasi sanatosi si la termen!Iti multumesc din suflet pentru incurajari,daca ai timp scrie-mi si mie un PM cu ce tratament ai urmat ( ce fel de stimulare) si cum au fost valorile tale la ecografii.E foarte interesant ce spui tu ca ti-au aparut foliculi noi si in z7….eu ma rog la DD sa imi daruiasca macar un ingeras sanatos de care sa avem parte si toata viata am sa ii multumesc….
Shericut multumesc mult pt ca ai fost mesagerul meu,cand ai timp si daca iti mai vine vreo idee pentru intr-ajutorarea sufletelului meu scrie-mi aici sau in PM ce sa mai fac/dreg/pap/beau in perioada asta de stimulare.Multumesc mult si ai grija de tine si de odorul din burtica!
Anto cum merge injectarea?Tu faci protocolul din ziua 21 ?Mult success in continuare!
Rami, Mirela, Dariela,zouzounaki multumesc fetelor pentru urari!
Liliana cum esti,cum te simti?Tin pumnii stransi pentru luni la test!
Oana tie iti doresc multa liniste sufleteasca,multa rabdare si sper ca in scurt timp sa iti revii sis a continui drumul spre copilasul tau…adoptat,natural,prin FIV il vei avea intr-o buna zi cu siguranta,atunci cand va considera DD ca e momentul potrivit pentru tine!
Sunt mereu alaturi de tine si stiu ca vei trece peste toate,esti fata ambitioasa,hotarata,sensibila si sufletista,dar mai intai de toate inteleapta sin u te vei lasa doborata,ci dimpotriva nu iti vei gasi linistea pana cand nu vei avea sufletelul mult asteptat in bratele tale.Multa stima am si pt sotul tau care accepta adoptia,al meu cu toate ca e un om deosebit din multe puncte de vedere nu stiu daca ar accepta…..
Dana_p sunt si alaturi de tine,am citit povestea ta si abia acum am inteles temerea ta cand imi spuneai sa nu te trec pe lista pana vei merge la eco…ai trecut prin grele clipe de suferinta pe care eu doar mi le pot imagina,insa numai cine trece prin asa ceva stie ce inseamna cu adevarat acea suferinta…totusi si tu esti o luptatoare si am tot respectful si admiratia fata de tine si stiu ca in curand ne vei da o veste buna acum ca ai atestatul pentru adoptie…Si poate in viitorul apropiat vei incerca o noua sansa si prin FIV!
Doamne ajuta-ne pe toate!
Kora
CARPE DIEM!
Moniland spune:
Kora, prima mea vizita la eco in timpul stimularii a fost in ziua 6. Am avut destui foliculi dar dr. mi-a spus ca inca nu s-a terminat perioada de selectie. Si intr-adevar au mai aparut. Bafta multa!
Daria, imi pare rau dar nu stiu ce sa-ti spun.
Liliana, deci mai ai inca o saptamana de asteptat?! Iti tin pumnii sa ne dai vesti bune. Cum esti?
Monica
KoraPop spune:
Monilland te referi la ziua 6 de la venirea CM sau la ziua 6 de stimulare,ca nu inteleg?Multumesc frumos!Oricum eu am inceput stimularea sambata seara la ora 21 deci nu am nici 48 de ore inca....iar dr. a zis ca dupa ce refec probabil joi hormonalele imi va ajusta doza de menogon in functie de rezultatele analizelor.Deocamdata simt ca ovarele lucreaza, senzatii vagi ca si cum se anunta CM....Tu esti mai bine?Ai luat hotararea sa incerci din nou la Cj?Bafta multa!!!!
Kora
CARPE DIEM!
lilianaFi spune:
Kora,Moniland..."cum sunt?"...sincer nu stiu nici eu:deci in a doua zi de ET am avut niste pete maro-bej iar in ziua a treia dimineata am avut pe tampon o mica pata roz,de atunci nici o alta pata dar de cite ori merg in baie traiesc o mare frica: sa nu mai vad vreo pata...tot in z.3+z.4 am avut niste dureri ce oscilau intre cele de C.M.si cele de ovulatie,apoi in fiecare zi cite o mica durere de tipul crampelor-contractiilor(nici eu nu mai stiu sa le descriu)....sanii ma dureau dinainte de recoltarea ovocitelor,iar acum citeodata ma dor mai rau altadata deloc.....NU STIU CE SA ZIC...!
La pat am stat doar trei zile....apoi am mai facut cite ceva dar nu de mare efort....acum mi se pare ca timpul trece atat de incet...imi vine sa imi fac teste de urina....da sange...asteptarea asta e teribila...Multumesc de intrebare! Numai bine!
nusy spune:
Hrisots a inviat!
Fetelor,va rog frumos,spuneti-mi si mie ce fel de seringi trebuie sa-mi cumpar pentru diphereline(stiu ca din acelea pentru insulina,dar de cati ml,cu ce fel de ac - detasabil/nedetasabil,care e mai indicat?).Trebuie si ace separat pentru preparat solutia? Eu,daca ecografia va fi buna,voi incepe pe 20 aprilie si vreau sa-mi cumpar deja seringile,sa am stocul pregatit. Banuiesc ca gonalul are seringa lui,nu?(caci stimularea o am cu gonal,3/zi).
Pupici si bafta multa tuturor!
Nusy
zouzounaki spune:
buna iubitelor!!!cum petreceti de Pasti? eu sint in z2 de inhibare cu Daronda...ma simt bine..imi fac singurica injectia in sold,ca mi-e frica sa-l vad pe sotior cum se indreapta cu injectia spre mine ..asa ca am preferat sa ma intep singurica in sold si nu doare deloc...acum la inhibare ce trebuie sa iau???maca am oprit-o...dar iau in continuare acid folic,am sa incep de azi si viamina C...de maine incep alimentatie f corecta...ca azi am mai avut dulciurele in casa..si nu ma pot abtine...dar de maine le zic adio...mai stiti ceva secrete in perioada inhibarii?ma duc si la echo de 2 ori pe saptamina...vineri aveam endometrul de 8mm si eram cu doua zile dupa ovulatie...in general medicul mi-a zis ca stau bine...oricum la cm se elimina,dar eram curiosi sa vedem ce minuni a facut maca..si intr-adevar a lucrat bine pe endometru...maine mergem din nou,ca e medicul curios sa vada cit a crescut...data trecuta cind am inceput inhibarea eram plina de nervi..de data asta sint calma de tot,plus ca nu mai am poftele ca data trecuta cind parca devenisem termita...am sa fac tot posibilul sa nu iau in greutate....mi-am facut rost si de progesteron injectabil...dar foarte scump 70 de euro...si tocmai dupa ce mi-a fost adus,mi s-a zis ca mi s-a gasit si din germania Utrogest de 100 mg...10buc=8,41 euro,30 buc=18,41 euro,si 90buc=33,39 euro...deci diferenta foarte mare...asta este..bine macar ca am gasit si parca ma simt mai bine...fetelor,va pup pe toate,nu va mai insir ca deja sintem multe,multeee...va doresc o dupa amiaza placuta
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
quote:eu nu am facut diphereline,dar daca este solutia gata pregatita,deci intr-o sticluta,atunci poti folosi direct siringa de insulina,care are gata atasat si acul...daca solutia trebuie s-o prepari tu,atunci cumpara o siringa de de 200 mg si ace mari ca sa poti trage bine toata solutia..apoi schimbi acul cu unul pt insulina...intreaba la farmacie care sint cele mai mici si mai subtiri ace..eu asa am facut data trecuta cu arvecap...gonalul are siringa lui..este si un filmulet la inceput de capitol,care iti arata cum sa-l administrezi...te pup si iti urez succes
Originally posted by nusy
Hrisots a inviat!
Fetelor,va rog frumos,spuneti-mi si mie ce fel de seringi trebuie sa-mi cumpar pentru diphereline(stiu ca din acelea pentru insulina,dar de cati ml,cu ce fel de ac - detasabil/nedetasabil,care e mai indicat?).Trebuie si ace separat pentru preparat solutia? Eu,daca ecografia va fi buna,voi incepe pe 20 aprilie si vreau sa-mi cumpar deja seringile,sa am stocul pregatit. Banuiesc ca gonalul are seringa lui,nu?(caci stimularea o am cu gonal,3/zi).
Pupici si bafta multa tuturor!
Nusy
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
KoraPop spune:
nusy eu dipherelinele mi le fac singura ( ieri am facut prima experienta),primele 3 zile am luat lectii de la tatal meu care e medic.Eu am seringi cu ac detasabil,dar nu mi-am mai luat si alte ace separat.Cu acelasi ac trag intai solventul ,apoi il injectez in sticluta cu pulbere,o agit un pic si trag iarasi solutia preparata in seringa si gata...colacelul pregatit si zbrrrr albinuta...nu doare deloc!Bineinteles mare atentie inainte de injectare sa scot aerul din seringa!Nu e mare filosofie,as incerca si in sold ca sa nu depind de vecina care mi le va da,dar nu vreau sa risc sa nu nimeresc bine locul si sa nu isi faca efectul cumva menogoanele....Multa BAFTA!!!!!!
Kora
CARPE DIEM!
zouzounaki spune:
Kora crezi ca nu e bine de facut in sold??eu am intrebat medicul si mi-a zis ca astea pt inhibare le pot face unde le vreau eu...numai gonalul sa fie facut in burtica...iti doresc succes si sa fie intr-un ceas bun
Parintele Arsenie Boca
KoraPop spune:
zouzounaki daca asa ti-a zis medicul tau eu nu il pot contrazice,probabil ca asa e.Eu iau diphe in burtica si pe prospect scrie ca se face subcutanat in burta,taica-meu mi-a aratat zona omilicala unde se fac ( formezi un arc de cerc sub buric si in acea zona se dau subcutanat,adica la 45 de grade trebuie sa tii seringa).Mai mult nu stiu sa iti spun.Bine ca ti-ai facut rost de progestreon injectabil,acum esti mai linistita,vezi totusi sa nu iei doze prea mari.Succes!!!
Kora
CARPE DIEM!